Op zoek naar kansrijke aandelen in de Biotech sector? Lees dan snel verder. We hebben 7 fantastische kooptips gevonden.

Beste belegger,

Laatst werd ons gevraagd naar de sector op de beurs met de meeste potentie. We riepen in koor ‘BIOTECH’.

Er is namelijk geen enkele sector op de beurs, die zo veel (en snel) kan innoveren als in de biotechsector.

En het bijzondere van de biotechsector: beleggers kunnen hier nog van profiteren.

Dat beleggers nog van deze trend kunnen profiteren, is een belangrijk onderscheid om te maken.

Neem bijvoorbeeld de technologiesector.

Ook dit is een sector waar ontzettend veel innovatie gaande is.

We denken aan innovaties zoals de bitcoin, de elektrische en zelfrijdende auto, de bezorging van pakketjes met drones.

Allemaal vernieuwingen, die zonder twijfel heel veel geld in het laatje gaan brengen. Voor zowel bedrijven, als beleggers. Tenminste: als die beleggers 5 jaar of eerder, in dit soort aandelen hadden geïnvesteerd.

Wie kon Amazon kopen op 100 dollar, of Apple voor een paar tientjes? En bent u de gelukkige bezitter van aandelen Tesla rond de 40 dollar?

Dat is het nadeel van de technologiesector: de winnaars zijn al bepaald. Beleggers die nu willen instappen, moeten genoegen nemen met het feit dat ze redelijk in de laatste treinwagon zijn ingestapt.

Het begin van de BIOTECH REVOLUTIE

Hoe mooi zou het zijn, als je nu nog kan investeren in een sector die net zoveel potentie (of zelfs meer) heeft als de technologiesector in de jaren 2000?

De biotechsector, maakt dit mogelijk.

De combinatie van biologie en technologie, is er eentje die op de beurs nog maar beperkt wordt omarmd door beleggers.

Dat vinden wij heel vreemd.

Stel jezelf eens de volgende vraag: is de gezondheidszorg over 10 jaar verder ontwikkeld dan nu?

Zijn we over 10 jaar beter in staat om ziektes te genezen, dan in 2017?

Bijna iedereen, zal hierop volmondig ‘JA’ antwoorden.

Dat klinkt voor heel veel beleggers erg logisch. Want iedere dag zijn er over de hele wereld honderdduizenden mensen bezig in de gezondheidszorg en worden er verbeteringen doorgevoerd.

Over 10 jaar, is de kans heel groot, dat onderstaande innovaties in zekere mate zijn doorgevoerd:

 • Het ‘herprogrammeren’ van lichaamseigen cellen om zo ziektes zelf aan te vallen (en te verslaan),
 • Genetisch gemanipuleerde dieren die resistent zijn tegen kippenziektes, maar bijvoorbeeld ook meer voedingsstoffen bevatten,
 • Gentherapie voor levensverlenging ,
 • Nanomedicatie voor het manipuleren van moleculen.

Maar denk ook aan tal van kleinere innovaties, die ons leven ‘verbeteren’, zoals tandpasta die direct de juiste vitaminetekorten in een lichaam aanvult, of een tandenborstel die kan aangeven of u ziek bent.

Het wilde westen op de beurs

We kunnen ons allemaal voorstellen, dat we straks een biefstukje kunnen eten dat volzit met voedingsstoffen die we nu niet makkelijk kunnen opnemen.

Net zoals we een dag kunnen voorstellen, waarin de meeste kankervormen kunnen worden genezen.

Het bijzondere is alleen, dat die innovaties vandaag de dag worden ontwikkeld, terwijl beleggers er in Europa nauwelijks naar omkijken.

Het is het oude liedje: beleggers willen pas instappen als alle signalen op groen staan. Dat is veelal te laat.

We begrijpen het.

Veel beleggers zien biotech nog steeds als het ‘Wilde Westen’ op de beurs. Begrijpelijk. Dat is net zoals de technologiesector, net na de dotcom-bubbel.

Het duurt altijd even, voordat beleggers accepteren dat een trend gaande is waar je maar beter op in kan spelen.

Dat zagen we met de grote hausse in grondstoffen, de bullmarket in technologie, en dat zullen we ook gaan zien in de biotech bull market.

Daarom zijn wij er om u te waarschuwen: de BIOTECH REVOLUTIE is vandaag aan de gang. En beleggers doen er verstandig aan, om die vooral niet te missen.

De beste biotechkansen, ontstaan vandaag

Als belegger wil je natuurlijk altijd weten wat de potentie is van een sector, voordat je er in gaat investeren. Een logische redenering.

Je loopt immers risico, dan wil je wel weten wat de mogelijke opbrengst kan zijn.

