Twee NFTs gekocht

Soms zie je het wel eens voorbijkomen op Opensea: een Bored Ape die ooit is aangekocht voor 0.69 ETH en nu voor 50 ETH wordt aangeboden. Zo werkt het meestal met NFTs, hoe sneller je er bij bent, hoe groter de kans op een flink rendement als de collectie daadwerkelijk populair wordt. En dat is een mooi bruggetje naar een van mijn NFTs die ik vandaag heb gekocht, op een chain die nu nog nauwelijks wordt gebruikt. Heel vroeg dus.

Direct beginnend met de eerste aankoop van vandaag, waarvoor we naar de Casper Chain moeten gaan. Vaste lezers van het Crypto Ebook zijn wellicht wel bekend met Casper, bij BeursBrink is het project namelijk al vanaf de lancering – toen via Coinlist – opgevolgd.

Op het eerste gezicht is Casper niet direct een actieve chain met veel gebruikers. Maar als je kijkt naar wat er onder de motorkap gebeurd, zien we een ander verhaal. Het team is druk bezig met ontwikkelen en wil de ‘enterprise chain’ worden. Een blockchain voor bedrijven, die wel de kracht van een blockchain willen benutten, maar niet direct blij worden dat alles op een chain publiekelijk toegankelijk is (zoals met Ethereum).

Casperpunks

Met een casperpunk maak ik een beredeneerd gokje dat de Casper Chain adoptie zal krijgen van gebruikers. En uiteindelijk ook NFT-volk over zal komen. Waarbij de Casper Punks dan de eerste ‘serieuze’ collectie zijn op de chain.

Ik heb een schatkist gekocht, die op een later moment naar een Casper Punk zal worden revealed.

De Casper Punks Marktplaats vind je via deze link: https://gen1cpdc.casperpunks.io/

Een Casper Wallet met daarop Caspers is een vereiste om te kopen. Ik gebruik zelf de Casper Wallet (via deze link)

De Casper tokens kan je aankopen via Coinlist of – en dat is mijn favoriet – via Gate.IO. De transactiekosten zijn daar lager en de handel meer liquide. Aanmelden kan via deze link.

Kanpai Panda

Een andere NFT die ik vandaag heb gekocht op Ethereum, is een Kanpai Panda. Deze kosten nu rond de 1 ETH (rond de $1850 momenteel) en komen van een vloerprijs van 2 ETH. Ik heb een vloer Panda gekocht.

Opensea: https://opensea.io/collection/kanpai-pandas

Kanpai Pandas is een project dat door een ondernemer (via Twitter) wordt gebouwd. Ik ben altijd al onder de indruk geweest van de uitvoering van het team, de samenwerkingen (vooral op MMA/vechtsport en poker) en de prijzen die ze aan NFT-houders weggeven.

Nu de collectie met 50% is gedaald sinds de top, ben ik koper van een panda.

JJ

Volg jupiter-juice op de voet

Direct zien wanneer Jupiter-juice een nieuwe kooptip plaatst? Meld je GRATIS aan!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.