Korting op alle rapporten en ebooks

PAK DIE DEALS
Nederland - 5 november 2018 - Vastgoed

Morgan Stanley verlaagt koersdoel Unibail

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Morgan Stanley heeft het koersdoel op Unibail-Rodamco-Westfield verlaagd van 190,00 euro naar 165,00 euro en handhaafde het advies op Gelijkgewogen.

De analisten van de Amerikaanse motiveerden de koersdoelverlaging op basis van het feit dat de markt de verwachte stijging van het vastgoedrendement met 30 tot 40 basispunten tot op zekere hoogte al heeft ingeprijsd. Morgan Stanley verwacht echter dat deze stijging in rendement pas tegen het einde van 2020 werkelijkheid zou kunnen worden, wat impliceert dat de huidige waardering van het aandeel opbrengsten suggereert die juist 30 tot 40 basispunten te hoog liggen.

De analisten handhaven het advies op Gelijkgewogen, omdat de analisten meer ruimte zien voor een neerwaartse beweging dan voor een materieel en aanhoudend herstel. Het aandeel Unibail-Rodamco-Westfield noteerde maandag op een rood Damrak 0,9 procent lager op 158,10 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Korting op alle rapporten en ebooks

PAK DIE DEALS
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Reageer op dit artikel