Beste belegger,

Het is weer de tijd van het jaar waarin wij traditiegetrouw een mega actie doen bij BeursBrink. En natuurlijk vergeten we daarbij ook niet onze huidige abonnees.

Vandaag krijgt u daarom de kans om in te tekenen (of te verlengen) op ons VIP-abonnement tegen een extra stevige Cyber Monday-korting.

Zo profiteert u als abonnee van de hoogste korting op het VIP-pakket ooit bij BeursBrink.

Als VIP heeft u toegang tot al onze Rapporten, al onze Ebooks en tot onze vier nieuwe BeursBits-producten.

Hieronder vindt u een overzicht van alle regio’s, sectoren en trends waar u bij ons als VIP-lid concrete beleggingstips over toegestuurd krijgt:

Rapporten:

 

Americas Rapport
Voor dit rapport kijken we naar kansen in Zuid-Amerika, Noord-Amerika en de Caribbean. Waarom? Er is simpelweg heel veel waarde te vinden in deze regio’s!


Azië Rapport
Veel beleggers zijn op dit moment erg pessimistisch over Azië en niemand lijkt te verwachten dat er verbetering komt. Dat zien we terug in de waarderingen. De geschiedenis leert ons dat juist dít mooie momenten zijn om in te stappen.


Europa Rapport
Een unieke formule in de Benelux waarbij we kijken naar kansrijke beleggingen in kleine en middelgrote bedrijven. Geen analyses van Shell of AkzoNobel, maar juist wel van de kleinere aandelen die bij de meeste analisten en beleggers onder de radar blijven.


Energy Rapport

Voor het Energy Rapport kijken we specifiek naar smallcaps. Dit rapport is dus bij uitstek geschikt voor energiebeleggers die geïnteresseerd zijn in kleinere bedrijven.

 


Dividend Rapport

Met het Dividend Rapport heeft u de ideale tool voor vermogensopbouw in handen. Met de (kleinere) bedrijven die we selecteren voor het Dividend Rapport profiteren we volop van het rente-op-rente-effect, door niemand minder dan Albert Einstein (niet voor niets) “de grootste uitvinding aller tijden genoemd”.


True Value Rapport

Voor het True Value Rapport kijken we uitsluitend naar manieren om met de goedkoopste aandelen van de beurs, superieure rendementen te scoren in de komende paar jaar.

 

Ebooks:


Retail Ebook

Het is een sector die geen enkele belegger momenteel in portefeuille wenst te hebben: de retailsector. Bijzonder, omdat er juist in deze sector heel veel waarde valt te vinden.

 

 

Edelmetalen Ebook
We zien hetzelfde gebeuren als in 2008: goud en zilver dalen, door massale liquidaties in de sector, om ná de crisis als eerste te herstellen. Met het Edelmetalen ebook, tippen we verschillende spelers die er nu heel kansrijk bijliggen.


Het Crash Rapport

In dit rapport geven we u 5 heel concrete tips om uw portefeuille crashbestendiger te maken. Een must read voor iedere belegger!

 


Gaming Ebook

Waar videogames spelen vroeger alleen voor ‘nerds’ was, groeit de industrie als kool en is videogames spelen ondertussen cool geworden. Voor beleggers biedt dit enorme kansen.


Holding Ebook

Voor dit ebook kijken we naar beursgenoteerde beleggingsholdings of investeringsmaatschappijen. Dit zijn holdings die op de beurs noteren en die strategische investeringen doen in andere bedrijven. Het doel van een beursgenoteerde holding is op lange termijn een mooie meerwaarde te boeken voor de aandeelhouders.


De Europese groeimarkt: Polen

Soms zijn er van die beleggingskansen die door de grote massa over het hoofd worden gezien. Unieke plekken, waar het geld vaak nog voor het oprapen ligt. En in Europa? Daar moet je nu naar Polen kijken. In dit ebook leggen we je precies uit waarom.


Obligatie Ebook

Veel te veel beleggers focussen zich op de aandelenmarkt. Dit terwijl de voorbije maanden hebben aangetoond dat een portefeuille uit veel meer dan dat moet bestaan, wil ze stormen kunnen doorstaan. Obligaties vormen een essentieel onderdeel van een gespreide portefeuille. In dit ebook vertellen we u er alles over.


Ebook De Grijze Tsunami

Maak kennis met de grijze tsunami en speel in op een unieke demografische verschuiving, die we in Europa en Noord-Amerika nog niet eerder hebben gezien: massale vergrijzing. Met dit ebook laten we je zien hoe je kan profiteren van de vergrijzing en tegelijkertijd dividenden kan opstrijken tot wel 10%.


Hydrogen Rapport

Voor dit rapport selecteren we bedrijven die goed gepositioneerd zijn om te profiteren van de sensationele mogelijkheden met waterstof. Dat heeft onze leden dit jaar al prachtige rendementen opgeleverd. En dan te bedenken dat de echte revolutie nog moet komen!


Biotech Ebook

Voor de Biotech Blauwdruk heeft ons team fantastische kooptips gevonden die samen goed zijn voor een miljardenkans waar nog maar weinig beleggers vanaf weten. In dit rapport leer je direct waarom ‘Big Pharma’ zich zorgen moet maken over deze kleine en bijzonder kansrijke bedrijven.


Solar Gids

Gebruiken we over 50 jaar, meer, of minder duurzame energie? Dat is natuurlijk een no-brainer: groene en duurzame stroom gaan een steeds grotere rol spelen bij onze energieconsumptie. En slimme beleggers, positioneren zich daar nu alvast op.


Vastgoed van de toekomst

Van marihuanavastgoed tot huizen gericht op senioren en 5G-spelers: in deze vastgoedgids behandelen we de REITs die niet alleen fantastische panden bezitten, maar ook nog eens hard kunnen groeien.


