Nederland - 5 november 2018 - Technologie

Credit Suisse verhoogt koersdoel ASMI licht

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Credit Suisse heeft maandag het koersdoel voor ASM International verhoogd van 51,00 naar 51,50 euro met een onveranderd Outperform advies.

Nadat ASMI met cijfers over het derde kwartaal kwam en de outlook voor het lopende vierde kwartaal bekend maakte, besloten de analisten van Credit Suisse om hun taxaties te verhogen. Voor dit jaar ging de omzetverwachting van de Zwitserse bank met 4 procent omhoog en voor 2019 en 2020 met respectievelijk 3 en 1 procent. De analisten spraken dan ook van een “bemoedigende outlook” van ASMI met het oog op de aanhoudende investeringen in de sector in de komende jaren.

Dit jaar zal ASMI volgens Credit Suisse 2,02 euro per aandeel verdienen, gerekend zonder ASM PT. Eerder rekenden de analisten op 1,88 euro. Ook voor de komende twee jaar gingen de winsttaxaties omhoog, naar 2,25 euro per aandeel in 2020. Door de inkoop van eigen aandelen daalt het aantal uitstaande stukken, aldus de bank.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Reageer op dit artikel