Beleggers, vandaag direct >400 euro besparen?

Nu prijsverhogingen ons aan alle kanten om de oren vliegen, is het belangrijker om geregeld goed om ons heen te kijken naar betere alternatieven. Dat geldt ook voor beleggers. En voor een beetje serieuze belegger loont het absoluut de moeite om prijsvergelijk-onderzoek te doen, want de verschillen lopen al snel op tot tientallen euro’s per maand.

De bonnetjes bij verschillende brokers

Je denkt er vaak niet over na, maar een beetje belegger doet al snel heel wat trades per maand.

Een paar opties hier, een paar aandelen daar, herinvesteren van dividend, wat spielerei met futures en turbo’s… En dan tikken de transactiekosten flink aan, bij sommige brokers.

Neem bijvoorbeeld een portefeuille die 21 trades doet per maand, verdeeld over opties, aandelen en turbo’s. Bij een beetje dure broker, ben je dan bijna 500 euro (!) kwijt.

U ziet het, dit zijn serieuze kosten. Easybroker heeft recent nog gevoelig aan de tarieven gesleuteld, waardoor een gemiddelde belegger al snel heel wat kan besparen!

In een tijd waarin ieder tientje telt, stelt Easybroker beleggers niet teleur!

Overigens, uit het VEB Brokeronderzoek 2022 kwam Easybroker als runner up uit de bus voor buy and hold-beleggers. Goedkoper dan Lynx, DeGiro, of Saxo. En alles zonder verborgen kosten!

De klantenservice bij Easybroker

Het team van Easybroker bestaat trouwens uit nuchtere vakmensen met een passie voor de beurs. Ze zullen dus ook nooit beweren de allergoedkoopste te zijn.

Liever kiezen ze voor faire tarieven waarbij de kosten voor de klant wel zo laag mogelijk zijn, maar er nog wel ruimte over is voor bijvoorbeeld een goede Nederlandstalige klantenservice.

En laten we eerlijk zijn; dat is wel zo fijn. U kunt gewoon even snel bellen met het team van Easybroker en wordt dan ouderwets goed geholpen.

Resumerend:

  • Er wordt níét bezuinigd op een goede service
  • U krijgt toegang tot een zeer breed assortiment (meer dan 100 beurzen wereldwijd)
  • Én u profiteert ook nog eens van heel scherpe tarieven.

En wat, als u al een account heeft bij een andere broker? Ook dan staat Easybroker voor u klaar. Het customer succes team van Easybroker zorgt ervoor dat uw overstap snel en professioneel wordt geregeld. Easy! Heeft u dus al een account bij bijvoorbeeld Saxo of Lynx en wenst u over te stappen?

> Vul dan op deze pagina uw gegevens in en het team van Easybroker neemt contact met u op, om de overstap te regelen.

En tijdelijk krijgt u als nieuwe klant bij Easybroker ook nog een mooi welkomstpakket. De waarde van deze pakketten loopt op tot wel 300 euro, inclusief tot 150 euro transactietegoed! Zo ben je in 2022 al helemáál voordelig uit op de beurs.

 


Dit artikel is een advertorial en is geen beleggingsadvies. Het is geen gepersonaliseerde aanbeveling. Het bevat algemene informatie, op basis waarvan u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. BeursBrink raadt u aan om zelf advies in te winnen bij derden.

Tenzij anders vermeld, zullen wij dit artikel niet actualiseren. Het kan dus goed zijn dat de inhoud van dit artikel bij latere lezing is achterhaald door de actualiteiten en de ontwikkelingen. Het kan ook zijn dat met een bepaald aspect in het artikel geen rekening is gehouden. Hoewel BeursBrink zorgvuldigheid betracht, kan het ook voorkomen dat er onvolkomenheden in het artikel staan.

U bent zelf verantwoordelijk voor uw beleggingsbeslissing(en).

Aan het rapport en de inhoud ervan kunnen ook geen rechten worden ontleend. Het artikel is gebaseerd op aannames en vormt geen enkele garantie voor een bepaalde ontwikkeling of resultaat. BeursBrink is nooit aansprakelijk voor gebruik van dit artikel of de daarin opgenomen informatie.

Beleggen brengt grote risico’s en kosten met zich mee. U kunt uw inleg of een deel ervan verliezen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In zijn algemeenheid wijst BeursBrink erop dat het niet verstandig is om te beleggen met geld wat u nodig heeft om te kunnen voorzien in uw dagelijkse voorzieningen. In het verleden behaalde resultaten bieden voorts geen garantie voor de toekomst.

BeursBrink is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van teksten, afbeeldingen of hyperlinks die door derden worden geplaatst in het artikel. Evenmin is BeursBrink verantwoordelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van het artikel via internet verzonden worden.

Volg raja op de voet

Direct zien wanneer Raja een nieuwe kooptip plaatst? Meld je GRATIS aan!

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.