Nederland - 6 mei 2019 - Industrie

ING verhoogt koersdoel Brunel

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) ING heeft het koersdoel voor Brunel verhoogd van 17,10 euro naar 17,50 euro en handhaafde het koopadvies, vanwege een lichte opwaartse bijstelling van de verwachtingen.

Brunel rapporteerde vorige week vrijdag de resultaten over het eerste kwartaal. “De resultaten bevestigden onze optimistische visie over een versnelling van de omzetgroei in Duitsland, wat de unieke positionering van het bedrijf bewijst, terwijl de uitmuntende groei van de Global Businesses-divisie het succes van de diversificatiestrategie bewijst in combinatie met een aantrekkende energiecylus, die zich nog altijd in een vroege fase van herstel bevindt”, zei analist Marc Zwartsenburg.

De specialistische detacheerder boekte in het eerste kwartaal een EBIT van 12,1 miljoen euro, terwijl ING rekende op 11,0 miljoen euro, terwijl ook de omzet van 266,2 miljoen dollar de door ING verwachte omzet van 247,3 miljoen euro overtrof.

In reactie op de beter dan verwachte resultaten verfijnde ING zijn ramingen voor de periode 2019 tot en met 2021. ING voorziet voor 2019 een EBIT van 49,4 miljoen euro op een omzet van 1.080 miljoen euro, terwijl eerder nog werd gerekend op een EBIT van 48,4 miljoen euro op een omzet van 1.051 miljoen euro.

Het aandeel Brunel, dat ook op de favorietenlijst van ING staat, noteerde maandag op een rood Damrak 2,1 procent lager op 14,12 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.