Nederland - 27 september 2017 - Aandelen
door REDACTIE BEURSBRINK

Opnieuw veelbelovende resultaten Galapagos

(ABM FN-Dow Jones) Galapagos heeft met de woensdag voorbeurs aangekondigde studieresultaten met een potentiële behandeling tegen eczeem wederom een nieuw molecuul in ontwikkeling die veelbelovende resultaten vertoont onder patiënten. Dit concludeerde KBC Securites in een reactie.

“Het is positief dat Galapagos en MorphoSys de eerste veelbelovende tekenen van klinische activiteit aantonen in een Fase 1 studie met antilichaam MOR106”, aldus analist Sandra Cauwenberghs.

Galapagos ontwikkelt antilichaam MOR106 met zijn Duitse samenwerkingspartner MorphoSys en stelde vanochtend in een persbericht dat de resultaten uit de Fase 1 studie de opstart van de Fase 2 studie ondersteunen. Uit de onderzoeksresultaten van de Fase 1 studie, die gericht was op het meten van de werkzaamheid en de veiligheid, bleek dat het middel goed werd verdragen zonder bijzondere veiligheidssignalen. Met de hoogste dosering zagen 5 van de 6 deelnemende patiënten, zo’n 83 procent, een verbetering van de symptomen na vier weken.

KBC Securities heeft een koopadvies en een koersdoel van 88,00 euro. Het aandeel Galapagos sloot dinsdag 0,5 procent lager op 83,04 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.