Korting op alle rapporten en ebooks

PAK DIE DEALS
Nederland - 4 oktober 2018 - Technologie

Berenberg plakt koopadvies op Alfen

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Berenberg is donderdag begonnen met het volgen van Alfen en geeft het fonds een koopadvies en een koersdoel van 20,00 euro.

De analisten menen dat de producent van laadpalen voor elektrische auto’s, transformatoren en opslagsystemen over een sterke expertise en een uniek aanbod beschikt. Ze vinden ook dat het bedrijf uitstekend gepositioneerd is om te profiteren van de energietransitie in Europa.

Berenberg merkte ook op dat Alfen “nog niet gewaardeerd” wordt door beleggers. De analisten voorzien dat de EBITDA-marge stijgt van 5 procent in 2017 naar 14 procent in 2024.

Het koersdoel van 20,00 euro biedt een opwaarts potentieel van 58 procent. In het meest optimistische scenario voorziet Berenberg zelfs een koers van 79,00 euro, terwijl het neerwaartse risico op slechts 13 procent wordt geschat.

Het aandeel Alfen sloot woensdag 1,7 procent lager op 12,66 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Korting op alle rapporten en ebooks

PAK DIE DEALS
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Reageer op dit artikel