Korting op alle rapporten en ebooks

PAK DIE DEALS
Nederland - 8 januari 2019 - Retail

Jefferies verhoogt koersdoel Ahold Delhaize

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Jefferies heeft dinsdag het koersdoel voor Ahold Delhaize verhoogd van 21,00 naar 22,00 euro en handhaafde daarbij het Houden advies.

Analisten van de zakenbank wezen erop dat het aandeel Ahold Delhaize in het afgelopen vierde kwartaal sterk presteerde, hoewel de aandelenmarkten het moeilijk hadden. Zij rekenen er ook op dat Ahold Delhaize op 23 januari met sterke cijfers komt over het vierde kwartaal. Jefferies mikt op een omzetgroei van 4,4 procent, of 2,9 procent zonder wisselkoerseffecten. Daarbij denken de marktvorsers dat Ahold Delhaize de in november afgegeven outlook zal herhalen.

Jefferies verwacht in de loop van 2019 betere prestaties bij het Amerikaanse Stop & Shop dankzij scherpere prijsstellingen. Ook zijn de analisten te spreken over de investeringen van Ahold Delhaize in online. Onduidelijk is volgens de marktvorsers of kostenbesparingen voldoende blijken te zijn om de teruglopende synergievoordelen en de investeringen in de prijzen bij Stop & Shop te kunnen opgevangen.

Voor 2020 is Jefferies vooral bevreesd voor nieuwe initiatieven die concurrenten Kroger en Amazon aan het voorbereiden zijn.

Het aandeel Ahold Delhaize eindigde maandag op 22,38 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Korting op alle rapporten en ebooks

PAK DIE DEALS
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Reageer op dit artikel