Is het mogelijk: het meest complete pakket van BeursBrink, tegen bijna 82% korting?

Beste belegger,

We gaan vandaag iets doen dat we nog nooit hebben gedaan. Voor het eerst – sinds de oprichting van BeursBrink – is het nu mogelijk om alle producten in één keer te kopen. Tegen een korting die simpelweg absurd is.

Maar eerst het volgende…

Kan BeursBrink echt zorgen voor meer rendement met minder tijd achter de schermen?

Vandaag laten we u zien waarom de specifieke beleggingsstrategie die BeursBrink hanteert, in de komende maanden heel goed zal gaan presteren. Net zoals deze strategie dat de afgelopen jaren al heeft gedaan. Met winsten tot ruim 900%.

 • Een bewezen beleggingsstrategie
 • Historische outperformance op de beurs
 • Een aanhoudperiode van enkele maanden tot jaren
 • Met een select groepje aandelen waar mensen meestal nog nooit van hebben gehoord

Om te laten zien dat deze strategie werkt, hoeft u alleen maar naar onderstaand overzicht te kijken van onze best presterende kooptips van de afgelopen tijd:

Het maakt daarbij niet uit of we kijken naar Europese bedrijven, Amerikaanse aandelen of juist hele sectorspecifieke situaties.

Voor wie ons nog niet kent…. wie of wat is BeursBrink?

Indien we nog geen kennis hebben gemaakt; wij zijn Francis Muyshondt en Michiel Rietveld, de oprichters van BeursBrink. En sinds 2016 helpen wij beleggers te positioneren in kansrijke bedrijven die bovengemiddelde rendementen op de beurs kunnen genereren.

Hoewel we ondertussen met meer dan 10 man werken aan BeursBrink, is onze visie sinds de oprichting nooit veranderd….

Wij schrijven research gericht op small- en midcaps. De kleinere bedrijven op de beurs, waar maar heel weinig mensen naar kijken.

Beleggen wordt een stuk makkelijker als je investeert, waar niemand kijkt

Onze strategie is gericht op het vinden van bedrijven die niemand volgt. Dat is voor veel beleggers een oncomfortabele strategie; het lijkt op het eerste gezicht veel prettiger om in bedrijven te investeren die iedereen kent. Maar vanuit rendementsoogpunt, is dat vaak helemaal niet het geval.

Wie investeert in de kleinere bedrijven, die fundamenteel hun zaken op orde hebben, doet het historisch gezien een stuk beter. Dat is trouwens geen incidentele statistiek, al sinds 1926 doen kleinere bedrijven het beter dan de grote bekende namen:

Kijk nog eens goed naar deze grafiek. Wie 10.000 euro investeerde in de jaren ’20, ziet 10 decennia later een bedrag van of 10 miljoen op z’n rekening staan, of 1 miljard.

Nu zullen wij direct toegeven dat 10 miljoen euro prima is voor een investering van 10K. Maar we blijven wel beleggers, die altijd gaan voor het hoogste rendement.

Vandaar onze focus op small- en midcaps. Recessies, kredietcrisis, oorlogen, ziektes en natuurlijke rampen: historisch gezien, doen smallcaps het altijd beter.

Dat komt vooral, omdat veel beleggers niet durven te kijken naar small- en midcaps. Juist dit gegeven, is iets waar wij als beleggers veel geld mee kunnen verdienen.

Superieure rendementen en makkelijk te koop

Nu begrijpen wij ook wel: de kans dat je iemand uit ’26 tegenkomt, die toen zo slim was geweest om een portefeuille met allemaal smallcaps vol te laden, is nihil.

Maar het geeft wel één ding aan wat veel beleggers nog niet goed realiseren. Smallcaps zijn in staat om superieure rendementen te behalen (zowel kort als lange termijn) waarbij particuliere beleggers deze aandelen ook nog eens het makkelijkst kunnen kopen.

