Nederland - 3 september 2018 - Europa

ING verhoogt koersdoel IMCD

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) ING heeft maandag het koersdoel van IMCD verhoogd van 65,00 euro naar 75,00 euro, naar aanleiding van de “sterke kwartaalcijfers” van de de distributeur van chemicaliën en voedingsingrediënten.

“De sterke winstcijfers resulteren in een betere outlook, terwijl in een week tijd ook een belangrijke acquisitie werd aangekondigd”, stellen de analisten van ING, refererend aan de acquisitie van het Europese Velox, een distributeur van specialty chemicals. Ze voorzien geen belangrijke terugval in de groeicijfers van IMCD en verhogen daarom hun taxaties voor het fonds.

“Het bedrijf wist in het afgelopen halfjaar zijn sterke businessmodel te onderstrepen. Het tweede kwartaal was zelfs sterker dan het eerste kwartaal. De autonome groei van de brutowinst steeg met 12 procent, geleid door de Amerika’s en Azië-Pacific, maar ook Europa, Afrika en het Midden-Oosten lieten sterke cijfers zien”, zo stelt ING.

ING handhaaft het koopadvies voor IMCD. Het aandeel IMCD noteerde maandag 3,2 procent hoger op 66,50 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.