Beste belegger,

Vorig jaar zijn we met BeursBrink begonnen met de ‘Crypto Yield Farmer’. Dat is een product dat zich focust op een hele specifieke beleggingsstrategie in de cryptomarkt.

Kort gezegd is ‘Yield Farmen’ een strategie waarbij we passieve inkomsten genereren door te beleggen in een specifieke groep cryptocoins. Die coins noem je ‘DeFI coins’.

DeFi neemt de cryptowereld over (en beleggers verdienen miljoenen aan deze trend)

DeFi staat voor decentralized finance. Dat is eigenlijk de financiële markt van het internet. Van verzekeringen tot leningen, van obligaties tot gedigitaliseerd vastgoed: de markt voor DeFI groeit snel en lijkt ontzettend op de traditionele financiële markt.

Om een voorbeeld te geven…

 • Je kan beleggen in cryptobrokers, waar je iedere dag deelt in de handelsinkomsten
 • Investeren in cryptofondsen, die weer beleggen in cryptomunten
 • Leningen uitgeven en daar rente voor ontvangen, of krediet opnemen met crypto als onderpand
 • Gedigitaliseerd vastgoed kopen en iedere week huurinkomsten ontvangen
 • Arbitragesoftware aan het werk zetten om op minieme prijsverschillen in te spelen
 • Investeren in complete digitale softwarebedrijven die uitsluitend op de blockchain bestaan

Ja, als je een tijdje bezig bent met crypto en in het specifiek DeFi, dan begrijp je dat je hier kijkt naar de financiele toekomst. Een toekomst die volledig decentraal is.

Het mooiste van alles? We zijn er nog vroeg bij. De markt is nog klein maar groeit razendsnel. En u weet het… de vroege vogel vangt de worm. Dat is hier niet anders.

De strategie die ik heb gebruikt

Een paar jaar geleden was het voor veel beleggers heel moeilijk om meer crypto te krijgen, zonder meer geld te storten op een brokerrekening. Beleggers die niet zelf aan de slag gingen met minen, moesten altijd euro’s omwisselen voor crypto.

Maar zelfs beleggers die aan de slag gingen met miningapparatuur, werden geconfronteerd met hoge energiekosten en vaak hele hoge afschrijvingskosten op de machines.

Wie 1 Bitcoin of Ethereum had in 2016, kon daar geen 2 Bitcoin van maken. Zonder euros te storten, of miningapparatuur aan te schaffen.

In 2021 is dit plaatje compleet veranderd. En dat komt door een ontwikkeling in de cryptowereld die we ‘staking’ en ‘yield farming’ noemen. Dat is precies de strategie die ik heb ingezet om van $20.304 naar $56.286 te gaan in één maand tijd.

Een spoedcursus staking en yield farming; wat is het en waarom kan je er rijk mee worden?

Waarschijnlijk heb je wel eens gehoord van de term ‘crypto mining’. Dat is eigenlijk een proces om de blockchain onder controle te houden.

Je kan het zien als de bank die erg voor zorgt dat het geld dat jij op jouw rekening hebt ook klopt met alle uitgaven die je hebt gedaan.

In de cryptowereld gebeurt dit ook, waarbij er computers zijn die alle nieuwe transacties die op het netwerk plaatsvinden valideren.

De computers (miners) krijgen voor dit werk betaalt in Bitcoin of in een andere cryptomunt. Er is alleen een nadeel: het kost heel veel energie om het netwerk op deze manier te valideren. Voor 2012 (toen Bitcoin bij niemand was ingeburgerd) kostte dit al $150.000 per dag, aan energieverbruik.

In de afgelopen paar jaar zijn er steeds meer partijen die er voor kiezen om de validatitie op een andere manier te doen. En dat is de manier waar wij nu zoveel geld mee verdienen. Dat noem je staking.

Staking is een proces waarbij beleggers actief participeren bij de transactievalidatie van een blockchain. Dat werkt veel simpeler dan minen, want eigenlijk doe je niet veel anders dan de munten kopen en deze vervolgens vast te houden. Zie het als geld op een spaarrekening zetten.

