Nederland - 6 juni 2018 - Europa

Morgan Stanley hervat volgens Unibail-WFD

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Morgan Stanley hervat het volgens van vastgoedfonds Unibail-WFD met een Gelijkgewogen advies en een koersdoel van 205,00 euro, waarbij de overname van de Australische vastgoedontwikkelaar Westfield door Unibail in het advies en koersdoel is meegenomen.

“Het verwerken van [de overname van] Westfield en een verlaging van de gearing leidt op de middellange termijn tot een lager rendement, wat leidt tot een rendementsprofiel dat niet beduidend beter is dan dat van sectorgenoten”, aldus de analisten van de Amerikaanse zakenbank.

Het verlagen van de schuldratio is volgens de analisten “uitdagender” dan voorheen en dit zorgt voor een verwatering van de winst. Daarnaast merkten zij op dat de marktomstandigheden in de detailhandel de afgelopen jaren zijn verslechterd. Tot slot zijn de analisten van mening dat institutionele beleggers steeds minder in winkelvastgoed investeren.

Het aandeel Unibail-WFD noteerde woensdag op een vlak Damrak 0,1 procent hoger op 192,55 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments