Korting op alle rapporten en ebooks

PAK DIE DEALS
Nederland - 7 november 2018 - Retail

Ahold Delhaize bewijst ongelijk van pessimisten

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Ahold Delhaize heeft met de cijfers over het derde kwartaal aangetoond dat de pessimisten ongelijk hebben. Dit stelde analist Giel-Jan Triest van ING woensdag.

De analist wees vooral op de de sterke prestaties van Ahold Delhaize in Amerika. Maar ook in de andere regio’s deed de onderneming het volgens Triest goed, met uitzondering van België.

Dankzij de beter dan verwachte omzet en gesteund door synergievoordelen lag de winst ook duidelijk hoger dan voorzien, betoogde ING. Dit was dan ook aanleiding voor Ahold Delhaize om de verwachting voor de vrije kasstroom voor dit jaar te verhogen. “Hoewel dit vooral te danken is aan lagere investeringen”, benadrukte Triest.

Al met al solide resultaten, oordeelde Triest, die dan ook niet verrast is door de goede koersreactie. Het aandeel won 5,4 procent op 21,47 euro.

ING heeft een koopaanbeveling met een koersdoel van 22,00 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Korting op alle rapporten en ebooks

PAK DIE DEALS
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Reageer op dit artikel