Nederland - 17 mei 2017 - Aandelen
door REDACTIE BEURSBRINK

Beursblik: zwak kwartaal Flow Traders

(ABM FN-Dow Jones) Flow Traders heeft met de eerste drie maanden van 2017 een zwak kwartaal achter de rug, waarbij de inkomsten uit handel en het bedrijfsresultaat lager dan voorzien uitkwamen. Dit stelde analist Rosine van Velzen van ING woensdag in reactie op de kwartaalcijfers van de flitshandelaar.

Volgens Van Velzen ondervond Flow Traders vooral op de Europese markt tegenwind, waarbij er minder verhandeld werd in indextrackers en andere Exchange Traded Products. Bovendien speelde het “agressieve” concurrentieveld het bedrijf niet in de kaart, aldus Van Velzen.

Verder merkte de analist op dat de EBITDA-marge van 38 procent iets onder de verwachting van 40 procent door ING was. De operationele kosten ontwikkelden zich volgens ING juist conform verwachting.

Van Velzen stelde dat Flow Traders aantrekkelijk gewaardeerd blijft mede gelet op het dividendrendement van 4,4 procent, maar dat er weinig aanjagers voor het aandeel zijn op korte termijn. Cijfers over april lieten al zien dat de vooruitzichten voor het lopende kwartaal niet veelbelovend zijn.

ING heeft een koopadvies op Flow Traders met een koersdoel van 40,00 euro. Op een rood Damrak koerste het aandeel woensdag 8,2 procent lager op 25,74 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.