Winst op STNG & Insider Alert

Even een kort berichtje vandaag. Ik kreeg niet zo heel lang geleden een alert binnen van de Stock Trader op BeursBits, met daarin een closing call voor de positie in Scorpio Tankers.

Zelf heb ik in twee posities gekocht, waarbij mijn gemiddelde aankoopsprijs rond de 15.46USD lag. Mijn eerste aankoop deed ik eind juli en niet veel later – door de daling van STNG – een tweede koop. Daarbij heb ik mijn positie opgebouwd tot ongeveer 10.8K USD en winstje van 1.2K dollars in een ruime maand. Wat natuurlijk niet slecht is.

Ter herinnering: BeursBits is gratis als je lid bent van het VIP-pakket. Mocht je nog niet geactiveerd zijn, stuur onze klantenservice dan even een mailtje via [email protected] Ons team helpt je dan verder.

Insider Alert

Ook de trades via Marktgevoel blijven binnenkomen voor de Insider Alert. Voor iedereen die het heeft gemist; het is mogelijk om gratis lid te worden van de Insider Alert voor 12 maanden als je in bezit bent van een EasyBroker account. Lees alle details nog even via deze blogpost door. 

Zelf heb ik doordat ik de alerts te laat zag twee trades gemist, wat mijn resultaat negatief heeft beïnvloed. Er waren namelijk een paar trades achter elkaar die in het rood zijn afgesloten. Die trades had ik natuurlijk allemaal meegepakt, maar – zoals veel beleggers vast ook wel eens hebben ervaren – heb ik natuurlijk net twee trades gemist die wél geld in het laatje brachten.

Kan gebeuren en dat doet natuurlijk niets af aan het systeem. Want dat werkt verder goed en als we kijken naar het totale lijstje aan trades dat ik heb meegepakt, heb ik niets over te klagen. En beleggers die op mijn aanbod zijn ingegaan en nu gratis de Insider Alert hebben, zouden nu al goed op winst moeten staan.

Ik werk steeds met een positiegrootte van ongeveer $6K voor de Insider Alert. Dat is grofweg rond de 5.000 euro, waarbij ik nu sinds de start een winst van ruim $5K heb gepakt:

 • +$511 op GCI
 • +$715 op EXTN
 • +$404 op LCI
 • +$731 op QUAD
 • +207 op WTI
 • +559 op SDC
 • +559 op VERO
 • -$660 op DYAI
 • +$735 op RIG
 • +$578 op DSS
 • -$488 op SLGG
 • -$534 op KPLT
 • +$963 op DMAC
 • +$670 op HDSN
 • +$576 op VRAY
 • Totaal: $5.526,-

Speciaal voor VIP’s: volg de signalen gratis

In de eerste ronde hebben we 150 beleggers toegelaten. Nu kunnen er opnieuw 150 beleggers meedoen. Onderstaande info is gekopieerd uit mijn vorige blog, waar ook de precieze werking van het signaal in staat. Die lees je terug via deze link. 

Deze blog is enkel toegankelijk voor beleggers met een VIP-abonnement bij BeursBrink. Het zal trouwens vaker voorkomen dat ik info alleen maar deel met VIP-abonnees. De core van BeursBrink-abonnees, moet gewoon het beste behandeld worden en daarom gaan we verschillende content vanaf nu exclusief voorbehouden aan VIPs.

Vanwege mijn adviserende rol bij de Insider Alert, heb ik een deal kunnen maken waarin BeursBrink VIPs de signalen kunnen volgen tegen een zeer stevige korting van 100%. Juist ja: gratis dus.

Omdat er een paar uitdagingen zijn (zo kunnen er geen duizenden beleggers in de Insider Alert, anders zou dat qua handelsvolume niet meer goed werken) en ik de workload voor het team van Marktgevoel niet teveel wil overbelasten, zijn er wel de volgende spelregels:

 1. Je hebt een brokeraccount nodig bij EasyBroker.
 2. Als je nog geen actieve account hebt, kan je die hier aanvragen. Daarna kan je ons een mailtje sturen met kopie van de aanvraag en zorgen wij dat uw account bij Marktgevoel in orde wordt gemaakt.
 3. Alleen de eerste 150 beleggers kunnen nu meedoen. Daarna gaat het even op pauze, zodat het team bij Marktgevoel ook de tijd krijgt om al die aanmeldingen te verwerken en iedereen aan te kunnen sluiten op het product.
 4. Het aanvragen en aanmelden van dit abonnement kan tot 5 werkdagen duren.
 5. Heb je al een abonnement bij MG op de Insider Alert? Dan krijg je 12 maanden verlenging.

Hoe kom je in aanmerking?

De tweede groep van 150 beleggers kunnen meedoen met de Insider Alert. Die krijgen allemaal 12 maanden toegang.

Het enige dat je hoeft te doen:

 1. Ga naar deze pagina van EasyBroker.
 2. Vul daar uw gegevens in en geef aan of u al een account hebt bij EasyBroker, of er nog eentje moet aanmaken.

Meedoen met EasyBroker is overigens gratis. En het is onze voorkeursbroker voor de tips die we bij BeursBrink behandelen.

We zullen hier ook een paar keer over mailen, maar mocht je in de tussentijd vragen hebben: [email protected]

Disclaimer: dit is natuurlijk geen investeringsadvies. Ik geef aan wat ik doe, dit is mijn mening en ik ben totaal niet bevoegd om beleggingsadvies te geven.

Volg michiel op de voet

Direct zien wanneer Michiel een nieuwe kooptip plaatst? Meld je GRATIS aan!

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.