Beste belegger,

Vandaag laten we u zien waarom de specifieke beleggingsstrategie die BeursBrink hanteert heel goed zal gaan presteren. Net zoals deze strategie dat de afgelopen jaren al heeft gedaan. Met winsten tot ruim 900%.

 • Een bewezen beleggingsstrategie
 • Historische outperformance op de beurs
 • Een aanhoudperiode van enkele maanden tot jaren
 • Met een select groepje aandelen waar mensen meestal nog nooit van hebben gehoord

Om te laten zien dat deze strategie werkt, hoeft u alleen maar naar onderstaand overzicht te kijken van onze best presterende kooptips van de afgelopen tijd:

Het maakt daarbij niet uit of we kijken naar Europese bedrijven, Amerikaanse aandelen of juist hele sectorspecifieke situaties.

Voor wie ons nog niet kent…. wie of wat is BeursBrink?

Indien we nog geen kennis hebben gemaakt; wij zijn Francis Muyshondt en Michiel Rietveld, de oprichters van BeursBrink. En sinds 2016 helpen wij beleggers te positioneren in kansrijke bedrijven die bovengemiddelde rendementen op de beurs kunnen genereren.

Hoewel we ondertussen met meer dan 10 man werken aan BeursBrink, is onze visie sinds de oprichting nooit veranderd….

Wij schrijven research gericht op small- en midcaps. De kleinere bedrijven op de beurs, waar maar heel weinig mensen naar kijken.

Beleggen wordt een stuk makkelijker als je investeert, waar niemand kijkt

Onze strategie is gericht op het vinden van bedrijven die niemand volgt. Dat is voor veel beleggers een oncomfortabele strategie; het lijkt op het eerste gezicht veel prettiger om in bedrijven te investeren die iedereen kent. Maar vanuit rendementsoogpunt, is dat vaak helemaal niet het geval.

Wie investeert in de kleinere bedrijven, die fundamenteel hun zaken op orde hebben, doet het historisch gezien een stuk beter. Dat is trouwens geen incidentele statistiek, al sinds 1926 doen kleinere bedrijven het beter dan de grote bekende namen:

Kijk nog eens goed naar deze grafiek. Wie 10.000 euro investeerde in de jaren ’20, ziet 10 decennia later een bedrag van of 10 miljoen op z’n rekening staan, of 1 miljard.

Nu zullen wij direct toegeven dat 10 miljoen euro prima is voor een investering van 10K. Maar we blijven wel beleggers, die altijd gaan voor het hoogste rendement.

Vandaar onze focus op small- en midcaps. Recessies, kredietcrisis, oorlogen, ziektes en natuurlijke rampen: historisch gezien, doen smallcaps het altijd beter.

Dat komt vooral, omdat veel beleggers niet durven te kijken naar small- en midcaps. Juist dit gegeven, is iets waar wij als beleggers veel geld mee kunnen verdienen.

Superieure rendementen en makkelijk te koop

Nu begrijpen wij ook wel: de kans dat je iemand uit ’26 tegenkomt, die toen zo slim was geweest om een portefeuille met allemaal smallcaps vol te laden, is nihil.

Maar het geeft wel één ding aan wat veel beleggers nog niet goed realiseren. Smallcaps zijn in staat om superieure rendementen te behalen (zowel kort als lange termijn) waarbij particuliere beleggers deze aandelen ook nog eens het makkelijkst kunnen kopen.

Grote fondsmanagers met een paar miljard onder beheer, die bijvoorbeeld 0,1% van hun portefeuille in een smallcap willen steken, moeten direct miljoenen in een aandeel stoppen. Dat is bij veel smallcaps al minimaal 30 tot 40% van de totale marktwaarde!

Daarom blijven heel veel fondsen ver weg van smallcaps. En kunnen particuliere beleggers de pareltjes oprapen. Om ze straks met enorme winsten te verkopen aan fondsmanagers als de bedrijven groot genoeg zijn geworden.

Smallcaps zijn de pareltjes van morgen tegen de prijzen van gisteren

Dat particulieren kunnen kopen nog voordat de grote jongens dit doen, is een enorme kans. Die maar door een heel select groepje beleggers wordt aangegrepen.

Kijk, het is verschrikkelijk zonde dat veel beleggers small- en midcaps links laten liggen. Want vanuit beleggersperspectief valt er heel wat te zeggen voor smallcaps:

 • Kleine bedrijven zijn vaak veel beter in staat om in te spelen op nieuwe groeitrends
 • Bovendien hebben smallcaps veel meer groeiruimte versus largecaps
 • Omdat smallcaps niet breed gevolgd worden is de kans op pareltjes waar maar weinig beleggers van hebben gehoord, erg groot

Hoe kansrijk small- en midcaps ook zijn, er is toch een groot nadeel. Het is namelijk heel lastig om al dit soort bedrijven te vinden.

