Nederland - 12 november 2018 - Vastgoed

ING verlaagt koersdoel Eurocommercial Properties

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) ING heeft het koersdoel voor Eurocommercial Properties verlaagd van 40,00 naar 36,00 euro bij handhaving van het koopadvies.

ING deed wat aanpassingen aan de ramingen, naar aanleiding van de recente kwartaalcijfers en desinvesteringen van het vastgoedfonds. Analisten van de bank zijn wat terughoudender geworden in de ontwikkeling van de huurgroei en de waardering, ondanks dat desinvesteringen nu worden gedaan tegen de boekwaarde.

ING verwacht dat de portefeuille van Eurocommercial een nettorendement van 5,8 procent zal opleveren, terwijl het rendement in juni nog op 5,1 procent stond.

Positief noemde ING de verkoop van Allee de Cormeilles, een klein winkelcentrum in Frankrijk. De analisten stelden dat beleggers vermoedelijk niet al te veel waarde aan de deal zullen hechten, totdat er meer transacties worden aangekondigd die de huidige waardering weerspiegelen.

Verder merkten de marktvorsers op dat de autonome groei vertraagt, omdat nieuwe huurovereenkomsten tegen lagere prijzen worden afgesloten. Hogere indexaties kunnen evenwel de resultaten in 2019 ondersteunen.

Het aandeel Eurocommercial Properties koerste maandagochtend 2,9 procent lager op 29,76 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Reageer op dit artikel