Beste belegger,

De groei die nu in de marihuanasector wordt gerealiseerd is bijna lachwekkend. Neem bijvoorbeeld een heel klein bedrijfje in Canada. Dat bedrijfje rapporteerde vorig jaar een omzet van nog net geen 560.000 Canadese dollar.

Dat is allemaal niet zo bijzonder. Een typische smallcap. Maar even 10 maanden fast forward, oktober 2017.

Het bedrijf met nog net geen 600.000 op de teller, doet dit jaar een omzet van ruim 7.2 miljoen Canadese dollar. Een omzetgroei van meer dan 1.000%. En dat in 12 maanden tijd. Dat is weer wél heel bijzonder.

Ben je dan te laat om nu nog in te stappen? Allerminst.

marihuana aandelen

Medische Marihuana (Foto: Istock/sand86)

In de komende 3 tot 4 jaar zal de omzet stijgen met miljoenen Canadese dollars. De omzet kan nog eens met 500% de lucht in, richting de +45 miljoen Canadese dollars.

Hoe dit kan, in tijden waarin groei van 10% al als veel wordt gezien?

Maak kennis met het Groene Goud

In de afgelopen jaren, hebben verschillende media geschreven over het Groene Goud. De legale cannabisindustrie is ‘booming’.

In Amerika zijn er al veel staten die een legaal cannabisbeleid hebben, of opteren voor legalisering.

marihuana legalisering

Bron: Financieel dagblad

Met duizenden banen in het vooruitschiet, miljarden aan omzet en tal van medische mogelijkheden, ziet de toekomst er heel zonnig uit.

De laatste verwachtingen zijn zelfs, dat er in 2020 meer nieuwe ‘marihuanabanen’ zullen bijkomen, dan in de hele productiesector in Amerika.

Zelfs miljardairs geven aan, om in deze trend te stappen.

marihuana telen

Bron: Independent UK.

De trend voor marihuana aandelen is al enkele jaren aan de gang. En veel beleggers denken dan direct aan Amerika. Dat is immers waar de media graag over schrijft.

Maar er zijn veel meer andere landen, waar de legalisatie op gang komt. Landen, die veel kansrijker zijn.

En er is één land, waar voor beleggers de kansen liggen. Dat land is overigens niet Amerika. Slimme beleggers, zijn juist heel selectief met Amerikaanse marihuana aandelen.

Canada, het beloofde Marihuana Land (voor beleggers)

Wij zijn niet direct fan van Amerikaanse cannabisaandelen. Begrijp ons niet verkeerd: er is veel potentie in Amerika. Er is alleen wel een grote ‘maar’.

Op landelijk niveau, is cannabis in Amerika nog steeds illegaal. Wie meer dan 50 plantjes heeft, kan al een boete van 1 miljoen dollar verwachten. En dan ook nog een bezoekje aan de gevangenis… voor 20 jaar.

Dat heeft voor beleggers gevolgen. Je investeert namelijk in bedrijven die op statelijk gebied legaal opereren, maar op landelijk gebied nog steeds illegaal zijn.

Is dat een probleem?

Ja, want de groei wordt hierdoor beperkt. Je kan immers niets exporteren, je kan niet buiten je staatsgrens groeien en je bent daardoor altijd gebonden aan de lokale markt.

Dat is zonde, als je kijkt naar andere landen die ook gaan legaliseren.

legale marihuana

Bron: Volkskrant

Een lokale markt hoeft geen probleem te zijn. 10 Mcdonald’s restaurants in Antwerpen of Amsterdam, leveren vaak meer op dan heel veel kleine bedrijfjes aan omzet laten zien. Als je daar in kan beleggen, verdien je ook geld.

Het wordt pas een probleem, zodra je als belegger het grote plaatje gaat zien.

In Canada, het beloofde land voor marihuana aandelen, bestaat er namelijk zo iets als het C-45 voorstel. Kort gezegd: dit voorstel, zorgt voor legalisering van de recreatieve cannabismarkt in 2018. Dat betekent dat bedrijven ook legaal opereren en landelijk mogen versturen.

Sterker: de wet houdt zelfs rekening met internetbestellingen! In Canada zijn de eerste stappen voor een online cannabismarkt al gezet.

Daarom wil je vooral investeren in Canadese bedrijven. Die mogen straks legaal exporteren, landelijk versturen en hard groeien. Allemaal dingen, die Amerikaanse bedrijven niet kunnen. Tot er landelijke legalisatie komt. Al kan dit in het conservatieve Amerika wel even op zich laten wachten.

Je moet nu in bedrijven zitten, die kunnen profiteren van de groeimarkt.