Er zijn alleen al in Amerika, ruim 10.000 aandelen verhandelbaar.

Dat betekent dat je iedere (werk)dag minimaal 38 aandelen moet analyseren. Als je dat volhoudt, heb je na 1 jaar, alle Amerikaanse aandelen één keer geanalyseerd.

Ook dat is niet te doen.

Want je kan immers geen 38 aandelen analyseren in een werkdag van 8 uur. En als je dan nog specifiek moet selecteren op de kleine bedrijven, is het een beetje zoals zoeken naar een speld in de bekende…

In de praktijk is het dus zo, dat je zomaar jaren bezig kan zijn, wil je alle bedrijven op de beurs goed hebben behandeld. En daar heeft niemand tijd voor.

Zelfs analisten niet.

Daarom kiezen veel analisten voor bedrijven die gevolgd worden door grote groepen mensen. Zo analyseer je een actief, waar iedereen wat over wil weten. Dat is handig, want als analist wil je natuurlijk dat je werk door een zo breed mogelijk publiek wordt gelezen.

Wij doen dat net even anders.

Hoe wij de grootste groei selecteren aan de kleinste prijzen

Wij kijken juist naar de aandelen die door bijna niemand worden gevolgd. Want juist daar, zitten bedrijven met gigantische onderwaarderingen. Dat heeft ondertussen al gezorgd voor tienduizenden euro’s winst bij onze abonnees.

 • Een investering van slechts 1.000 euro in Cronos, resulteerde in meer dan 9.000 euro winst!
 • Wie dit jaar instapte in Sona Nanotech, kon op iedere 1.000 euro in 4 maanden tijd 3.691 euro winst pakken.
 • Terwijl een investering van 1.000 euro in Nikola nu ruim 4.000 euro winst heeft opgeleverd (in een paar weken tijd)

En om eens aan te geven waarom we ook zou houden van smallcaps: met een kleinere portefeuille is het toch al mogelijk om stevige posities op te bouwen.

Neem bijvoorbeeld Sona Nanotech, een speler die COVID-19 tests ontwikkelt. Toen wij het aandeel bespraken stond de koers op 0.68 CAD dollar. Met een kleine investering, kon je toch al heel snel honderden aandelen kopen.

En hoewel de rendementen uitzonderlijk zijn, zijn dit geen gelukstreffers. Dit is simpelweg het resultaat als je jezelf positioneert in aandelen, voordat de massa dat doet. Iets waar wij bij BeursBrink iedere dag naar kijken. Met analisten die letterlijk de wereld rondvliegen om kennis te maken met management, bedrijven en kansen.

Deze strategie werkt en kan door iedereen worden uitgevoerd

Investeren in aandelen die niemand volgt is niet bijzonder moeilijk. Iedereen met een broker, kan de aandelen gewoon kopen. Onthoud: we volgen aandelen die niemand kent, maar we kijken wel naar aandelen die iedereen gewoon kan kopen.

En in de afgelopen vier jaar, heeft dat al heel wat tevreden klanten opgeleverd.

In de afgelopen jaren hebben duizenden beleggers gebruikgemaakt van de research bij BeursBrink. En iedere keer komt naar voren dat de meeste beleggers vooral moeite hebben om trends te spotten en in de gaten te houden.

Een gebrek aan ‘focus’. Iets wat wij zeker begrijpen, gelet op alle dingen waar je vandaag als belegger rekening mee moet houden.

Dat is dan ook direct de absolute meerwaarde van BeursBrink: focussen op kleine bedrijven en kijken wat er in de sector speelt, is letterlijk ons werk.

Daarom hebben we beleggers al in verschillende sectoren gepositioneerd:

 • We waren de eerste die aangaven dat marihuana-aandelen zouden gaan knallen,
 • En gaven het startschot voor de terugkeer van hydrogenaandelen,
 • Positioneerden beleggers tijdig in het ‘Blauwe Goud’,
 • Waarbij we dit jaar – precies op de bodem – ook edelmetalen niet uit het oog verloren,
 • En met Biotech, bijzonder winstgevend hebben geprofiteerd van COVID-19

Wij zien waarde, waar veel beleggers dat niet zien. En dat is niet omdat wij een glazen bol hebben, maar wel omdat wij iedere dag kijken naar de bedrijven die niemand volgt.

We hopen dat onze visie en werkwijze jou nu duidelijk is geworden!

Hier bekijk je ons volledige aanbod van producten, zodat je deze visie eenvoudig in de praktijk toe kan passen.

Met vriendelijke groeten,

Team BeursBrink

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.