Nederland - 29 juni 2017 - Aandelen
door REDACTIE BEURSBRINK

NIBC verlaagt advies Brill naar Accumuleren

(ABM FN-Dow Jones) NIBC heeft het advies voor het aandeel Brill verlaagd van Kopen naar Accumuleren en het koersdoel verhoogd van 29,50 naar 36,00 euro. Dit bleek donderdag uit een bedrijfsrapport van NIBC.

Analist Johan van den Hooven heeft ook de ramingen voor de omzet en de marges voor de langere termijn verhoogd. Maar omdat de koersontwikkeling van het aandeel sterk is gebleken, is het opwaarts potentieel kleiner geworden, reden voor de verlaging van het advies. Dat beperkte potentieel wordt ook geïllustreerd door het nieuwe koersdoel.

Van den Hooven blijft positief over het aandeel, omdat Brill een sterke financiële positie kent, een goede ontwikkeling in de omzet genereert en de operationele (EBITDA) marges heeft verbeterd. NIBC gaat uit van een EBITDA-marge van 17,6 procent voor 2019. Dat was in 2016 15,5 procent, toen al een flinke verbetering door efficiencymaatregelen.

Het aandeel Brill sloot woensdag op een rood Damrak onveranderd op 33,25 euro. 

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Download vandaag nog het Biotech Rapport van BeursBrink

De heren bij BeursBrink hebben wekenlang de biotechsector geanalyseerd. En de meest kansrijke aandelen, ETFs én beleggingsfondsen, zijn in dit rapport opgelijst. Bekijk het Biotech Rapport vandaag nog.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.