Nederland - 9 februari 2023 - Beursbrink
door AMY YASSIM

+500% winst pakken met opties doe je zo

We beginnen de week goed bij de Optie Trader en pakken direct +509% winst op onze calls. Voor zowel ze Optie Trader als de Stock Trader, is RIG geen onbekende. We volgen het olieaandeel wat langer op en zijn eind december voor de Optie Trader ingestapt met calls.

Die calls kochten we voor $41 per stuk. Dat betekent bijvoorbeeld dat je met 10 posities, $410 kwijt was voor de calls.

Vandaag de dag zijn die 10 posities, $2500 waard ($250 per positie)

We hebben zojuist de alert gestuurd om deze winst van 509% te pakken. Dat is de absolute kracht van de Optie Trader. Met een goede trade, heb je het abonnementsgeld er direct uit.

Daar kunnen we trouwens heel makkelijk over zijn. Voor slechts 399 euro per jaar, heb je met de Optie Trader simpelweg een uitzonderlijk goed pakket in handen.

Waar de meeste diensten zich richten op ‘educatie’, richten wij ons liever op wat voor beleggers écht belangrijk is: keiharde setups, met explosieve trades.

Simpel.

En natuurlijk, zorgen we er ook voor dat je begrijpt wat je leest. Daarom krijgt iedereen die abonnee is bij de Optie Trader, gratis toegang tot een driedelige cursus (op video) waarin een professionele optiehandelaar je alles uitlegt over opties.

 

Dit artikel is geen beleggingsadvies. Het is geen gepersonaliseerde aanbeveling. Het bevat algemene informatie, op basis waarvan u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. BeursBrink raadt u aan om zelf advies in te winnen bij derden.

Tenzij anders vermeld, zullen wij dit artikel niet actualiseren. Het kan dus goed zijn dat de inhoud van dit artikel bij latere lezing is achterhaald door de actualiteiten en de ontwikkelingen. Het kan ook zijn dat met een bepaald aspect in het artikel geen rekening is gehouden. Hoewel BeursBrink zorgvuldigheid betracht, kan het ook voorkomen dat er onvolkomenheden in het artikel staan.

U bent zelf verantwoordelijk voor uw beleggingsbeslissing(en).

Aan het rapport en de inhoud ervan kunnen ook geen rechten worden ontleend. Het artikel is gebaseerd op aannames en vormt geen enkele garantie voor een bepaalde ontwikkeling of resultaat. BeursBrink is nooit aansprakelijk voor gebruik van dit artikel of de daarin opgenomen informatie.

Beleggen brengt grote risico’s en kosten met zich mee. U kunt uw inleg of een deel ervan verliezen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In zijn algemeenheid wijst BeursBrink erop dat het niet verstandig is om te beleggen met geld wat u nodig heeft om te kunnen voorzien in uw dagelijkse voorzieningen. In het verleden behaalde resultaten bieden voorts geen garantie voor de toekomst.

BeursBrink is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van teksten, afbeeldingen of hyperlinks die door derden worden geplaatst in het artikel. Evenmin is BeursBrink verantwoordelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van het artikel via internet verzonden worden.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
3 maanden geleden

Awesome! Its genuinely remarkable post, I have got much clear idea regarding from this post

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.