Korting op alle rapporten en ebooks

PAK DIE DEALS
Nederland - 19 november 2018 - Europa

Heineken komt belofte superieure groei na

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Heineken is succesvol op weg om de belofte van een “superieure omzetgroei’ in te lossen. Dat stellen analisten van Jefferies na gesprekken met het management van Heineken.

Volgens de marktvorsers blijft de bierbrouwer attractief geprijsd, hoewel er vraagtekens zijn rond de marges op korte termijn. Hogere kosten kunnen volgens de analisten een beperking vormen voor de waardering.

De analisten vinden de vooruitzichten voor de groei “robuust”, waarbij Europade groei niet langer remt, terwijl de Amerika’s een versnelde groei laten zien. De Verenigde Staten en Nigeria blijven nog wel lastige afzetgebieden. Maar de groei is over het algemeen toegenomen, met Brazilië als belangrijkste component.

Jefferies vindt het nog te vroeg om een outlook voor de marges in 2019 te geven. Voor volgend jaar zien de analisten wel druk door oplopende kosten.

Jefferies heeft een Hold-advies voor Heineken, met een koersdoel van 95,00 euro.

Het aandeel sloot vrijdag 0,3 procent hoger op 80,06 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Korting op alle rapporten en ebooks

PAK DIE DEALS
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Reageer op dit artikel