Grote fondsmanagers met een paar miljard onder beheer, die bijvoorbeeld 0,1% van hun portefeuille in een smallcap willen steken, moeten direct miljoenen in een aandeel stoppen. Dat is bij veel smallcaps al minimaal 30 tot 40% van de totale marktwaarde!

Daarom blijven heel veel fondsen ver weg van smallcaps. En kunnen particuliere beleggers de pareltjes oprapen. Om ze straks met enorme winsten te verkopen aan fondsmanagers als de bedrijven groot genoeg zijn geworden.

Smallcaps zijn de pareltjes van morgen tegen de prijzen van gisteren

Dat particulieren kunnen kopen nog voordat de grote jongens dit doen, is een enorme kans. Die maar door een heel select groepje beleggers wordt aangegrepen.

Kijk, het is verschrikkelijk zonde dat veel beleggers small- en midcaps links laten liggen. Want vanuit beleggersperspectief valt er heel wat te zeggen voor smallcaps:

 • Kleine bedrijven zijn vaak veel beter in staat om in te spelen op nieuwe groeitrends
 • Bovendien hebben smallcaps veel meer groeiruimte versus largecaps
 • Omdat smallcaps niet breed gevolgd worden is de kans op pareltjes waar maar weinig beleggers van hebben gehoord, erg groot

Hoe kansrijk small- en midcaps ook zijn, er is toch een groot nadeel. Het is namelijk heel lastig om al dit soort bedrijven te vinden.

Er zijn alleen al in Amerika, ruim 10.000 aandelen verhandelbaar.

Dat betekent dat je iedere (werk)dag minimaal 38 aandelen moet analyseren. Als je dat volhoudt, heb je na 1 jaar, alle Amerikaanse aandelen één keer geanalyseerd.

Ook dat is niet te doen.

Want je kan immers geen 38 aandelen analyseren in een werkdag van 8 uur. En als je dan nog specifiek moet selecteren op de kleine bedrijven, is het een beetje zoals zoeken naar een speld in de bekende…

In de praktijk is het dus zo, dat je zomaar jaren bezig kan zijn, wil je alle bedrijven op de beurs goed hebben behandeld. En daar heeft niemand tijd voor.

Zelfs analisten niet.

Daarom kiezen veel analisten voor bedrijven die gevolgd worden door grote groepen mensen. Zo analyseer je een actief, waar iedereen wat over wil weten. Dat is handig, want als analist wil je natuurlijk dat je werk door een zo breed mogelijk publiek wordt gelezen.

Wij doen dat net even anders.

Hoe wij de grootste groei selecteren aan de kleinste prijzen

Wij kijken juist naar de aandelen die door bijna niemand worden gevolgd. Want juist daar, zitten bedrijven met gigantische onderwaarderingen. Dat heeft ondertussen al gezorgd voor tienduizenden euro’s winst bij onze abonnees.

 • Een investering van slechts 1.000 euro in Cronos, resulteerde in meer dan 9.000 euro winst!
 • Wie dit jaar instapte in Sona Nanotech, kon op iedere 1.000 euro in 4 maanden tijd 3.691 euro winst pakken.
 • Terwijl een investering van 1.000 euro in Nikola nu ruim 4.000 euro winst heeft opgeleverd (in een paar weken tijd)

En om eens aan te geven waarom we ook zou houden van smallcaps: met een kleinere portefeuille is het toch al mogelijk om stevige posities op te bouwen.

Neem bijvoorbeeld Sona Nanotech, een speler die COVID-19 tests ontwikkelt. Toen wij het aandeel bespraken stond de koers op 0.68 CAD dollar. Met een kleine investering, kon je toch al heel snel honderden aandelen kopen.

En hoewel de rendementen uitzonderlijk zijn, zijn dit geen gelukstreffers. Dit is simpelweg het resultaat als je jezelf positioneert in aandelen, voordat de massa dat doet. Iets waar wij bij BeursBrink iedere dag naar kijken. Met analisten die letterlijk de wereld rondvliegen om kennis te maken met management, bedrijven en kansen.

