Nederland - 20 december 2021 - crypto

Play-to-earn: hoe iedereen geld kan verdienen door te gamen

door SVEN VAN GASSE

De blockchain-technologie wordt in steeds meer sectoren gebruikt. Denk maar aan de kunstwereld in de vorm van NFT’s of het ontvangen van royalty’s door muzikanten. De technologie lijkt nu ook de gamingsector te veroveren.

Play-to-earn is een nieuw concept in de cryptowereld dat razendsnel aan populariteit wint. Simpel gezegd kan je met play-to-earn games geld verdienen door het spelen van een spelletje. In deze games verdien je “in-game items” en/of tokens die je kan verkopen voor echt geld.

En omdat de crypto games voor iedereen in de wereld met een internetconnectie toegankelijk zijn, heeft play-to-earn nu al geleid tot volledige inkomens voor mensen in ontwikkelingslanden. Een werkelijke revolutie dus!

Deze revolutie in gaming en werk wordt geleid door de grootste play-to-earn game, genaamd Axie Infinity. In de volgende video leggen we uit wat je je precies voor moet stellen van play-to-earn en of er ook nadelen bestaan. Ook bespreken we een gaming kans waarmee je direct geld kan verdienen!

E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.