Dat er potentie is, mag duidelijk zijn. En dat we daar als belegger van kunnen profiteren, ook.

Neem bijvoorbeeld de huidige biotechsector.

In 2015 was deze sector alleen al in Amerika goed voor meer dan 330 miljard dollar. 2 jaar later, in 2017, staat er al een marktwaarde van bijna 400 miljard dollar te blinken.

Schermafbeelding 2017-05-30 om 13.32.41

En let op, deze grafiek toont alleen de biotechsector.

Dus niet de hele brede gezondheidszorg. Want dat vergeten beleggers voor het gemak vaak even. De biotechsector, vormt nog maar een klein onderdeel van de brede markt.

De snelst groeiende markt van dit moment

In 2010, was het zelfs zo, dat slechts 18% van alle omzet uit medicatie, afkomstig was van biotech. In 2019, is al meer dan een kwart van de totale omzet gedraaid door biotechverkopen.

Ziet u?

Biotech staat ondanks alle ontwikkelingen, nog in de kinderschoenen.

potentie biotechnologie

En dan hebben we nog niet eens de andere biotechtoepassingen meegenomen. Want er valt ook te denken aan subsectoren zoals de marine-, industrie-, en agricultuurbiotech.

Een MEGA TREND: de Grijze Tsunami

Daar komt dan nog eens bij, dat we in Europa en in Amerika een megatrend hebben. In 2020, dat is al over 3 jaar, zijn er voor het eerst in de geschiedenis meer ouderen dan kinderen onder de 5 jaar.

In de komende 25 jaar zal het aantal 65+ers verdubbelen.

Er komen dus veel meer 65 plusses bij in de komende jaren. En die groep, wordt ook nog eens veel ouder. Zo wordt ingeschat dat de verwachte gemiddelde levensduur zal stijger naar 110 tegen 2030.

In 2030, zijn er meer dan 30 landen, waar meer dan 20% van de bevolking ouder is dan 65. In 2020, zijn dat er nog 13.

Dit soort landen worden ook wel ‘super aged nations’ genoemd. En op onderstaande grafiek, wordt duidelijk waar de grootste kansen liggen:

biotech gezondheidszorg

Deze ontwikkeling wordt met recht een MEGA TREND genoemd.

We herhalen dan ook nog maar eens een keer:

Beleggers doen er verstandig aan om biotech in de portefeuille op te nemen

Er is namelijk geen enkele sector, die zo goed in staat is om deze ontwikkeling in goede banen te leiden als de biotechsector.

Je zou namelijk ook kunnen zeggen, dat je met deze trend gewoon heel goed kan inspelen door een bekend farmabedrijf te kopen zoals Gilead, Pfizer of Novartis. En we zeggen niet dat dit soort bedrijven niet gaan profiteren.

We zeggen wel, dat de biotechsector veel meer potentie heeft.

Kijk maar eens naar een welbekend probleem in de sector. Het aantal 65 plussers dat 5 of meer medicijnen nodig heeft, ligt bijna tegen de 40%.

Biotech medicijn gebruik

Goed nieuws voor alle grote producenten. Maar slecht nieuws voor patiënten (die veel pillen moeten innemen) en zorgverzekeraars. Want die kunnen dat straks niet meer betalen, zonder dat premies met een rotvaart omhoog gaan.

Om deze hele trend betaalbaar te houden, hebben we dus noodzaak aan partijen die met slimme innovaties, dingen kunnen oplossen.

Precies wat biotech kan gaan betekenen voor de gezondheidszorg.

Daarom zijn wij zo’n fan van biotechbedrijven: de revolutie in de gezondheidssector gaat hier beginnen.

Van 10.000 dollar naar 40.000 in een paar jaar?

In 2010 was de markt voor Amerikaanse biotech zo’n 200 miljard dollar waard. Wie toen 10.000 dollar in de bekendste index, de Nasdaq Biotechnology Index, had gestopt, heeft al een voorproefje gehad van de potentie van biotech.

Die 10.000 dollar, was 4 jaar later, 40.000 dollar waard.

En het bijzondere van dit alles: de marktwaarde van de biotechsector steeg in die tijd maar met ongeveer 100 miljard dollar.

Groei Biotech Aandelen

En sinds de tijdelijke top in 2014, is de interesse voor biotechaandelen wat getemperd bij beleggers. Geweldig nieuws voor investeerders die snappen dat het nu tijd is om te kopen.

Je koopt nu namelijk veel goedkoper als in 2014, terwijl de marktwaarde van de sector in die tijd met nog eens 100 miljard is gegroeid.

