Korting op alle rapporten en ebooks

PAK DIE DEALS
Nederland - 3 december 2018 - Europa

Grote verandering lidmaatschapsstructuur Basic-Fit

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Basic-Fit heeft maandag grote veranderingen aangebracht in haar lidmaatschapsstructuur. Dat stellen analisten van Morgan Stanley maandag.

Het basislidmaatschap Smart gaat nu Comfort heten. Het gaat bovendien 19,99 euro per vier weken kosten, in plaats van een maand en het kan niet meer worden gedeeld met familieleden. Het is ook inclusief de pro-COACH app, die eerder beschikbaar was voor een extra 4,99 euro.

Volgens Morgan Stanley betekent de overgang van een maand naar vier weken een prijsstijging van 8 procent per jaar, wat 3 procent positief uitpakt voor de EBITDA.

De analisten vinden het niet duidelijk of de wijzigingen ook op bestaande leden van toepassing zijn. Ze verwachten dat het verlies aan inkomsten door het gratis maken van de app beperkt zal zijn.

Naast Comfort komt er ook een duurder Premium abonnement, dat wel met vrienden of familieleden gedeeld kan worden.

Morgan Stanley vindt het een slecht teken dat het basisabonnement niet meer met vrienden of familieleden gedeeld kan worden, omdat dit een belangrijk concurrentievoordeel voor Basci-Fit was.

Morgan Stanley heeft een Gelijkgewogen advies voor Basic-Fit, met een koersdoel van 32,00 euro.

Het aandeel noteerde maandag 3,6 procent hoger op 27,40 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Korting op alle rapporten en ebooks

PAK DIE DEALS
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Reageer op dit artikel