Deze strategie werkt en kan door iedereen worden uitgevoerd

Investeren in aandelen die niemand volgt is niet bijzonder moeilijk. Iedereen met een broker, kan de aandelen gewoon kopen. Onthoud: we volgen aandelen die niemand kent, maar we kijken wel naar aandelen die iedereen gewoon kan kopen.

En in de afgelopen vier jaar, heeft dat al heel wat tevreden klanten opgeleverd.

In de afgelopen jaren hebben duizenden beleggers gebruikgemaakt van de research bij BeursBrink. En iedere keer komt naar voren dat de meeste beleggers vooral moeite hebben om trends te spotten en in de gaten te houden.

Een gebrek aan ‘focus’. Iets wat wij zeker begrijpen, gelet op alle dingen waar je vandaag als belegger rekening mee moet houden.

Dat is dan ook direct de absolute meerwaarde van BeursBrink: focussen op kleine bedrijven en kijken wat er in de sector speelt, is letterlijk ons werk.

Daarom hebben we beleggers al in verschillende sectoren gepositioneerd:

 • We waren de eerste die aangaven dat marihuana-aandelen zouden gaan knallen,
 • En gaven het startschot voor de terugkeer van hydrogenaandelen,
 • Positioneerden beleggers tijdig in het ‘Blauwe Goud’,
 • Waarbij we dit jaar – precies op de bodem – ook edelmetalen niet uit het oog verloren,
 • En met Biotech, bijzonder winstgevend hebben geprofiteerd van COVID-19

Wij zijn waarde, waar veel beleggers dat niet zien. En dat is niet omdat wij een glazen bol hebben, maar wel omdat wij iedere dag kijken naar de bedrijven die niemand volgt.

Alle research die wij schrijven (en nog gaan schrijven)

Zeker nu de wereld vooral focust op COVID-19, vergeten heel wat beleggers de enorme kansen bij kleinere bedrijven. Bij BeursBrink vergeten we dat natuurlijk niet.

En om er voor te zorgen dat iedereen gefocust blijft op de beleggingskansen die nu ontstaan, doen we iets wat we nog niet hebben gedaan.

Het is vanaf nu mogelijk om ons volledige pakket aan research te kopen. Alle producten. Ook de producten die we nog gaan schrijven.

En dat tegen een bizarre korting.

Voor wie nog niet bekend is met onze verschillende producten, vertellen we graag wat meer over de uiteenlopende beleggingsresearch die we aanbieden.

U krijgt namelijk toegang tot maar liefst:

 • Al onze 6 Rapporten
 • En alle 16 Ebooks die wij momenteel aanbieden.

Voor de 6 Rapporten (bijvoorbeeld het Europa Rapport of het True Value Rapport) die we aanbieden zoeken we naar kansen in een bepaalde regio of een bepaalde sector.

Per Rapport houden we een modelportefeuille bij en presenteren we onze leden maandelijks nieuwe kooptips.

Daarnaast krijgen leden van onze Rapporten ook wekelijkse updates waarin we inzoomen op de ontwikkelingen bij de verschillende posities. Voor de Rapporten worden posities gemiddeld een tot twee jaar aangehouden.

Voor onze Ebooks werkt dit wat anders. Hierbij geldt dat we heel specifiek ingaan op een bepaalde trend.

Voor de Ebooks houden we geen modelportefeuilles bij. We geven leden wel een overzicht van aandelen die wij voor dat specifieke thema als meest kansrijk zien.

Ook blijven we de aandelen die we tippen volgen en geven we aan wanneer we winst nemen, bijkopen of verkopen.

Maar omdat de Ebooks zich beperken tot specifieke trends, werken we dus niet (zoals wel bij de Rapporten) met een vast aantal kooptips per maand.

Als u een Ebook bij ons koopt, krijgt u gedurende uw abonnementsperiode trouwens ALLE updates gratis toegestuurd.