Je kan deze groei dus nu letterlijk goedkoper kopen, zonder dat de groeiverwachtingen ook maar iets zijn getemperd.

Het betekent namelijk dat toen de marktwaarde van 200 naar 300 miljard steeg, 10.000 dollar in biotech, zo’n 40.000 dollar waard werd.

En in de komende jaren, zal de markt voor biotech met 350 miljard nu, nog eens stijgen richting de 600 miljard dollar of meer.

Een stijging van 50% marktwaarde van de biotechmarkt, zorgde dus voor 300% stijging van de biotechaandelenmarkt.

Nu heeft de markt voor biotech nog potentie om met bijna 100% in waarde te stijgen.

Een interessante kans dus.

En dat vinden we bij BeursBrink ook.

Biotech aandelen: het BIOTECH RAPPORT

Zo interessant zelfs, dat we in zowel het USA als het BE Rapport, aandelen hebben opgenomen die kunnen profiteren van deze trend.

Maar we zien nog veel meer interessante kansen. En gelet op de interesse van veel van onze abonnees, hebben we besloten om een heel speciaal rapport te wijden aan de biotechsector.

Biotech Rapport Aandelen

Een voorproefje uit het Biotech Rapport

In dit rapport gaan we in op de markt voor biotechaandelen. En op individuele aandelen.

Zo leggen we niet alleen uit waarom deze sector zo veel potentieel heeft en hoe je er in kan investeren, maar laten we ook zien welke individuele aandelenkansen er nu zijn.

We hebben maar liefst 7 aandelen die we tippen, allemaal voorzien van koersdoel, instapkoers, verwachte aanhoudperiode en verdere details die u nodig heeft om in te stappen.

biotech portefeuille

In het rapport 7 aandelen

Alle aandelenanalyses zijn uitgebreid, maar wel begrijpelijk voor iedere belegger. Hiermee is het dus voor iedereen mogelijk om zelf een biotechportefeuille samen te stellen.

We zijn zelf bijzonder blij met dit rapport, omdat we hiermee een stukje unieke research uit de Benelux afleveren. De helft van deze aandelen, zijn namelijk Belgische bedrijven!

De andere helft, kan u verhandelen op de Amerikaanse beurs.

Belgische biotechaandelen

Vraag aan een gemiddelde Nederlandse belegger of hij in biotechbedrijven zit, en het antwoord zal waarschijnlijk ‘Nee’ zijn.

Maar vraag dit aan een Belgische belegger, en de kans op een volmondig ‘JA’ is al een stuk groter.

In België is de markt voor biotechaandelen namelijk veel groter dan in Nederland.

Veel biotechbedrijven ontstaan namelijk vanuit de Belgische universiteiten, die vaak tot de wereldtop behoren op het gebied van wetenschappelijke research.

7 scholen behoren tot de top 350 ter wereld volgens QS World University Rankings 2016 – 2017.

Deze universiteiten zitten dan ook achter heel wat Belgische biotech spin-offs. En dat verklaart, waarom er op de Brusselse beurs veel biotechbedrijven te vinden zijn.

Wij zijn in België alle biotechbedrijven langsgegaan en hebben de meest kansrijke 4 Belgische biotechaandelen in dit rapport opgenomen.

Bestel uw editie vandaag nog

Het Biotech Rapport van BeursBrink is een ideale manier, om direct inzicht te krijgen in de biotechsector (en de meest kansrijke aandelen van dit moment).

En het mooie van dit alles: het rapport is eenmalig te bestellen. U zit dus niet vast aan een abonnement!

Het Rapport is te koop voor 149 euro en wordt u digitaal toegestuurd. Het rapport is zo gemaakt, dat het goed leesbaar is op iPhone, smartphone, tablet, PC of laptop.

En wie vandaag bestelt…..

Krijgt niet alleen dit rapport, maar ook 3 bonusrapporten.

Omdat we begrijpen dat biotechbeleggen nog niet bij iedere belegger is ‘ingeburgerd’, hebben we ook bonusmateriaal.

Met dit materiaal, leggen we in snel en begrijpelijk uit hoe je:

 • Een biotechportefeuille kan opbouwen
 • Wat ons favoriete biotechfonds is
 • En onze favoriete biotech ETF

Dus zelfs voor beleggers die liever met fondsen of ETFs werken, is dit rapport uitermate geschikt.

PDF icon

Bestel het Biotech Rapport

Ja, ik heb interesse in het Biotech Rapport

Toch kan het nog beter….

Het is heel goed mogelijk om het biotechrapport los te bestellen. Stuur een mailtje naar info@beursbrink.com en ons team helpt je verder.

Alleen, hebben we vandaag ook een goede deal voor u.

