Taoping

Taoping bezit een leidende rol in de reclamewereld van China. Het bedrijf biedt adverteerders een online werkplek aan. Daarnaast zorgt het bedrijf voor de distributie van reclame’s, via liften of andere plekken. Om het compleet te maken helpt Taoping adverteerders bij de analyse van hun advertenties.

Kortom, Taoping adverteerders een full-service-oplossing aan. Klanten van Taoping zijn in staat om online, maar ook offline te werken. Het platform is naast de desktop ook via de mobiel te gebruiken. Ook maakt Taoping veel gebruik van big-data analyse om zo adverteerders beter te kunnen helpen.

Je kan Taoping op de beurs vinden onder de tickercode TAOP.

De CEO van Taoping is Jianghuai Lin. Hij is ook voorzitter van de raad van bestuur. Het bedrijf werd in 1993 opgericht.

Hoe verdient Taoping zijn geld?

Taoping verdient zijn geld op verschillende manieren. Allereerst moeten adverteerders betalen om de online werkplek TAOP te gebruiken. Via deze werkplek kunnen adverteerders advertenties via Taoping zijn distributienetwerk plaatsen. Hiervoor moeten adverteerders wederom betalen.

Dan verdient Taoping nog geld via zijn distributienetwerk. Het plaatst namelijk hardware op allerlei plekken, zoals liften. Via deze hardware kunnen reclames worden afgespeeld. Hoe meer van deze hardware Taoping, verkoopt hoe beter.

Ook is Taoping in staat om advertenties te analyseren en zo te optimaliseren voor adverteerders. De hardware van Taoping is bijvoorbeeld in staat om de camera’s in liften te benutten. Door big-data analyse kan het Chinese bedrijf de gezichtsuitdrukkingen bekijken en reclames afstemmen.

Jaarcijfers en andere belangrijke gebeurtenissen van Taoping zijn te vinden op de Investor Relations pagina van het bedrijf.

Laatste Nieuws

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.