Nederland - 4 juli 2017 - Europa
door REDACTIE BEURSBRINK

KBC Securities verhoogt koersdoel WDP

(ABM FN) KBC Securities heeft dinsdag het koersdoel voor Warehouses De Pauw verhoogd van 90,00 euro naar 92,00 euro, en handhaafde het advies op Houden.

De koersdoelverhoging volgde op de acquisitie van een industriële site in Zonhoven voor 17 miljoen euro. Analist Alexander Makar paste in navolging op de overname zijn verwachtingen aan. “De sterker dan verwachte groei en het onderliggend marktpotentieel in combinatie met een dynamisch managementteam leidden tot aanpassing van onze verwachtingen met als resultaat een verhoging van het koersdoel”, aldus Makar, die daarbij opmerkte dat de groei bij WDP de verwachtingen overtreft. Niet alleen verhoogt de acquisitie de kaspositie van WDP, maar zorgt het ook voor een verdere diversificatie.

Ook wees Makar op het door WDP nieuw te ontwikkelen distributiecentrum voor DHL Parcel in Amsterdam. Deze deal toont volgens de analist aan dat WDP in staat is waarde te creëren door DHL vast te houden als huurder.

Het aandeel Warehouses De Pauw noteerde dinsdag 0,5 procent lager op 90,80 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +32(0)78 486 481

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.