Nederland - 22 februari 2019 - Aandelen

ING haalt Unibail van kooplijst

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) ING heeft het advies voor Unibail-Rodamco-Westfield verlaagd van Kopen naar Houden, waarbij het koersdoel eveneens neerwaarts werd bijgesteld van 255,00 euro naar 148,00 euro. Dit bleek vrijdag uit een analistenrapport van ING.

ING betoogde dat er voor het vastgoedfonds weinig opwaartse impulsen voorhanden zijn. De bank wees op de negatieve dynamiek in de retailsector. ING prijst in zijn model een lagere groei van de huren en een hoger rendement op vastgoed in.

Daarnaast voorziet ING voor het fonds een hoger risicoprofiel, ofschoon de kwaliteit van het bedrijf in de ogen van de analisten van ING hoger ligt dan van zijn concurrenten.

Het aandeel Unibail-Rodamco-Westfield noteerde vrijdag op een groen Damrak 0,7 procent lager op 142,76.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Reageer op dit artikel