Die zaken kunnen doen met andere landen (want er staat meer legalisering op het programma) en veel mogen verkopen. Canadese aandelen, zijn dan de beste keuze.

Vanaf dag 1, grote tekorten

Samenvattend heeft Canada heel veel groeipotentie.

Bedrijven die zich in Canada vestigen hebben veel voordelen. Ze kunnen niet alleen flexibel ondernemen, landelijk versturen en stevig groeien… Maar ze zijn ook gegarandeerd van een grote afzetmarkt.

En dat is iets waar maar heel weinig beleggers bij stilstaan. De afzetmarkt in Canada is gigantisch. Zo groot zelfs, dat er vanaf dag 1 grote tekorten gaan ontstaan.

Zodra de legalisatie in Canada een feit is, gaat er een enorme disbalans komen tussen vraag en aanbod. De vraag komt te liggen op 400.000 kilo, terwijl Canadese producenten nu nog maar 80.000 kilo produceren. Voor Canadese bedrijven betekent dit enorme groei: als ze verdubbelen in capaciteit, is er nog steeds te weinig om aan de vraag te voldoen.
– Michiel Rietveld (oprichter BeursBrink).

Alleen al vanwege vraag naar marihuana, is het zo interessant om daar nu in te investeren. Bovendien, heb je twee soorten vraag. De vraag naar medische marihuana, die in Canada al sinds 2001 is gelegaliseerd, stijgt al jaren. En zal nog jaren stijgen.

Aan de andere kant heb je het recreatieve gebruik. Daar zijn nu alleen nog beperkte cijfers van bekend, omdat het nog niet legaal is. Maar, daarin verwijzen we graag naar de wijze woorden van Richard Branson:

Een jointje is over 10 jaar net zo normaal als een glas wijn.

Schattingen over de vraag, gelet op het gebruik in de huidige samenleving en de groeitrends die gezien zijn in Amerikaanse staten met legaal marihuanabeleid, laten ook één ding zien… Branson gaat gelijk krijgen.

Marihuangebruik gaat normaal worden. En marihuana aandelen, zullen daardoor door het dak gaan. marihuana beleggen

Afbeelding: BeursBrink

Op de grafiek hierboven ziet u de directe vraag voor recreatief gebruik. Dit is een enorme groeimarkt!

Groei vergelijkbaar met breedband internet

Wie de afgelopen jaren terugkijkt op grote kansen, denkt wellicht direct aan:

 • de elektrische auto (Tesla),
 • de smartphone (Apple),
 • de tablet (Apple),
 • internet (Google),
 • en cryptocurrencies (Bitcoin).

Een paar grote trends, die niet alleen miljoenen tot miljarden mensen aan zich wisten te binden, maar ook heel veel geld in de zakken van beleggers hebben gestopt.

Hetzelfde geldt voor de marihuanamarkt. Die groeit momenteel net zo hard als de internetmarkt in 2000 (het begin van de échte groei voor internet). Maar laten we vooral de cijfers er even bijpakken.

Op dit moment is de marihuanamarkt de snelst groeiende consumentenmarkt die er bestaat. Met andere woorden: niets groeit zo snel als deze markt.

In 2016 werd er alleen al in Noord-Amerika, 6,7 miljard aan omzet geboekt in de marihuanaindustrie. En in de jaren die volgen, wordt nog een groei voorzien van minimaal 31% per jaar.

marihuana aandelen

De enige markten die zo snel zijn gegroeid, nadat de kaap van 5 miljard aan jaarlijkse omzet werd gerealiseerd, zijn in de afgelopen twee decennia op 1 hand te tellen:

 1. De kabeltelevisiemarkt (19% groei na de kaap van 5 miljard)
 2. Breedband internet (29% groei, na de kaap van 5 miljard)

Twee trends, die door de brede markt werden omarmd (nog maar een keer verwijzen naar Branson: marihuana wordt zo gewoon als een wijntje).

En het mooie van de cannabismarkt, is toch wel dat de gebruikersgroepen niet alleen uit recreatieve gebruikers bestaan. Medicinale toepassingen van marihuana zijn al decennia bekend en de laatste jaren wordt er volop gebruik gemaakt van medicinale wiet.

Ook in deze sector, zal de groei exploderen in de komende jaren:

Afbeelding: BeursBrink

En met deze kennis in het achterhoofd, wordt het weer tijd om even te kijken naar ons cannabisaandeel. Het aandeel dat groeit van nog geen miljoen dollar omzet, naar 40 in de komende 3 jaar.