Kort samenvattend:

 • Cryptocurrency hoef je niet meer direct te minen met dure apparatuur
 • Je kan kijken naar coins die je kunt ‘staken’
 • Dat is een manier waarbij je de coins koopt en vervolgens vasthoudt
 • In ruil voor het vasthouden, krijg je betaald in nieuwe crypto

Klinkt dit lastig? Vrees niet. We hebben letterlijk honderden beleggers geholpen met de stap naar crypto. En ik weet uit eigen ervaring, dat je met een beetje goede instructies (die wij leveren) echt zelf aan de slag kunt met crypto.

Want eerlijk waar…..:

Dit is de makkelijkste manier om geld te verdienen met Crypto

Door deze verandering van validatie op de blockchain, gebeurt er ineens iets waar zelfs Warren Buffett stil van wordt.

Buffett heeft altijd grote kritiek gehad op Bitcoin. Hij is van mening dat een Bitcoin niets produceert, behalve dan een nieuw leger aan beleggers die willen verkopen aan hogere prijzen. Wat dus uiteindelijk negatief zou zijn voor de prijs.

Maar dat argument houdt nu geen steek meer. Want Bitcoin en andere cryptomunten kunnen nu wel degelijk wat produceren: meer coins. En met die coins kan je nu daadwerkelijk wat. Investeren in andere bedrijven bijvoorbeeld, die compleet zijn gebouwd op een blockchain.

Klinkt dat als Hocus Pocus? Absoluut niet hoor. Zo heb ik geïnvesteerd in een softwarebedrijf, een arbitragehandelshuis, verschillende cryptobrokers en ga zo maar verder.

De mogelijkheden zijn serieus legio, maar veel beleggers weten simpelweg niet dat het allemaal kan.

Een coin kan je nu dus zelf maken en vervolgens ook direct aan het werk zetten. Dat is een game changer van formaat. En het mooiste van alles is toch wel dat iedereen dit kan doen, mits je in het bezit bent van een laptop en een crypto wallet.

Mijn resultaten…

In de Crypto Yield Farmer hebben een goed praktijkvoorbeeld van de theorie die we zojuist besproken hebben. Daar is bijvoorbeeld de coin ‘Uni’ getipt. Uni is een digitale munt die recht geeft op een stukje van de handelsinkomsten die via het platform ‘Uniswap’ worden gegenereerd.

Uniswap is de grootste decentrale broker op het web. Dat betekent dat dit een cryptobroker is waar je kunt handelen, zonder centrale aansturing. Ondertussen heeft dit platform al de grens van $100 miljard aan handelsvolume gepasseerd.

Dat geeft twee dingen aan:

 1. De groei van crypto is enorm, want $100 miljard is maar één broker, dus de markt is explosief hard aan het groeien
 2. Er vloeit groot kapitaal naar de cryptosector toe, want dit zijn handelscijfers gelijk aan die van sommige aandelenbeurzen

Dat is een bijzondere situatie, waar je goed geld mee kan verdienen. Wie de tokens van Uni bezit kan inzetten ter ondersteuning van het netwerk. Het stakingprincipe waar we zojuist de spoedcursus van hebben gegeven.

Op 31 december start ik met $20.304

Hieronder zie je een screenshot, van mijn dashboard bij Uniswap. Daar zie je dat ik een investering heb gedaan van $20.304 USD.

Die investering heb ik ‘weggezet’ bij Uniswap om het netwerk te versterken. Hiervoor krijg ik een stukje van de handelsopbrengsten die bij Uniswap worden gedaan.

In die zin is het niet veel anders dan DeGiro die over iedere transactie die je maakt een beetje verdient (of jij nu verliest of niet) aan de transactiekosten. Alleen in dit geval, profiteert de belegger die zijn kapitaal beschikbaar stelt.

Iedere keer dat iemand een transactie doet, krijg je als participant in deze liquidity pool een beetje van de handelsinkomsten. Je verdient dus letterlijk de hele dag door kleine beetjes geld.

Je kan het goed zien in de verdienstenkolom:

In die maand tijd heb ik $1.248,31 aan handelsinkomsten gekregen. Dat betekent op mijn originele investering van $20.304 een maandelijks rendement van 6,14%. U leest het goed: het rendement dat een vastgoedinvestering per jaar oplevert, tik je hier per maand binnen.

En net zoals bij vastgoed, kan de onderliggende waarde ook stijgen. Iets wat de waarde van mijn investering ook heeft gedaan.

