Uitnodiging: voor beleggers die veel geld willen verdienen met opties

We hebben iets heel moois voor u...

Beste belegger,

In de afgelopen vijf maanden zijn we bij BeursBrink hard aan de slag gegaan met een tradingproduct gericht op opties. Dat is de Optie Trader geworden, waar we op Telegram wekelijks alerts uitsturen met optietrades. 

De resultaten van de optie trader zijn heel erg goed. Zo hebben we tot op de dag van vandaag nog geen verliesgevende trade gehad en een gemiddeld rendement van +58,39%.

Een trackrecord van 100% is natuurlijk niet vast te houden. De kans dat we eens een verliesgevende trade gaan doen zit er goed in.

En net zoals we haast zeker weten dat we wel eens een verliesgevende trade gaan realiseren, zijn we er ook zeker van dat we met deze optiestrategie onderaan de streep heel veel geld gaan verdienen.

Waarom wij zo consistent kunnen presteren?

Als optiebelegger kan je altijd een homerun willen slaan. De opties die van €2 naar €20 gaan, waarbij investeringen van €2.000 naar €20.000 vliegen. De dikke vissen om op feestjes over op te scheppen. 

Dat is leuk, maar je moet dan wel één ding kunnen accepteren. Je draait heel vaak verlies. De grote winsten maken dat uiteindelijk wel weer goed. Maar het kan prima dat je trades aan een stuk verkeerd zit.

Wij doen het liever andersom. Niet altijd de homerun, maar vooral consistent de slagen pakken. Veel middelmatige winsten zijn uiteindelijk ook dikke Ferrari’s voor de voordeur.

Wij kijken dus vooral naar opties die een hoge kans op winst hebben. Dat hoeven echt niet altijd de homeruns te zijn. 

'Mannen, weer een prachtige trade op WBA. Ik had nog 10 calls die van 550 naar 1400 us zijn gegaan. Thanks!'

Consistentie is belangrijker dan een paar gelukstreffers hier en daar. En dat laten onze resultaten ook zien. 

Wat is de Optie Trader precies?

De Optie Trader werkt via Telegram. Dit is een gratis app die u kunt downloaden op uw smartphone. De alerts krijgt u dan vervolgens via Telegram binnen. 

Met een alert laten we precies zien welke trades wij innemen (en waarom). Zoals het voorbeeld hieronder van een recente trade die wij hebben uitgestuurd naar onze abonnees.

Geen paginalange analyses, maar wel een goed verhaal en duidelijke instructies.

Vervolgens houden we beleggers ook actief op de hoogte. Géén wekenlange radiostilte, maar gewoon een goede opvolging van de posities.

  • Wij sturen een alert zodra we een nieuwe positie openen,
  • Zodra we een positie sluiten,
  • En wekelijks updates van bestaande posities,
  • Voor vragen zijn wij altijd per mail bereikbaar!

We sturen wekelijks updates uit per Telegram en hebben – afhankelijk van de markt – meerdere trades per maand.

De Optie Trader in de praktijk

Als je kijkt in een willekeurige portefeuille van een particuliere belegger, dan zal je maar weinig opties vinden. Maar in een portefeuille van een professional, zijn opties altijd in grote getallen vertegenwoordigd. Dat is heel erg logisch, als je eens kijkt naar onderstaand voorbeeld.

We nemen een trade die we pasgeleden hebben gesloten: General Motors.

Daarvoor laten we graag een grafiek zien.

Op de grafiek is een hele duidelijke uptrend zichtbaar. Wie in augustus was ingestapt rond 26 dollar, had vandaag de dag een rendement van meer dan 124%. Dan ben je dus wel al 7,5 maand in deze positie aan het wachten. Maar, geen slecht rendement. 

Wij hebben echter opties ingenomen. Op de grafiek is dat goed te zien. We zaten er maar een paar weken in. Terwijl de hele uptrend goed is voor 124% vanaf het begin tot eind, hebben wij in een paar weken tijd met een optie een winst van 169% gehaald.

Met andere woorden: we hebben nog niet eens 1/10e van de uptrend in General Motors meegepakt, maar hebben wel al meer winst dan iemand die op het best mogelijke moment heeft gekocht.

Dit is een strategie die heel goed werkt in een bullmarket. Simpelweg omdat je maar een klein stukje van een uptrend hoeft mee te pakken, om toch gigantische winsten te scoren. En in een bullmarket zijn overal uptrends te vinden. 

