Nederland - 27 februari 2019 - Aandelen

Cijfers Ahold Delhaize duiden op groeidynamiek

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Ahold Delhaize zet met het laatste kwartaal van 2018 een sterk jaareinde neer en dat duidt op een groeidynamiek en een gunstige ontwikkeling in de marges. Dit blek woensdag uit een eerste analyse van de resultaten van de supermarktketen door KBC Securities.

KBC Securities was woensdag positief verrast door de hoger dan verwachte kasstroom en geeft aan dat dit ruimte schept voor een nieuw inkoopprogramma van 1 miljard euro.

KBC Securities is te spreken over de cijfers en merkt daarbij op dat de koers van het aandeel 15 procent onder die van sectorgenoten ligt.

KBC Securities heeft het advies voor het aandeel Ahold op Kopen staan met een koersdoel van 26,00 euro.

Het aandeel Ahold Delhaize noteerde woensdag op een rood Damrak 2,2 procent lager op 22,41 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.