Je krijgt de verdiensten niet binnen in dollars, maar in de vorm van crypto. En zie hier de wondere wereld van DeFi: ik heb mijn crypto assets meer crypto laten produceren. In de vorm van Ethereum en Uni.

Binnen een maand tijd verdiende ik niet alleen 6,14% op mijn investering in de vorm van handelsinkomsten (die je prima kunt vergelijken met een variabel dividend), maar steeg de waarde van mijn crypto ook nog eens fors.

Dit soort kansen heb je nog steeds…

De methode die ik zojuist heb laten zien werkt nog steeds. Nog steeds is het goed mogelijk om 6,5% per maand te halen, zonder eventuele koerswinst van de munten. Sterker nog: er zijn nu tips waar we bij de Crypto Yield Farmer over schrijven, die tot wel 0,8% per dag(!) opleveren.

Dat is iets wat veel beleggers wel moeten begrijpen: dit is een hele jonge sector die letterlijk voor onze ogen wordt ontwikkeld. De kansen die daarmee gepaard gaan zijn enorm. De beste deals sla je door er vroeg bij te zijn, zo is het altijd al geweest.

Daarom ben ik ook zo blij met de Crypto Yield Farmer. Want dit is een product waarbij we ook complete beginners winstgevend hebben leren cryptobeleggen, in de juiste deals die gewoon veel geld opleveren.

 

$6.325 winst in 2 weken met deze bizar simpele Kraken Stake

U ziet het…. dit is ongelooflijk simpel. Iedereen kan dit doen. En als je dit soort dingen kan doen, is de stap naar wat meer complexere projecten zo gezet. Want laat dat wel duidelijk zijn, deze stake die ik hierboven laat zien is bijzonder simpel. Maar voor veel projecten moet je toch wat meer stappen zetten.

Natuurlijk leggen wij altijd uit wat we doen en waarom, maar laten we ook de precieze handelingen zien op video of via een handleiding. Want juist daar loopt het voor veel beleggers stuk.

Met andere woorden: als abonnee van deze publicatie kan je ook daadwerkelijk wat gaan doen.

$371 per dag?

Je ziet het: zelfs de meest simpele stake via Kraken.com, kan al snel geld opleveren. Maar wij kijken natuurlijk vooral graag naar de projecten die nog veel kleiner zijn en daardoor veel meer stijgingspotentieel hebben.

Zo hebben we een paar dagen geleden een nieuwe stake ingelegd op een arbitrage-coin. Dat is nog een vrij jonge coin met een marktwaarde van nog geen $10 miljoen. En daar kan je nu gigantisch goed op yield farmen.

Kijk maar eens naar onderstaande screenshot;

Deze belegging levert nu letterlijk $371.15 per dag op. Dat rendement kan ietsjes fluctueren, maar we krijgen dit inderdaad ongeveer iedere dag binnen.

Hoe dat kan?

Omdat deze coin in een lanceringsfase zit en coins uitgeeft. En alleen als er voldoende liquiditeit is, kan er goed gehandeld worden in deze munt. Bij een beursgang zorgen market makers en onderschrijvers (banken) voor voldoende markt, maar in de digitale wereld moeten coins dit zelf doen. 

Dat doen sommige coins door gewoon veel tokens uit te geven aan ieder die het netwerk ondersteunt. Precies zoals wij doen met onze stake.

Dus eigenlijk kan je deze rendementen goed vergelijken met het geld dat een bankier zou krijgen voor het naar de beurs brengen van een bedrijf. Maar dan wordt dit direct aan de gebruikers betaald. 

Wij krijgen dus de bonus van de bankier :-).

Zelfs na de crypto run omhoog, zijn dit soort rendementen nog gewoon mogelijk.

Abonneer op de Crypto Yield Farmer

Ja, ik doe mee

Meedoen met de Crypto Yield Farmer…

Wat u precies krijgt:

De Yield Farmer (12 maanden). Dit product kijkt uitsluitend naar manieren om crypto in te zetten als een passieve inkomstenbron. Iedere maand krijg je een magazine met daarin tips. Toegang tot het Telegram kanaal waar wij wekelijks (bijna dagelijks) berichten sturen en ontvangt u video’s die niemand anders kan zien, met stap voor stap-handleidingen om de stakes in te stellen.

Meedoen met de Crypto Yield Farmer

Direct starten

Michiel Rietveld
Oprichter BeursBrink.com

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.