Beste belegger,

Een heel kort berichtje van de redactie bij BeursBrink. We hebben namelijk heel goed nieuws. Niet alleen kunnen we vandaag drie compleet nieuwe rapporten introduceren, maar bieden we ze ook nog eens aan met een enorme korting.

En die korting is bij veel beleggers wel bekend. Iedere keer als wij een nieuw ebook of rapport introduceren, doen we dat altijd met een ‘Early Bird’ actie.

Beleggers die samen met ons de start in een nieuwe trend of sector durven te zetten, worden bij BeursBrink altijd beloond met een stevige welkomstkorting.

Deze keer doen we het anders….

Nu hebben we alleen niet één nieuw product, maar drie! Het Americas Rapport, het Azië Rapport en het Europa Rapport, zijn net geïntroduceerd.

  • Het Americas Rapport speelt in met aandelenresearch gericht op kleinere bedrijven uit Noord- en Zuid-Amerika. Waarbij we ook de Caribbean niet zullen vergeten.
  • Het Azië Rapport kijkt juist naar de goedkope small- en midcaps in China, Japan, Taiwan, Vietnam en andere Aziatische landen.
  • Terwijl het Europa Rapport kijkt naar kansrijke spelers in Europese landen zoals Nederland, België, Spanje, Duitsland, Portugal, Zweden en Frankrijk.

Dat zijn flinke gebieden om aandelen uit te selecteren. En we hebben onze redactie dan ook met 2 man moeten uitbreiden, om dit te bolwerken. Dat doen we overigens graag, want we zijn bijzonder content met het eindresultaat.

Meerdere kooptips per maand!

Voor beleggers betekent dit namelijk dat er veel meer kooptips zullen verschijnen in de rapporten, tegen meer dan faire prijzen (zoals u van BeursBrink gewend bent!).

En het belangrijkste van alles: we mogen allemaal nieuwe bedrijven voorstellen waar de gemiddelde Belg of Nederlander nog nooit van heeft gehoord. Terwijl dat juist de bedrijven zijn die een financieel verschil voor uw portefeuille gaan maken.

Natuurlijk met goede opvolging van onze kant:

  • Iedere maand verschillende kooptips, direct in uw mailbox
  • Wekelijkse updates van aandelen die wij volgen, zodat je als belegger altijd weet wat er speelt met de bedrijven in onze selectielijst
  • Alerts bij het sluiten of openen van een positie (straks ook per whatsapp)

De early bird profiteert ook vandaag

Ter ere van deze nieuwe rapporten, hebben we besloten om deze keer korting te geven op alles. Het komt namelijk niet vaak voor dat wij zo’n fundamentele uitbreiding introduceren, die zoveel beleggers gaat helpen met het vinden van enorme kansen in nieuwe markten.

En dat natuurlijk allemaal zoals u van ons mag verwachten: in heldere taal en zo geschreven dat het voor iedere belegger begrijpelijk is. Research zonder poespas!

Daarom geven we vandaag een korting op alles. Op alle ebooks en rapporten krijgt u 50% korting. Enige uitzondering is hydrogen, daarop krijgt u 25% korting.

Het betekent dat u:

  • Alle ebooks met 50% korting kan kopen en gewoon profiteert van de lifetime garantie. U krijgt dus alle toekomstige updates van het ebook gratis.
  • De nieuwe regiorapporten kan kopen aan de helft van de prijs en zo op een laagdrempelige manier kennis kan maken met onze smallcapresearch gericht op Azië, de Americas en Europa.
  • Ook de sectorrapporten zijn met 50% in de sale: van kleine batterijspelers in de energiemarkt tot aandelen om voor altijd aan te houden bij dividend.

U hoeft hiervoor overigens niets te doen. De korting is op ieder product al automatisch verrekend.

Op uw beleggingssucces!

Namens Francis Muyshondt en Michiel Rietveld.

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.