Beste belegger,

Stelt u zich eens voor: iedere maand een mooi dividend, en dan geen lullig rendementje van 2% op jaar, maar stevige dividenden van 10% of meer. Zelfs in coronatijd.

Het is een geheim dat bij veel beleggers niet bekend is. Maar vandaag de dag, is het lucratiever dan ooit om in deze bedrijven te investeren.

We begrijpen overigens direct als dit iets ’te mooi’ klinkt.

Want de realiteit is natuurlijk dat  2020 een jaar is worden waarin bedrijven massaal het dividend schrappen. En daarvoor beloond worden door aandeelhouders. Meer dan 216 Amerikaanse bedrijven hebben het dividend dit jaar al verlaagd, of geschrapt.

Om dat even in perspectief te plaatsen:

Dit jaar hebben al meer bedrijven hun dividend verlaagd, uitgesteld of geschrapt, dan in de afgelopen tien jaar.

Maar wat nog het meest bijzondere is van alles: aandeelhouders lijken het schrappen van dividenden volledig te ondersteunen.

Door deze ontwikkeling, verwacht Bank of America dat het gemiddelde dividend dit jaar met 10% wordt verlaagd. Over de hele linie.

Dat stelt het dividend rapport van BeursBrink natuurlijk voor een enorme uitdaging. Want het selecteren van goede dividendbedrijven wordt hiermee een stuk lastiger. Zeker als de stemming op de beurs in faveure is van dividendverlagingen.

Toch hebben we een manier gevonden, om hier van te profiteren. En daar zijn we zo van overtuigd, dat we zelfs een dividendgarantie meegeven.

Corona-proof dividend

We hebben een sector aangeboord die bij het merendeel van de beleggers niet bekend is. Dat terwijl dit juist bedrijven zijn met dividenden waar je oren van gaan klapperen.

Deze niet-bekende bedrijven, hebben allemaal dezelfde karakteristieken:

 • Dividenden van 9 tot 22%
 • Maandelijks uitgekeerd
 • Die nu allemaal (100% van alle bedrijven) aan een grote korting op de beurs noteren

Waarom Piet Particulier deze investeringen niet kent? Omdat het hele saaie bedrijven zijn die geen producten maken, maar hele voorspelbare diensten leveren. Die veel geld in het laatje brengen.

Dit is wat wij het Corona-proof dividend noemen. In tegenstelling tot de General Motor’s en Europese financiële instellingen van deze wereld, is de kans op het schrappen van het dividend zo klein, dat wij er zelfs een garantie op mee durven te geven.

Een keiharde dividendgarantie

De bedrijven die wij hebben geanalyseerd, hebben hele hoge dividenden. Om een voorbeeld te geven, hoeven we alleen maar te kijken naar de vier bedrijven die wij in de eerste editie van dit speciale dividend rapport beschrijven:

 • Aandeel #1: 9,2% dividendrendement
 • Aandeel #2: 11,41% dividendrendement
 • Aandeel #3: 9,50% dividendrendement
 • Aandeel #4: 10,48% dividendrendement

Dit zijn al hoge dividenden, die in veel gevallen ook nog eens maandelijks worden uitgekeerd. Wie nu instapt, krijgt dus volgende maand al zijn eerste dividenden binnen.

En daar komt onze dividendgarantie om de hoek kijken. In een periode waarin de meeste bedrijven in een ongekend rap tempo hun dividend schrappen, geven wij een garantie.

Betaalt het dividend van deze aandelen uw abonnement niet terug binnen 12 maanden*? Dan krijgt u het volledige abonnementsgeld terug, inclusief een tegoedbon van 150 euro.

U leest het goed: wie nu instapt, en aan het einde van 12 maanden niet voldoende dividend heeft gekregen om minimaal het abonnement terug te verdienen… die krijgt van ons gewoon z’n geld terug. Zo overtuigd zijn wij van deze koopkans.

De hoofdpunten om in aanmerking te komen voor de garantie:

 • U investeert een bedrag van 5.000 euro in kooptip nummer 1 (of evenredig verdeelt over de 4 posities in de gids)
 • Heeft u dan niet binnen 12 maanden het abonnementsgeld voor het Dividend Rapport terugverdiend? Dan krijgt u van ons het abonnementsgeld terug, plus een tegoedbon van 150 euro.

U ziet het: meedoen is heel simpel. En wij bieden deze actie alleen maar aan, om eens te onderstrepen hoe overtuigd we zijn van de kansen die zich nu in deze sector voordoen.

Wat u krijgt bij het Dividend Rapport

We kunnen er overigens heel kort over zijn. Dit is een kans die zich maar een paar keer per decennium voordoet. De laatste keer dat dit soort aandelen zo goedkoop stonden genoteerd, was in 2008. Daarom zien we dit jaar als een ideale kans om eindelijk eens een grote groep beleggers kennis te laten maken met deze unieke bedrijven.

Dat gaan we doen door een hele speciale dividenduitgave te maken. Momenteel hebben we al het Smallcap Dividend Rapport bij BeursBrink. Abonnees ontvangen daar iedere maand een editie en hebben toegang tot de modelportefeuille van 50.000 euro.

Naast die editie, zullen we dus ook een extra uitgave maken. Dat betekent dat u als abonnee:

 • Iedere maand het Smallcap Dividend Rapport ontvangt
 • En iedere maand een extra editie krijgt, inspelend op de dividendaandelen die we in deze presentatie bespreken
 • Toegang tot de wekelijkse updates
 • En toegang tot de modelportefeuille twv. 50.000 euro

Abonnees die al toegang hebben tot het Dividend Rapport, krijgen de extra editie natuurlijk ook gewoon toegestuurd vanaf nu.

24 maanden voor 249 euro

U kunt vandaag inspelen op deze bedrijven, door te abonneren op het Dividend Rapport bij BeursBrink. U krijgt dan direct de gids toegestuurd met daarin de 4 kooptips die wij nu in deze speciale dividendsector zien. En natuurlijk krijgt u vanaf dat moment, iedere maand verdere updates per mail.

Iedereen die nu intekent, krijgt automatisch de Dividend Garantie.

Heeft u uw abonnementsgeld van 249 euro niet terugverdiend binnen 12 maanden? Dan storten wij niet alleen 249 euro terug op uw rekening, maar krijgt u ook een tegoedbon van 149 euro. Vanzelfsprekend, blijft de toegang tot het Dividend Rapport dan gewoon doorlopen.

bestel uw Dividend Rapport nu!

Looptijd abonnement:
Kosten abonnement:

249 249
10,38 per maandrapport

 

 

 

 

*De precieze voorwaarden om in aanmerking te komen voor de dividendgarantie:

Abonnementen van 3 of 12 maanden zijn uitgesloten van deze actie. Wie voor 24 maanden abonneert, en zijn abonnementsgeld niet in dividend of koerswinst terugbetaald krijgt binnen 12 maanden? Die krijgt van ons het abonnementsbedrag terug. Daarnaast wordt er ook een tegoedbon uitgegeven van 149 euro. Die kan gebruikt worden voor ieder product van BeursBrink (maar is niet geldig op een andere kortingsactie). Deelnemers moeten altijd een aandelenbewijs toesturen om in aanmerking te komen.

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.