Want, als u vandaag intekent op een 1 jarig of 2 jarig abonnement voor zowel het BE als het USA Rapport, dan krijgt u van ons het Biotech Rapport direct cadeau.

Abonneer op een combinatie-abonnement van BE en USA, en u krijgt direct het Biotech Rapport cadeau.

Abonneer op een combinatie-abonnement van BE en USA, en u krijgt direct het Biotech Rapport cadeau.

Laten we even rekenen:

 1. Het Biotech Rapport kost los 149 euro (bestellen? Mail ons dan nu)
 2. Het combinatieabonnement op BE & USA kost 208,60 euro.
 3. Voor nog geen 60 euro meer, bent u dus 12 maanden lang geabonneerd op zowel het BE Rapport en het USA Rapport.

Wat krijg ik dan met het BE en USA Rapport?

Met een abonnement op het BE en het USA Rapport, krijgt u een pakket aan research gericht op de kleinere- en middelgrote bedrijven.

Wij beleggen in small en midcaps. Dat noemen we ook wel Smidcaps.

Dit zijn vaak de kleinere bedrijven, die door heel veel beleggers over het hoofd worden gezien. De laatste jaren heeft iedereen vooral interesse in grote bedrijven zoals Apple en Netflix.

Dat is zonde. Want ook Apple en Netflix waren ooit kleine bedrijven.

Daarom kijken we bij BeursBrink vooral naar de wat kleinere en lokale aandelen. Daarmee bieden we research, dat uniek is in de Benelux.

Want ondanks het feit dat Nederland en België een grote groep analisten kent, zijn er nog maar weinig die zich bezighouden met de kansrijke kleinere aandelen.

Omdat we vinden dat IEDEREEN mee moet kunnen doen met BeursBrink, hebben we voor ieder rapport een portefeuille met daarin alle aandelen die we opvolgen.

Hieronder ziet u bijvoorbeeld een recent overzicht van de Belgische Portefeuille (waar ook Biotech aandelen inzitten):

1

De namen van de aandelen in de portefeuille, zijn natuurlijk voorbehouden voor onze abonnees. En met de huidige combinatiedeal, kan ook u vandaag direct toegang krijgen tot het BE en USA Rapport.

Naast directe toegang tot de portefeuille, krijgt u per rapport ook:

 • Iedere maand een uitgebreid rapport, waarin we ingaan op de marktontwikkelingen
 • Iedere week een portefeuilleupdate
 • Alerts, zodra we een positie kopen of verkopen
 • Alerts, zodra er belangrijk nieuws is dat van invloed kan zijn op een aandeel in onze portefeuilles

Met andere woorden: met een abonnement op BeursBrink, krijgt u 24/7 toegang tot de meest kansrijke research gericht op small en midcaps. En, wordt u iedere week goed op de hoogte gehouden.

Nog een keer alles op een rijtje…

Met de huidige deal, krijgt u dus niet alleen het BE en het USA Rapport, maar ook nog eens het BiotechRapport cadeau. Dat komt neer op:

 • Het Biotech Rapport met daarin 7 kansrijke biotechaandelen
 • Bonusrapport #1: hoe stel ik een biotechportefeuille samen?
 • Bonusrapport #2: Ons favoriete biotechfonds
 • Bonsurapport #3: De beste ETF om in te spelen op biotechaandelen
 • Toegang tot het USA Rapport
 • Toegang tot het BE Rapport

En dat alles voor nog geen 210 euro.

Intekenen op deze aanbieding kan overigens heel gemakkelijk. Betalen kan met creditcard, bankoverschrijving, ideal of Mistercash. Simpelweg door op onderstaande link te klikken. U wordt dan direct doorgeleid naar de juiste betaalpagina:

>> JA, ik wil Biotech + BE & USA

Zodra u het abonnement heeft aangekocht, worden de BiotechRapporten binnen 12 uur naar uw adres toegestuurd. U hoeft hiervoor dus niets te doen.

ABONNEER VOOR 208,6 euro

Met vriendelijke groeten,

Francis Muyshondt en Michiel Rietveld
Oprichters van BeursBrink.com

Inschrijvers sluiten zich automatisch aan op de gratis nieuwsbrief van Beursbrink, die ieder weekend verschijnt. Uitschrijven van de nieuwsbrief kan via de uitschrijflink onderaan iedere mail die u van ons ontvangt. Leest u ook de Beursbrink disclaimer en algemene voorwaarden. Voor meer informatie kan u ons altijd bereiken via onze contactpagina. Met betrekking tot onze abonnementsservice kan u terecht op onze abonneerpagina. Voor overige vragen kan u terecht op onze FAQ-pagina.

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.