Het is dus niet zo dat u eenmalig een Ebook koopt over een trend en hierover vervolgens geen informatie meer van ons krijgt.

Het tegendeel is juist waar: we blijven alle aandelen op de voet volgen en komen met updates van het Ebook wanneer er iets verandert of om tussentijds te kijken naar de cijferupdates die de bedrijven presenteren.

 • Zo zijn er na de eerste uitgave van ons Edelmetalen Ebook in maart bijvoorbeeld alweer 4 updates verschenen voor leden.
 • Voor ons populaire Hydrogen Ebook verschenen dit jaar zelfs al 10 updates.

U ziet dus: we sturen niet slechts eenmalig per Rapport of Ebook een tip uit maar we blijven u altijd informeren over de posities die wij volgen.

En op dit moment hoeft u dus niet te kiezen voor een of enkele van onze diensten, maar kunt u toegang krijgen tot al onze producten als u het VIP-pakket bij ons afneemt.

Wat krijg ik precies als VIP-lid?

Om nog maar eens heel duidelijk te zijn. Als VIP-lid van BeursBrink krijgt u werkelijk ALLES.

U krijgt toegang tot al onze Rapporten en al onze Ebooks.

Hieronder vindt u een overzicht van alle regio’s, sectoren en trends waar u bij ons concrete beleggingstips over toegestuurd krijgt:

Rapporten:

 

Americas Rapport
Voor dit rapport kijken we naar kansen in Zuid-Amerika, Noord-Amerika en de Caribbean. Waarom? Er is simpelweg heel veel waarde te vinden in deze regio’s!


Azië Rapport
Veel beleggers zijn op dit moment erg pessimistisch over Azië en niemand lijkt te verwachten dat er verbetering komt. Dat zien we terug in de waarderingen. De geschiedenis leert ons dat juist dít mooie momenten zijn om in te stappen.


Europa Rapport
Een unieke formule in de Benelux waarbij we kijken naar kansrijke beleggingen in kleine en middelgrote bedrijven. Geen analyses van Shell of AkzoNobel, maar juist wel van de kleinere aandelen die bij de meeste analisten en beleggers onder de radar blijven.


Energy Rapport

Voor het Energy Rapport kijken we specifiek naar smallcaps. Dit rapport is dus bij uitstek geschikt voor energiebeleggers die geïnteresseerd zijn in kleinere bedrijven.

 


Dividend Rapport

Met het Dividend Rapport heeft u de ideale tool voor vermogensopbouw in handen. Met de (kleinere) bedrijven die we selecteren voor het Dividend Rapport profiteren we volop van het rente-op-rente-effect, door niemand minder dan Albert Einstein (niet voor niets) “de grootste uitvinding aller tijden genoemd”.


True Value Rapport

Voor het True Value Rapport kijken we uitsluitend naar manieren om met de goedkoopste aandelen van de beurs, superieure rendementen te scoren in de komende paar jaar.

 

Ebooks:


Retail Ebook

Het is een sector die geen enkele belegger momenteel in portefeuille wenst te hebben: de retailsector. Bijzonder, omdat er juist in deze sector heel veel waarde valt te vinden.

 

 

Edelmetalen Ebook
We zien hetzelfde gebeuren als in 2008: goud en zilver dalen, door massale liquidaties in de sector, om ná de crisis als eerste te herstellen. Met het Edelmetalen ebook, tippen we verschillende spelers die er nu heel kansrijk bijliggen.


Het Crash Rapport

In dit rapport geven we u 5 heel concrete tips om uw portefeuille crashbestendiger te maken. Een must read voor iedere belegger!

 


Gaming Ebook

Waar videogames spelen vroeger alleen voor ‘nerds’ was, groeit de industrie als kool en is videogames spelen ondertussen cool geworden. Voor beleggers biedt dit enorme kansen.


