Nederland - 17 mei 2017 - Aandelen
door REDACTIE BEURSBRINK

Beursblik: resultaten SnowWorld bieden gemengd beeld

(ABM FN-Dow Jones) SnowWorld maakte over het eerst halfjaar van het gebroken boekjaar 2016/2017 een gemengde indruk. Dit concludeerde analist Johan van den Hooven van NIBC in een eerste beoordeling van de cijfers tegenover ABM Financial News.

Van den Hooven wees op de beter dan verwachte stijging van de omzet uit de vestiging in Zoetermeer, terwijl de omzet bij de vestiging in Landgraaf juist meer onder druk stond dan de analist had voorzien.

“Met de verlengde skibaan in Zoetermeer werd vooral in het tweede kwartaal meer resultaat geboekt en dat impliceert dan het eerste kwartaal van het aanstaande boekjaar op jaarbasis nog een verbetering laat zien”, aldus Van den Hooven.

De analist schat in dat de initiatieven in Italië naar voren zijn geschoven, terwijl de initiatieven bij Parijs en in Barcelona beperkte vooruitgang kennen.

NIBC hanteert een Kopen advies voor het aandeel SnowWorld met een koersdoel van 10,00 euro. Het aandeel sloot dinsdag op een licht hoger Damrak 3,7 procent in het groen op 9,95 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.