Nederland - 9 maart 2018 - Aandelen
door REDACTIE BEURSBRINK

KBC Securities verlaagt koersdoel PostNL

(ABM FN-Dow Jones) KBC Securities heeft vrijdag het koersdoel voor PostNL verlaagd van 5,20 naar 4,50 euro, maar handhaafde wel het koopadvies.

Analist Ruben Devos verlaagde het koersdoel nadat het postbedrijf vorige week met een afgezwakte middellange termijn outlook kwam. De negatieve toekomstboodschap was reden voor beleggers om de aandelen massaal van de hand te doen.

Devos is evenwel van mening dat nu de grootste neerwaartse risico’s, waaronder de toenemende concurrentie, de versnelde afname van het postvolume en de strakke regulering, zijn verdisconteerd in de aandelenkoers.

Het koopadvies blijft dan ook gehandhaafd en KBC Securities voorziet zelfs dat het aandeel een van de meest aantrekkelijke dividendaandelen in de Benelux kan worden, waarbij het dividendrendement kan oplopen van 7,5 tot 10 procent.

PostNL sloot donderdag 0,7 procent hoger op 3,20 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.