Holding Ebook

Voor dit ebook kijken we naar beursgenoteerde beleggingsholdings of investeringsmaatschappijen. Dit zijn holdings die op de beurs noteren en die strategische investeringen doen in andere bedrijven. Het doel van een beursgenoteerde holding is op lange termijn een mooie meerwaarde te boeken voor de aandeelhouders.


De Europese groeimarkt: Polen

Soms zijn er van die beleggingskansen die door de grote massa over het hoofd worden gezien. Unieke plekken, waar het geld vaak nog voor het oprapen ligt. En in Europa? Daar moet je nu naar Polen kijken. In dit ebook leggen we je precies uit waarom.


Obligatie Ebook

Veel te veel beleggers focussen zich op de aandelenmarkt. Dit terwijl de voorbije maanden hebben aangetoond dat een portefeuille uit veel meer dan dat moet bestaan, wil ze stormen kunnen doorstaan. Obligaties vormen een essentieel onderdeel van een gespreide portefeuille. In dit ebook vertellen we u er alles over.


Ebook De Grijze Tsunami

Maak kennis met de grijze tsunami en speel in op een unieke demografische verschuiving, die we in Europa en Noord-Amerika nog niet eerder hebben gezien: massale vergrijzing. Met dit ebook laten we je zien hoe je kan profiteren van de vergrijzing en tegelijkertijd dividenden kan opstrijken tot wel 10%.


Hydrogen Rapport

Voor dit rapport selecteren we bedrijven die goed gepositioneerd zijn om te profiteren van de sensationele mogelijkheden met waterstof. Dat heeft onze leden dit jaar al prachtige rendementen opgeleverd. En dan te bedenken dat de echte revolutie nog moet komen!


Biotech Ebook

Voor de Biotech Blauwdruk heeft ons team fantastische kooptips gevonden die samen goed zijn voor een miljardenkans waar nog maar weinig beleggers vanaf weten. In dit rapport leer je direct waarom ‘Big Pharma’ zich zorgen moet maken over deze kleine en bijzonder kansrijke bedrijven.


Solar Gids

Gebruiken we over 50 jaar, meer, of minder duurzame energie? Dat is natuurlijk een no-brainer: groene en duurzame stroom gaan een steeds grotere rol spelen bij onze energieconsumptie. En slimme beleggers, positioneren zich daar nu alvast op.


Vastgoed van de toekomst

Van marihuanavastgoed tot huizen gericht op senioren en 5G-spelers: in deze vastgoedgids behandelen we de REITs die niet alleen fantastische panden bezitten, maar ook nog eens hard kunnen groeien.


Marihuana Miljonairs Handleiding

De cannabissector is een van de meest interessante groeiverhalen van de komende decennia. Serieuze bedrijven hebben winstmarges waar IEDEREEN jaloers op wordt. Met deze gids bent u in mum van tijd in staat om zelf een Cannabis Portefeuille in te richten.

 


Lithium Gids

Lithium en kobalt zijn twee grondstoffen waar we straks heel veel meer over gaan horen. Binnen 20 jaar zullen er namelijk meer dan 60 miljoen elektrische auto’s per jaar verkocht worden en dit zal zorgen voor een explosieve vraag naar deze 2 grondstoffen. In deze gids geven we 3 concrete aandelentips die hierop inspelen.


Watergids

Het Blauwe Goud – Goldman Sachs, oud-presidenten uit Amerika, Warren Buffett, Dr. Michael Burry; zo’n beetje iedere belegger met een goed gevulde bankrekening investeert in water. En als je deze gids hebt gelezen, begrijp je direct waarom iedereen dit ook wel ‘de belangrijkste investeringstrend van 2020 tot 2040’ noemt. Met onze 5 kooptips positioneer je je perfect om te profiteren van deze trend.

Nu instappen tegen 82% korting!

Al deze beleggingsresearch kost normaal gesproken in totaal ruim 4.327 euro voor 12 maanden. Dat lijkt veel, maar in de afgelopen 12 maanden hebben wij al verschillende posities gehad die een paar honderd procent in waarde zijn gestegen. Genoeg om het abonnement te betalen (en te genieten an een royale winst).

