Nederland - 14 november 2018 - Aandelen

Berenberg verhoogt koersdoel Basic-Fit

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Berenberg heeft woensdag het koersdoel voor Basic-Fit verhoogd van 24,50 naar 28,00 euro bij handhaving van het Houden advies.

Analisten van Berenberg merkten op dat Basic-Fit een solide businessmodel heeft en een indrukwekkende uitrol van nieuwe clubs laat zien, waardoor de uitbater van fitnessketens op middellange termijn een dubbelcijferige omzetgroei zal kunnen behalen.

Bovendien ontwikkelt het netwerk aan clubs zich verder, hetgeen een “natuurlijke boost” moet geven aan de winstontwikkeling.

In het licht van de goede groei en de veerkrachtigheid van de onderliggende markt en het feit dat het bestuur op schema ligt om aan de doelstelling van de opening van 100 nieuwe clubs per jaar te halen, is Basic-Fit volgens de analisten goed gepositioneerd om een “mogelijke economische storm” te doorstaan.

Toch zijn de analisten van mening dat er slechts beperkt opwaarts potentieel is voor het aandeel, waardoor het Houden advies gehandhaafd bleef.

Het aandeel Basic-Fit sloot dinsdag 0,4 procent lager op 26,50 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Reageer op dit artikel