Nederland - 25 juli 2019 - Retail

Morgan Stanley zet Basic-Fit op verkooplijst

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Morgan Stanley heeft donderdag het advies voor Basic-Fit verlaagd van Gelijkgewogen naar Onderwogen en ook het koersdoel werd neerwaarts bijgesteld van 32,00 naar 27,00 euro.

De Amerikaanse zakenbank verlaagde de ramingen voor de winst per aandeel voor dit jaar met 14 tot 18 procent, vanwege hoger dan voorziene overheadkosten. De analisten van Morgan Stanley zijn te spreken over het lage kostenmodel van Basic-Fit, maar zien de sterke uitrol van clubs nog niet direct terug onderaan de streep. Bovendien kunnen de prijsstijgingen en teruglopende pijplijn een vertraging van de omzetgroei betekenen, waarschuwden de marktvorsers.

In het licht van de huidige waardering van het aandeel, zien de analisten weinig ruimte voor tegenvallers. Als gevolg verlaagden zij het advies en koersdoel voor de Nederlandse uitbater van fitnessclubs.

Het aandeel Basic-Fit sloot woensdag 2,2 procent lager op 29,45 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.