TAL Education

TAL (Tomorrow Advancing Life) Education Group verzorgt bijles door heel China. Dat doet het voor kinderen van de kleuterschool tot en met het eind van de middelbare school, oftewel het K-12 concept. TAL biedt bijles op verschillende manieren aan. Via kleine klassen, één-op-één lessen of online cursussen.

TAL heeft daarvoor verschillende merken. Bijvoorbeeld Xueersi, Mobby en Firsteap voor de kleine bijlesklassen. En Izhikang voor privé lessen. Met deze merken biedt de Chinese bijlesgigant ondersteuning aan voor zo’n beetje alle mogelijke vakken. Van natuurkunde tot Engels. Ook verzorgt TAL de kinderdagopvang voor kleinere kinderen en baby’s.

Momenteel heeft het Chinese bedrijf 676 leercentra en 499 servicecentra in 56 steden door heel China.

Je kan TAL Education op de beurs vinden onder de tickercode TAL.

De CEO van TAL Education is Bangxin Zhang. Hij is ook de voorzitter van de raad van bestuur en richtte het bedrijf in 2003 op.

Hoe verdient TAL Education zijn geld?

TAL moet het hebben van zijn studenten. Want die, of beter gezegd de ouders, betalen aan TAL voor de bijles. Dus hoe meer studenten, hoe meer omzet voor TAL. Tot op het heden zit de groei er goed in. Zo had TAL over het fiscale jaar van 2019 (eindigde op 28 februari 2019) 3,5 miljoen studenten. Een jaar eerder waren dat er ongeveer 1,9 miljoen.

Met het aantal toegenomen studenten moet TAL ook flink uitbreiden. Qua locaties, leraren en lesstof. Het aantal leercentra’s nam het afgelopen jaar met 82 toe en TAL breidde uit naar 14 nieuwe steden.

Jaarcijfers en andere belangrijke gebeurtenissen van TAL Education zijn te vinden op de Investor Relations pagina van het bedrijf.

Laatste Nieuws

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.