Marihuana Miljonairs Handleiding

De cannabissector is een van de meest interessante groeiverhalen van de komende decennia. Serieuze bedrijven hebben winstmarges waar IEDEREEN jaloers op wordt. Met deze gids bent u in mum van tijd in staat om zelf een Cannabis Portefeuille in te richten.


Lithium Gids

Lithium en kobalt zijn twee grondstoffen waar we straks heel veel meer over gaan horen. Binnen 20 jaar zullen er namelijk meer dan 60 miljoen elektrische auto’s per jaar verkocht worden en dit zal zorgen voor een explosieve vraag naar deze 2 grondstoffen. In deze gids geven we 3 concrete aandelentips die hierop inspelen.


Watergids

Het Blauwe Goud – Goldman Sachs, oud-presidenten uit Amerika, Warren Buffett, Dr. Michael Burry; zo’n beetje iedere belegger met een goed gevulde bankrekening investeert in water. En als je deze gids hebt gelezen, begrijp je direct waarom iedereen dit ook wel ‘de belangrijkste investeringstrend van 2020 tot 2040’ noemt. Met onze 5 kooptips positioneer je je perfect om te profiteren van deze trend.

 

Monopolie Ebook

In het Monopolie Ebook laten we u kennismaken met de beste monopolies die er momenteel te vinden zijn op de beurs. We zetten daarbij in op zowel bestaande monopolies als op nieuwe monopolies met als doel om op lange termijn superieure rendementen te boeken.

Het Banken Ebook

Er zijn momenteel een hoop kansen te vinden in de bankensector, want banken staan momenteel bijzonder aantrekkelijk gewaardeerd. Sterker nog, ze stonden zelden zo goedkoop genoteerd als nu. In het Banken Ebook bespreken we onze favorieten van dit moment.

 

BeursBits


Optie Trader

Voor de Optie Trader sturen we ongeveer 1 tot 4 trades per maand uit. We traden op aandelen met makkelijk te volgen optieconstructies met zowel puts als calls.

Stock Trader

Met BeursBits Stock Trader doen we trades met aandelen (meestal smalcaps) en Turbo’s. We doen hiervoor meerdere trades per maand (zo’n 2 tot 4) en richten ons hierbij op de kortere termijn.

Index Trader

Indexbeleggen saai? Niet wanneer u het doet met opties. Met BeursBits Index Trader doen we meerdere trades per kwartaal gericht op indices met eenvoudig te volgen optieconstructies.

Crypto Yield Farmer

Met Crypto Yield Farmer laten we u zien hoe u kunt beleggen in de digitale dividendkampioenen van morgen. In het maandelijkse digitale magazine praten we u bij over de combinatie inkomen & crypto; van Yield Farming tot smart contract real estate.

 

 

Nu instappen tegen een stevige vriendenprijs

Al deze beleggingsresearch los aankopen, kost normaal gesproken in totaal ruim 4.972 euro voor 12 maanden.

VIP-lid worden van Beursbrink kost u tijdelijk slechts een schijntje van dat bedrag.

Al voor 449 euro bent u namelijk VIP-lid voor 12 maanden!

En voor 549 euro heeft u maar liefst 24 maanden toegang tot daadwerkelijk al onze research.

Een koopje, dat een belegger die zichzelf (en zijn portemonnee) een beetje serieus neemt, niet kan laten liggen.

Kijk maar eens goed naar de prijzen die wij normaal gesproken hanteren en wat het kost om al onze Rapporten en Ebooks aan te schaffen:

U ziet het goed: als u normaal gesproken al onze Rapporten en Ebooks koopt, kost dat u voor 12 maanden 4.972 euro.

Nieuwe leden geven we een korting van bijna 86% maar omdat u al lid bent bij ons, bieden we u het totale pakket aan voor een nóg mooiere korting. U krijgt van ons een korting van bijna 91%!

En voor ons VIP-pakket voor 24 maanden krijgt u zelfs al helemaal een faire deal:

Als u zich tegen het reguliere tarief los zou abonneren op al onze diensten voor 24 maanden, zou u 6.118 euro betalen. U krijgt nu echter de kans om in te tekenen voor slechts 549,- euro. Zó voordelig was intekenen op ons VIP-pakket nog nooit!

Voor de duidelijkheid: we geven u dus 5.569 euro korting op het totaalpakket!

Heeft u interesse? Teken dan vandaag nog in op het VIP-pakket.

Ook bestaande VIP-abonnees kunnen profiteren van de actie door nu alvast te verlengen tegen de tijdelijke mega korting.

Want met het VIP-lidmaatschap krijgt u werkelijk toegang tot al onze producten zodat u geen enkele tip van ons hoeft te missen. U krijgt zelfs toegang tot producten die we nog gaan maken tijdens uw VIP-lidmaatschap!

Daarnaast hebben we voor u als VIP-lid van BeursBrink nóg een extra service.

U ontvangt namelijk ook onze zeer exclusieve VIP Nieuwsbrief, waarin we u wekelijks bij zullen praten over de markt, onze visie hierop en attenderen op de nieuwste kansen die wij die week gesignaleerd hebben voor onze Rapporten en Ebooks.

Zo heeft u dus niet alleen toegang tot al onze producten, maar weet u ook zeker dat u nooit een van onze beleggingskansen zal missen.

Deze VIP Nieuwsbrief is zeer exclusief en alleen beschikbaar voor beleggers die nu instappen als VIP-lid van BeursBrink.

Upgrade uw account voor 12 maanden

Kosten: 449 euro (eenmalig) Ga verder

Upgrade uw account voor 24 maanden

Kosten: 549 euro (eenmalig) Ga verder

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.