Nederland - 23 augustus 2017 - Aandelen
door REDACTIE BEURSBRINK

Beursblik: ING verhoogt koersdoel Arcadis

(ABM FN-Dow Jones) ING heeft het koersdoel voor Arcadis verhoogd van 20,00 naar 21,00 euro met een ongewijzigd koopadvies.

Volgens analist Quirijn Mulder van ING zorgden de halfjaarcijfers van Arcadis voor een opluchting onder beleggers, vooral omdat werd gesuggereerd dat de risico’s voor de onderneming lager waren dan verwacht.

ING is van mening dat Arcadis een gefocust bestuur heeft dat alles op alles zet om de winstgevendheid aan te jagen en de voorspelbaarheid te vergroten. “Het bedrijf begrijpt dat het succes daarvan voor een groot deel afhangt van de uitvoering van projecten”, aldus Mulder.

Als gevolg van de lagere risico’s en de goede focus van het bestuur, verhoogde ING het koersdoel. De kans dat er problemen met de balans ontstaan, nemen volgens Mulder af nu de turnaround van Arcadis vordert en er geld binnenkomt. Daarbij past de nieuwe CEO volgens de analist “exact” bij het profiel dat Arcadis nodig heeft.

Op een licht lager Damrak koerste het aandeel Arcadis woensdagochtend 3,6 procent hoger naar 17,99 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.