Crowdfunding nog interessant?

Toen we in 2019 begonnen met crowdfunding, hadden we natuurlijk niet verwacht dat we een jaar later met Corona zouden moeten dealen. Maar, dat is nu wel de realiteit. En met die realiteit in het achterhoofd, zou ik zelf ook direct voorzichtiger worden met crowdfunding.

In mijn laatste artikel over crowdfunding – eind 2019 – had ik al aangegeven om eigenlijk uit alle crowdfundpartijen te stappen. Alleen Lender & Spender heb ik aangehouden, omdat je daar 1% moet betalen als je het volledige bedrag in een keer weghaalt. Omdat ik L&S altijd al als een van de veiligste crowdfunders heb beschouwd, vind ik het niet erg om het bedrag gewoon maandelijks op mijn rekening te laten storten. En ondertussen nog wel rente te trekken op het restbedrag.

Maar verder, ben ik dus uit de crowdfunders gestapt. En als ik dat eind 2019 niet had gedaan, zou ik dat april 2020 zeker overwegen. Daarover meer in onderstaande video:

 

Volg michiel op de voet

Direct zien wanneer Michiel een nieuwe kooptip plaatst? Meld je GRATIS aan!

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hansworst
2 jaren geleden

Vorig jaar was je nog zo positief!

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.