Nederland - 3 november 2017 - Europa
door REDACTIE BEURSBRINK

Beter Bed stelt teleur met kwartaalrapportage

(ABM FN-Dow Jones) De stijging van de kwartaalomzet van Beter Bed Holding van 3,3 procent is teleurstellend. Dit merkte John David Roeg van NIBC vrijdag op, waarbij de analist wees op de teleurstellende omzetdaling in Duitsland als gevolg van weersomstandigheden, maar ook op de sterke prestaties in Nederland.

De marktvorser merkte verder op dat het bedrijf in het huidige kwartaal in Duitsland problemen ondervindt van gezondheidszorgen rond de geleverde schuimmaterialen voor matrassen.

Roeg vindt de handhaving van het interim dividend van 0,34 euro per aandeel een geruststellend teken voor de trend van de resultaten voor het hele jaar.

NIBC hanteert een koopadvies op het AScX-fonds met een koersdoel van 22,00 euro. Op een groen Damrak noteerde het aandeel Beter Bed vrijdagochtend 8,5 procent lager op 16,20 euro.

Door: ABM Financial News.

[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.