Nederland - 17 maart 2023 - Beursbrink
door AMY YASSIM

Kans bij Amerikaans vastgoed

Hoewel niet onze gewoonte om u met meerdere mails te bestoken op de vrijdag, zien we vandaag wel even een kans die we toch gemeld moeten hebben. Een tijdje geleden hebben we een uitgebreide handleiding geschreven die u (gratis) via deze pagina kan inzien. Het gaat over beleggen in Amerikaans vastgoed. Volledig geregistreerd bij de SEC (de Amerikaanse variant van de AFM/FSMA). Waarbij de huur wekelijks wordt uitgekeerd. En beleggen al kan vanaf $50.

U leest de pagina nog even via deze link.

Grote belangstelling voor vastgoed via online platform

We hebben best wat beleggers die ons hebben ‘geklaagd’ dat het wel erg moeilijk is om vastgoed te kopen. Niet zozeer vanwege het proces. Dat werkt vlekkeloos en net zo simpel als online een pak melk bestellen bij de Albert Heijn.

Maar wel, omdat iedere keer dat er een offering plaatsvond, het vastgoed binnen 2 tot 3 minuten was uitverkocht.

Dat is helaas een nadeel. Het vastgoed is populair en de laatste paar keren zijn de tokens na de uitverkoopt vrijwel altijd direct met premies van 5 tot 10% op de open markt weer verkocht.

Daardoor is het niet alleen interessant geworden voor vastgoedbeleggers, maar ook voor handelaren op zoek naar snelle winst.

Lang verhaal kort: dit werkt, maar je moet erg snel zijn. En klaar zitten achter je pc.

Vanavond komt er weer een pand beschikbaar. En ons onderbuikgevoel zegt dat dit weleens wat langer zou kunnen duren. Waardoor je wat rustiger de tijd hebt om te kopen.

Waarom?

1. De markt is in paniek, waardoor de goesting om wat te kopen bij iedereen afzwakt.

2. De aanbieding is voor 1,3 miljoen dollar, waardoor er wat meer aanbod is versus de recente panden die tussen de $60.000 tot $100.000 werden aangeboden.

Het pand gaat live om 20.00 uur NL / BE tijd.

Op deze pagina vind je meer informatie over het pand. Waarvan de huurinkomsten beginnen te lopen op 17 april 2023 en die worden geprognosticeerd op $4.65 dollar per token (aandeel) voor een rendement van 9,05% per jaar. Een token kost $51,37.

Met andere woorden:

Wie 500 tokens koopt betaalt: 500 X 51,37 = $25.685
Huurinkomsten per jaar: $2.325
Huurinkomsten worden per week uitbetaald, dus: $44,71 per week. Uitgekeerd in USDC.

Kan je weer van het vastgoed af? Ja. RealT koopt zelf tokens terug. En je kan ze altijd op de open markt verkopen.

Kan ik mijn vastgoed ‘verpanden/hypotheken’? Ja. Kan ook, maar voor nieuwe tokens duurt het een tijdje voordat deze beschikbaar worden in de RealT RMM (en je daar een lening kan aanvragen met je tokens als onderp

 

Dit artikel is geen beleggingsadvies. Het is geen gepersonaliseerde aanbeveling. Het bevat algemene informatie, op basis waarvan u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. BeursBrink raadt u aan om zelf advies in te winnen bij derden.

Tenzij anders vermeld, zullen wij dit artikel niet actualiseren. Het kan dus goed zijn dat de inhoud van dit artikel bij latere lezing is achterhaald door de actualiteiten en de ontwikkelingen. Het kan ook zijn dat met een bepaald aspect in het artikel geen rekening is gehouden. Hoewel BeursBrink zorgvuldigheid betracht, kan het ook voorkomen dat er onvolkomenheden in het artikel staan.

U bent zelf verantwoordelijk voor uw beleggingsbeslissing(en).

Aan het rapport en de inhoud ervan kunnen ook geen rechten worden ontleend. Het artikel is gebaseerd op aannames en vormt geen enkele garantie voor een bepaalde ontwikkeling of resultaat. BeursBrink is nooit aansprakelijk voor gebruik van dit artikel of de daarin opgenomen informatie.

Beleggen brengt grote risico’s en kosten met zich mee. U kunt uw inleg of een deel ervan verliezen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In zijn algemeenheid wijst BeursBrink erop dat het niet verstandig is om te beleggen met geld wat u nodig heeft om te kunnen voorzien in uw dagelijkse voorzieningen. In het verleden behaalde resultaten bieden voorts geen garantie voor de toekomst.

BeursBrink is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van teksten, afbeeldingen of hyperlinks die door derden worden geplaatst in het artikel. Evenmin is BeursBrink verantwoordelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van het artikel via internet verzonden worden.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.