The Green Rush. Nee, we hebben het niet over een speelfilm, maar over een een bijzondere beleggingskans. In de komende jaren zal er een gigantisch tekort ontstaan aan marihuana.

Dat betekent dat de media straks schrijven over ‘Marihuana Beurs Miljonairs’. Er zijn namelijk bedrijven die produceren aan 1 tot 2 dollar per gram, en die verkopen voor 8 tot 10. Ongekende winstmarges!

Zeker met oog op de marihuantekorten, die in de komende 3 jaar gaan ontstaan.

Je leest het goed: marihuanatekorten. De groei gaat in de komende jaren namelijk explosief toenemen, als gevolg van legalisatie in onder meer Amerika en Canada.Met een groeiratio van 31% per jaar, behoort de marihuanaindustrie tot de snelst groeiende ter wereld!

Nu heeft ons team, een bijzonder rapport geschreven over de industrie. Daarin leggen ze je precies uit hoe de situatie er nu uitziet (en waarom je Amerika nog even links moet laten liggen), waar de kansen liggen, hoe je er op in kan spelen en geven ze zelfs een ETF om te profiteren van deze trend.

Helemaal. Gratis.

PDF icon

Profiteer van de cannabismarkt met het sectorrapport

Download het rapport gratis

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.