In de komende jaren wordt ‘blowen’ net zo gewoon als het drinken van een wijntje. Dat zijn niet onze woorden, maar die van miljardair Richard Branson. De man van Virgin voorziet een brede aanvaarding van de groene plant. Alcoholbedrijven worden daar de dupe van.

De groene plant is in Amerika al deels legaal, en vanaf oktober ook volledig in Canada. Andere landen over heel de wereld zullen nu snel volgen.

Waarom? Geld! Veel geld!

Nu steeds meer en meer staten in Amerika zich voorbereiden en buurland Canada het groene goud legaliseert, opent zich een volledig nieuwe industrie die tientallen miljarden waard is. Daarom is het belangrijker dan ooit om NU in te spelen op deze nieuwe markt, op het moment dat zelfs de grootste spelers nog klein zijn..

Met een groeiratio van 31% per jaar, behoort deze industrie tot de snelst groeiende ter wereld! Deze kleine bedrijven zullen dan ook niet lang klein blijven.

Bestel hier jouw gratis StartsGids om te beleggen in de meest kansrijke groeitrend van dit decennium!

Daarin leggen we jou precies uit hoe de situatie er nu uitziet, waar de kansen liggen, hoe je er op in kan spelen.

Helemaal. Gratis.

PDF icon

Profiteer van het Groene Goud met dit sectorrapport

Download het rapport gratis

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.