Lachwekkende groei met dit marihuana aandeel

Zoals we net al hebben aangegeven, is de groei van de marihuanamarkt heel explosief. Dat heeft aan de ene kant te maken met de medicinale toepassingen die steeds breder beschikbaar worden gemaakt, maar aan de andere kant ook met de vraag vanuit recreatief gebruik.

De vraag, zal in de komende jaren hoger liggen dan het aanbod. Dat zien niet alleen wij, maar ook de Canadese overheid. Die heeft het makkelijker gemaakt om vergunningen te krijgen, zodat er sneller geteeld kan worden.

Precies waar ons bedrijfje ook op inspeelt. In de komende maanden gaan er namelijk nieuwe productiefaciliteiten online komen. In november – volgende maand – zal dit bedrijf zijn eerste nieuwe productiefaciliteit openen.

Met deze faciliteit, wordt er ineens voor 40.000 kilo aan marihuana geproduceerd. En de vraag naar die 40.000 is er al. Het bedrijf heeft dus ALTIJD klanten.

Bovendien, heeft het bedrijf de mogelijkheid om nog flink uit te breiden, door slimme deals op te zetten met andere bedrijven. We hebben het hier over miljoenen vierkante meters.

En dan te bedenken, dat dit aandeel nu voor nog geen 3 dollar verhandelbaar is.

Alles over de beste marihuana aandelen, in één rapport

Wie belegt in marihuana aandelen, belegt in een van de beste groeitrends van deze eeuw. De cijfers ondersteunen dit al. Er zijn dan ook steeds meer beleggers die interesse krijgen in deze sector.

Bij BeursBrink kijken we naar kleinere bedrijven die nog niet bij het grote publiek bekend zijn. En dat is in de marihuanasector niet heel moeilijk: veel beleggers kijken nog niet naar deze enorme groeimarkt. Maar wij wijzen beleggers graag op de kansen bij marihuana aandelen. Hier gaat namelijk een nieuwe generatie miljonairs van komen…
– Francis Muyshondt, Oprichter BeursBrink

En juist voor die groep beleggers, hebben wij een research rapport geschreven. Daarbij gaan we in op 6 aandelen die iedere marihuanabelegger moet kennen. En natuurlijk, moet je ook de risico’s kennen.

Investeren in cannabisaandelen is vooral geschikt voor beleggers die kansen durven te nemen. Het zijn immers bedrijven die nog erg jong zijn, met gigantisch veel potentieel, maar wel heel volatiel bewegen op de beurs.

Dat maakt dit soort aandelen niet direct ‘goede huisvaderaandelen’. En juist daarom, is het zo belangrijk om te weten waarin je investeert. Zo kan je rustig blijven zitten, in deze jonge stierenmarkt, zonder slapeloze nachten.

Aandelen marihuana

In de Marihuana Miljonairs Handleiding, hebben we de verschillende kansen voor je uitgeschreven in heldere analyses. Compleet met alle aankoopinformatie, zodat je vandaag nog een order kan inleggen. En natuurlijk gaan we ook in op de fundamenten voor de brede markt, zodat je de ‘big picture’ ook mee kan nemen.

Eén rapport, voor altijd:

Van aandelen die produceren aan nog geen 1 dollar tot de ‘Apple van de cannabissector’: we hebben alles voor je geanalyseerd en duidelijk beschreven in het rapport.

Je krijgt de gids (en alle bonussen) direct toegestuurd voor slechts 169 euro:

 1. Een fundamentele analyse van de hele sector
 2. De kansen en bedreigingen die wij zien in de cannabissector
 3. 6 marihuanaandelen, compleet met analyses
 4. Bonus #1: positiegrootte bepalen bij dit soort aandelen? Wij leggen uit hoe!
 5. Bonus #2: onze favoriete Marihuana ETF

De gids is direct te downloaden. Daarmee kan je vandaag nog aan de slag. En natuurlijk geldt: als wij deze gids updaten, krijg je de update GRATIS toegestuurd.

Met andere woorden… je betaalt nu 169 euro en krijgt daar niet alleen onze 5 beste tips in de sector toegestuurd, maar ook alle nieuwe edities van dit rapport als we een update maken.

Zo ben je altijd verzekerd, dat we de aandelen voor je blijven updaten en je hier per mail van op de hoogte houden.

Intekenen gaat heel makkelijk: klik op de betaalknop en je krijgt direct de rapporten toegestuurd. En bij een nieuwe update van dit rapport, krijg je gewoon de nieuwste versie per mail.

Zo blijf je altijd op de hoogte!

BESTEL NU! Van $500.000 omzet naar $50 miljoen, in de komende 3 jaar...

Kosten: € 169 (eenmalig) Ga verder

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.