Nederland - 28 november 2022 - Beleggen
door VINCE

Het ultieme VIP-pakket

De meeste beleggers weten in goede tijden wel hoe ze kunnen profiteren van stijgingen op de beurs. In het huidige klimaat komt er echter heel wat meer kijken bij succesvol beleggen. Het is in de huidige markten zeer noodzakelijk om zowel te kijken naar zowel long- als shortkansen. Zodat je ook kunt profiteren van dalingen op de beurs.

In lastige perioden is het echt lastiger om goed te beleggen. Kijk maar naar het afgelopen jaar waarin iedereen die enkel de index had gevolgd er ronduit berooid vanaf komt:

Inspelen op beursbewegingen omlaag is voor de meeste beleggers toch een heel ander verhaal…

Het is dan ook heel begrijpelijk dat we bij BeursBrink dit jaar een enorme toename zien in de vraag naar onze Optie Trader. Zoveel zelfs dat we naast onze alertdienst de Optie Trader, recent ook zijn begonnen met een nieuwe optiedienst: de Cashflow Trader.

De Optie Trader

Voor de Optie Trader traden we actief op opties (zowel puts als calls), met makkelijk te volgen optieconstructies. Om u een idee te geven, dat leverde in oktober een winst van maar liefst 2900 euro op:

Cashflow Trader

Voor de Cashflow Trader nemen we optieconstructies in, speciaal gericht op het generen van een extra inkomen. En hoewel de Cashflow Trader nog heel jong is, is daar in de eerste 2 weken al gelijk een leuk extra inkomen binnengehaald:

U ziet: met opties zijn wij flexibel en in staat de vruchten te plukken in elke markt; stijgend, dalend of zijwaarts.

Verkrijg of verbeter uw kennis over optie trading!

Voor beleggers die nog nooit wat met opties gedaan hebben, was het tot voor kort lastig om mee te profiteren van onze strategie. Wij sturen dan wel de alerts en trade setups, maar enige basiskennis van opties en het inleggen van een optietrade is natuurlijk wel noodzakelijk.

Goed nieuws voor iedereen die die basiskennis nog niet heeft – of van wie de kennis eens goed bijgespijkerd mag worden. Want speciaal voor onze Cyber Monday VIP-actie, pakken we uit met een bijzondere bonus: een volledige videocursus Optie Trading waarin u in 3 videosessies de basis van het optievak leert.

Wees overigens niet bang dat u enkel vakjargon en theorie voor de kiezen krijgt. In deze cursus staat namelijk vooral de praktijk centraal. Theorie wordt dus gekoppeld aan concrete strategieën en u kijkt mee een zeer ervaren optietrader die u laat zien hoe het innemen van deze posities gaat in de praktijk.

We zijn zeer verheugd over deze cursus waarbij we mochten rekenen op de expertise van niemand minder dan Bas Snelders van Beleggersacademy. Met meer dan 22 jaar ervaring als professioneel optiehandelaar heeft hij inmiddels honderden optiehandelaren opgeleid en is hij in onze ogen de perfecte persoon om u alle ins en outs bij te brengen rondom optietrading.

Na het volgen van de cursus:

Ook profiteren in iedere soort markt?

Met de combinatie van onze VIP-Optiecursus, de trade alerts van de Optie Trader, en de inkomenstrades van de Cashflow Trader heeft u het perfecte gereedschap in handen om te profiteren van elke markt. Stijgende, dalende en ook zijwaartse markten!

Deze deal niet missen? Weet dan dat dit hét moment is om te profiteren en in te tekenen op dit aanbod. Want beleggers die ons al langer volgen weten het; de periode rondom Cyber Monday is hét moment van het jaar om te abonneren bij BeursBrink.

Zo krijgt u nu toegang tot ons volledige productaanbod met daarin:

Enorme Cyber Monday korting!

Dit hele pakket ontvangt u voor nog niet eens de reguliere prijs van een los abonnement op de Optie Trader of de Cashflow Trader. Laat dat even tot u doordringen. Wie namelijk normaal intekent op enkel onze Optie Trader óf Cashflow Trader betaalt €399,- voor 12 maanden.

Tijdens de huidige actie profiteert u echter van de best mogelijke deal, want dit jaar vieren we bij BeursBrink ook nog eens ons 6-jarig jubileum! En dus trakteren we iedereen op een aanbod dat scherper is dan ooit:

>>> Wie nu kiest voor onze Cyber Monday-deal krijgt 24 maanden lang toegang tot ons gehele assortiment + de Optie-videocursus voor maar €600,-. Omgerekend dus slechts €300 per jaar! Voor álles!

Activeer daarom meteen uw VIP-status en krijg vandaag nog toegang tot ons volledige productaanbod + de zeer waardevolle Optiecursus.

 


Dit artikel is geen beleggingsadvies. Het is geen gepersonaliseerde aanbeveling. Het bevat algemene informatie, op basis waarvan u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. BeursBrink raadt u aan om zelf advies in te winnen bij derden.

Tenzij anders vermeld, zullen wij dit artikel niet actualiseren. Het kan dus goed zijn dat de inhoud van dit artikel bij latere lezing is achterhaald door de actualiteiten en de ontwikkelingen. Het kan ook zijn dat met een bepaald aspect in het artikel geen rekening is gehouden. Hoewel BeursBrink zorgvuldigheid betracht, kan het ook voorkomen dat er onvolkomenheden in het artikel staan.

U bent zelf verantwoordelijk voor uw beleggingsbeslissing(en).

Aan het rapport en de inhoud ervan kunnen ook geen rechten worden ontleend. Het artikel is gebaseerd op aannames en vormt geen enkele garantie voor een bepaalde ontwikkeling of resultaat. BeursBrink is nooit aansprakelijk voor gebruik van dit artikel of de daarin opgenomen informatie.

Beleggen brengt grote risico’s en kosten met zich mee. U kunt uw inleg of een deel ervan verliezen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In zijn algemeenheid wijst BeursBrink erop dat het niet verstandig is om te beleggen met geld wat u nodig heeft om te kunnen voorzien in uw dagelijkse voorzieningen. In het verleden behaalde resultaten bieden voorts geen garantie voor de toekomst.

BeursBrink is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van teksten, afbeeldingen of hyperlinks die door derden worden geplaatst in het artikel. Evenmin is BeursBrink verantwoordelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van het artikel via internet verzonden worden.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.