Nederland - 25 november 2019 - Beursbrink

Credit Suisse volgt Aperam weer

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Credit Suisse is weer begonnen met het volgen van Aperam met een Neutraal advies en een koersdoel van 27,00 euro.

De analisten van Credit Suisse noemen Aperam aantrekkelijker dan sectorgenoten, maar menen dat onder de huidige moeilijke marktomstandigheden er toch maar weinig opwaarts potentieel is. De zakenbank denkt ook dat de zwakte in de markt zal aanhouden en dat de winsten zullen dalen als gevolg van overcapaciteit in combinatie met hevige concurrentie vanuit Azië. “De markt heeft het neerwaartse risico nog altijd niet voldoende ingeprijsd.”

De taxaties van Credit Suisse voor de EBITDA van Aperam in 2020 en 2021 zitten 18 procent onder consensus.

Aperam heeft dan wel een sterke balans en een aantrekkelijk rendement, maar volgens de analisten is dit ook al in de koers verwerkt.

Het aandeel Aperam steeg maandag 0,3 procent tot 27,51 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.