Nederland - 12 april 2018 - Beursblik
door REDACTIE BEURSBRINK

KBC Securities verhoogt koersdoel Fagron

(ABM FN-Dow Jones) KBC Securities heeft donderdag na publicatie van omzetcijfers het koersdoel voor Fagron verhoogd van 12,00 naar 14,00 euro met een ongewijzigd Houden advies.

De analisten van KBC spraken van een “sterke prestatie” van Fagron in het eerste kwartaal. De merkverkopen waren de aanjager in Europa en Zuid-Amerika, volgens de marktvorsers, en als Fagron in Noord-Amerika op dit vlak en bij essentials ook herstel weet in te zetten, dan zal dit voor een extra zetje in de rug zorgen. Afgelopen periode was de aanjager in Amerika volgens KBC met name de bereidingsfaciliteit in Wichita.

De omzet van 109,1 miljoen euro lag fractioneel hoger dan de 108,6 miljoen euro waarop de consensus mikte. De groei tegen constante wisselkoersen was met 6,8 procent “significant” hoger dan de 5,6 procent waarop analisten rekenden.

Het aandeel Fagron noteerde donderdag kort na opening 1,7 procent hoger op 13,67 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.