Nederland - 16 augustus 2017 - Aandelen
door REDACTIE BEURSBRINK

ICT resultaten sterk en in lijn met verwachting

(ABM FN-Dow Jones) ICT Group heeft in het eerste halfjaar van 2017 sterk en conform verwachting gepresteerd. Dit stelde analist Johan van den Hooven van NIBC woensdag naar aanleiding van de halfjaarrapportage van de automatiseerder.

De marktvorser wees er daarbij op dat de ‘Buy and Build’ strategie van het concern goed werkt en leidt tot groei van marktaandeel en investeringen in nieuwe technologie en oplossingen voor klanten.

De outlook voor het tweede halfjaar, met verwachte verdere groei van omzet en EBITDA, noopt de analist ertoe te constateren dat zijn eigen taxaties te conservatief lijken.

Hij merkte verder op dat het fonds ten opzichte van sectorgenoten Alten en Altran met korting wordt gewaardeerd.

NIBC houdt op ICT Group Accumuleren als advies met een koersdoel van 12,25 euro, maar Van den Hooven kondigde woensdag aan dat hij zijn taxaties op korte termijn zal herzien.

Op een  groen Damrak noteerde het aandeel ICT Group 1,9 procent lager op 13,64 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.