Beginnen met opties? Bas Snelders maakt van iedere beginner een optie trader.

Voor veel particuliere beleggers zijn opties wat intimiderend. En dat is ook wat wij ervaren bij veel abonnees: ze hebben wel interesse, maar durven niet goed met opties aan de slag zonder een goede handleiding. Dat begrijpen we zelf overigens heel goed, want uiteindelijk steek je toch zuurverdiend geld in financiële instrumenten. Dan wil je wel weten wat je precies koopt.

Daarom zijn we ontzettend blij dat we een deal hebben kunnen sluiten met Beleggers Academy Daar heeft Bas Snelders namelijk een cursus gemaakt waarin de basis van opties heel goed wordt uitgelegd.

Bas is professioneel optiehandelaar met meer dan 20 jaar ervaring.

Voor beleggers die nog niets van opties weten, of hun optiekennis willen opfrissen… is dit absoluut een cursus om te volgen.

Dat kan overigens volledig ‘corona proof’ want in 29 video’s, samenvattingen en een werkboek, kan alles online worden gevolgd. Op uw eigen tempo, wanneer het u uitkomt.

Bovendien is er geen haast. Je krijgt namelijk levenslang toegang tot de cursus. Hiermee is het een ideaal naslagwerk!

Zo leer je in deze cursus niet alleen de basis over wat opties zijn en waarom je met opties hogere rendemente kunt behalen met aandelen.

Maar je leert ook:

  • 3 optiestrategieën die je zelf in de praktijk kan toepassen
  • Een bonusstrategie die al 20 jaar lang 20% per jaar oplevert
  • En je leert de strategieën zelf opzetten in een handelssysteem, wel zo handig.

En je leert dit allemaal van Bas Snelders die al meer dan 20 jaar ervaring heeft als professioneel optiehandelaar. Dit is iemand die daadwerkelijk moet leven van de optiehandel. Een absolute pré als je het ons vraagt. Het betekent dat dit iemand is die al twintig jaar met bepaalde strategieën goed kan verdienen. En die strategieën worden in deze cursus gedeeld.

Een megadeal voor Optie Traders

We waren al een tijd op zoek naar een goede cursus om aan te raden. Maar eerlijk gezegd, hebben we er nooit een gevonden die de basis goed uitlegt (met strategieën waar je ook écht wat mee kan) aan een normale prijs. Een cursus die waar voor z’n geld geeft.

De cursus van Beleggers Academy doet dat en Bas deelt een schat aan informatie. Daarom zijn we ook zo blij dat we een goede aanbieding mogen doen.

Wie nu namelijk intekent op onze Optie Trader, krijgt de basiscursus Opties Handelen van Beleggers Academy er gratis bij!

Een goede deal. Wij leveren de concrete trades. Bas levert alle theorie.

Normaal zou je voor 12 maanden toegang tot de Optie Trader en de Optie Cursus al 598 euro kwijt zijn:

  • 12 maanden Optie Trader kost: 399,- euro
  • Toegang tot de Optie Cursus kost je 199,- euro. Levenslange toegang!

Maar op dit moment mogen we je deze combi aanbieden voor maar 249 euro!

Je krijgt dan levenslang toegang tot de Optie Cursus van Bas (199 euro) en 12 maanden toegang tot de Optie Trader (399 euro). Nu voor slechts  249 euro.

Bestel direct uw Optie Pakket

Direct meedoen

>>> BESTEL HET OPTIE PAKKET.

Als u op bovenstaande button klikt, komt u uit op de betaalpagina. Abonnees die al zijn ingelogd kunnen direct betalen. Beleggers die nog geen abonnee zijn bij BeursBrink, moeten op daar dan even de gegevens invullen en kunnen daarna betalen.

Vervolgens krijgt u per mail van ons een bevestiging van uw aankoop en krijgt u nog een andere mail met daarin de instructies om de Telegram signalen te ontvangen. Het aanmelden is binnen 2 minuten gepiept.

Het mailadres dat u gebruikt voor uw aankoop bij BeursBrink, is ook het mailadres dat direct toegang krijgt tot de cursus bij Beleggers Academy. Hier krijgt u een apart mailtje van via Beleggers Academy, daar hoeft u verder niets voor te doen.

Bestel het Optie Pakket

Reken direct het pakket af
'Ik kijk nu al een tijdje mee met de Optie Trader en ben fan. De winsten zijn goed maar ook de frequentie van de kooptips is top.'

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.