VIP-lid worden van Beursbrink kost u tijdelijk slechts een schijntje van dat bedrag.

Al voor 799 euro bent u namelijk VIP-lid voor 12 maanden!

En voor slechts 999 euro heeft u maar liefst 24 maanden toegang tot daadwerkelijk al onze research.

Een koopje, dat een belegger die zichzelf (en zijn portemonnee) een beetje serieus neemt, niet kan laten liggen.

Kijk maar eens goed naar de prijzen die wij normaal gesproken hanteren en wat het kost om al onze Rapporten en Ebooks aan te schaffen:

U ziet het goed: als u normaal gesproken al onze Rapporten en Ebooks koopt, kost dat u voor 12 maanden 4.327 euro!

En dat totale pakket gunnen we u nu tijdelijk voor slechts 799 euro. Dat is een korting van bijna 82%!!!

Een ENÓÓÓÓÓÓÓÓRME korting dus!

En sluit u een VIP-pakket voor 24 maanden af, dan krijgt u al helemaal een faire deal!

Waar u normaal voor al onze research 5.077 euro betaalt voor 24 maanden, bieden we u precies ditzelfde pakket nu aan voor maar 999,- euro.

We geven dus 4.078 euro korting! 

Zorg dus dat u van deze unieke aanbieding profiteert. Als VIP-lid van BeursBrink krijgt u namelijk:

 • Alle researchproducten die we bij BeursBrink maken
 • Unieke beleggingen die niemand tipt
 • Ongekende rendementen
 • En dat tegen een abnormale korting

Maar dat is niet alles wat u krijgt als onze VIP.

Bij BeursBrink zitten we voor onze leden namelijk altijd bovenop verschillende ontwikkelingen om zo als een van de eersten in te kunnen spelen op nieuwe trends in beleggingsland.

En als u ons VIP-pakket afneemt, garanderen we u, dat u alle nieuwe Rapporten en/of nieuwe Ebooks die wij tijdens uw lidmaatschap zullen lanceren, er helemaal GRATIS bij krijgt.

Als dat geen mooie deal is, weten wij het ook niet meer….

Met het VIP-lidmaatschap krijgt u dus werkelijk toegang tot al onze producten zodat u geen enkele tip van ons hoeft te missen.

Alleen voor vippers…

Daarnaast hebben we voor u als VIP-lid van BeursBrink nóg een extra service.

U ontvangt namelijk ook onze zeer exclusieve VIP Nieuwsbrief, waarin we u geregeld bij zullen praten over de markt, onze visie hierop en attenderen op de nieuwste kansen die wij die week gesignaleerd hebben voor onze Rapporten en Ebooks.

Zo heeft u dus niet alleen toegang tot al onze producten, maar weet u ook zeker dat u nooit een van onze beleggingskansen zal missen.

U kunt kiezen voor 12 maanden (799,- euro) of voor 24 maanden (999,- euro):

Bestel uw VIP-pakket (12 maanden)

Kosten: € 799,- (eenmalig) Ga verder

Bestel uw VIP-Pakket (24 maanden)

Kosten: € 999,- (eenmalig) Ga verder
Wat krijg ik precies als VIP-abonnee?

U krijgt gedurende uw abonnementsperiode toegang tot ieder product dat we aanbieden: alle ebooks en alle researchrapporten. Dit geldt ook voor rapporten die we nog gaan uitgeven of ebooks die we nog zullen publiceren.

Loopt het abonnement automatisch af?

Het abonnement loopt automatisch af en zal niet stilzwijgend worden verlengd. Zodra het abonnement afloopt, vervalt ook de toegang tot de producten.

Moet ik het VIP pakket in één keer betalen?

De betaling moet in één keer worden voldaan.

Krijg ik ook toegang tot eerdere edities?

Voor zowel de ebooks als voor de rapporten, kunt u alle oude edities in zien. U heeft dus toegang tot het complete archief.