Op zoek naar de volgende beleggingskans die iedere 10.000 euro in 100.000 of meer transformeert?

Dan ben je niet alleen. Dat is namelijk precíés wat wij bij BeursBrink iedere dag doen.

Beste belegger, ik ben Michiel Rietveld. Mede-oprichter van BeursBrink. Een website die in de afgelopen jaren is uitgegroeid tot een van de grootste platforms in de lage landen, met betaalde beleggingsresearch.

Steeds meer beleggers weten ons te vinden, vanwege een unieke aanpak: wij kijken vooral naar de kleinere beleggingen.

Smallcaps, midcaps en kleinere cryptomunten. Bij ons vind je geen Unilever of een Apple. Te groot. Te kleine kans, om goed geld te verdienen.

De volgende 10 baggers liggen klaar…

Ons team, inmiddels bestaand uit 12 man, is iedere dag opnieuw bezig met het vinden van nieuwe koopkansen.

Daar vliegen we letterlijk de wereld voor rond, spreken met management, doen onderzoek.

Wij zijn geen zolderkameranalisten, maar beleggers in hart en nieren die zelf ook beleggen.

Sterker nog: dat is een van de voorwaarden om bij BeursBrink te werken. Je MOET beleggen. En dan natuurlijk niet met een portefeuille ingericht met een paar defensieve ETFs.

Nee, wij zijn een team van hardcore beleggers, met passie voor de beurs. En dat vertaalt zich in stevige resultaten:

Om dat eens in perspectief te plaatsen: wie €5.000 had geïnvesteerd in Cube, een van onze meest recente ten baggers dit jaar, zou binnen 12 maanden van 5K naar 72K zijn gegaan.

Bij Immutable X ging het zelfs nóg harder en ging je met een inleg van €1.000 zelfs al naar €26.800! 5K was dan in enkele maanden uitgegroeid naar €134.000.

Dat zijn levensveranderende bedragen…

En het is bij BeursBrink geen unicum, zoals je hierboven duidelijk ziet.

De tools om zelf megawinsten te pakken

Als je belegt kan dat op verschillende manieren. Je kan kijken naar een vermogensbeheerder, die een paar procent per jaar wegsnoept en voor je bepaalt welke aandelen of ETFs worden gekocht. Simpel, duur en… geloof mij maar… altijd achter de feiten aanlopend.

Óf je kan het zelf doen. Iets wat mijn voorkeur heeft. En precies de reden dat wij BeursBrink in het leven hebben geroepen.

Want met de juiste research en een slimme aanpak, kan je heel veel geld verdienen in het huidige aandelenklimaat.

Hoe ik dat zo zeker weet? Ik ben het levende bewijs…

Hoe onze VIPs in de afgelopen maanden tienduizenden euro’s hebben verdiend

Als je een VIP-abonnee wordt bij BeursBrink, krijg je toegang tot onze blogs. Die blogs zijn afgeschermd en alleen zichtbaar voor VIPs. Daarin deelt ons team koopkansen en geven we ook aan waar we zelf in beleggen.

Neem bijvoorbeeld een kooptip die we in september hebben beschreven (dat is dus nog geen twee maanden geleden): Galaxy Digital. Speciaal voor vips.

Hieronder zie je een bewijs…. we nemen de posities ook zelf in en binnen 2 maanden is de positie van een kleine 30K naar bijna 60K gegaan. Een winst van ongeveer 26.000 in nog geen twee maanden.

Of onze recente aankoop van United Steel, die we amper een maand geleden hebben uitgestuurd.

Via een blog en een alert op Telegram (waar u als VIP ook toegang tot krijgt) hebben we onze abonnees op deze aankoop geattendeerd.

Nog geen maand later… +4.000 dollar op de teller.

Of onze call om een security token te kopen, enkel en alleen gecommuniceerd aan onze VIPs. Iedereen die is meegegaan in die tip, heeft van iedere 10.000 dollar in een ruime 3 maanden tijd veranderd in 21,660 dollar.

En niet alleen in aandelen, maar ook in cryptomunten wordt goed geld geprint door VIPs. Neem bijvoorbeeld deze blog van Raja:

Daar zitten knallers tussen waarmee iedere 10.000 dollar naar ruim 50.000 dollar is gestegen begin november.

Ik was wat sceptisch, maar ben toch VIP abonnee geworden na het lezen van jullie emails. Ere wie ere toekomt, sinds ik met jullie in zee ben gegaan heb ik winsten gepakt die ik in de afgelopen tien jaar nog nooit heb gerealiseerd.

Michiel en Raja, jullie tips en openheid over positiegroottes en dergelijke hebben mij vaak net dat zetje in de rug gegeven. Ben echt ongelooflijk blij dat ik jullie heb gevonden. Jullie hebben er een fan voor het leven bij!

– Jan Hendrickx

Nu schrijf ik dit natuurlijk niet om eens lekker op te scheppen over onze winsten.

Nee, ik laat dit zien omdat ik eerder de indruk heb gewekt dat er bij ons team beleggers werken die weten wat ze doen en research delen waarmee ze zelf letterlijk tienduizenden dollars per maand verdienen.

En dat is precies wat we bij BeursBrink doen. En dat is precies waar je als BeursBrink VIP toegang tot krijgt.

Daarom ook deze uitnodiging. November is bij BeursBrink traditiegetrouw de maand waarin wij onze grootste actie van het jaar doen, altijd rondom Cyber Monday.

Zo’n actie doen we echt maar eens per jaar en we pakken dan natuurlijk ook echt flink uit. Een stevige korting en een prachtig product. Iets wat we dit jaar opnieuw doen.

Profiteer deze maand van een unieke deal.

Het VIP pakket bij BeursBrink is uniek in de Benelux omdat we iets doen dat niemand anders doet: wie bij ons abonneert, krijgt niet alleen toegang tot álles, maar ook toegang tot alle nieuwe producten die we maken.

Bijvoorbeeld…

Wie nu abonneert krijgt toegang tot meer dan 24 producten. Maar je krijgt daar bovenop als VIP ook toegang tot alle producten die we nog bedenken.

Ziet u, beleggen is een dynamische sport. Wat vandaag werkt, kan morgen achterhaald zijn. Daar houden wij ook rekening mee. Nu zijn obligaties bijvoorbeeld niet interessant, maar wie weet zijn ze dat over 2 jaar wél.

Als wij dan met een obligatierapport komen, moet je daar als VIP wel toegang tot krijgen. En niet achteraf horen dat je nog eens extra moet betalen.

Om dat heel simpel uit te leggen. Wie nu koopt, krijgt toegang tot alles. Onbeperkt, ook als ons productaanbod wordt uitgebreid.

Waarom? Omdat dit precies is hoe ik zelf wil worden behandeld als klant. Natuurlijk kost goede research geld, maar gelduitklopperij is nergens voor nodig.

Zolang je bij ons VIP bent, krijg je dus:

 • Toegang tot alle research
 • Toegang tot alle tradingdiensten
 • Automatisch en gratis toegang tot nieuwe producten
 • Speciale VIP Telegram met extra tips
 • Blogs van ons team, alleen voor VIPs

Mannen, vandaag heb ik ingetekend voor 10 jaar VIP. Normaal zou ik nooit zoveel geld hebben betaald voor research. Jullie zijn het echter dubbel en dwars waard en deze koop is dan ook een bedankje naar al jullie harde werk toe. Ik ken geen enkele andere club die ook op zaterdag en zondag nog doordraaien. Chapeau!

Anil Van M.

Alleen voor VIPs: De Real Gem Club

Als je VIP bent bij BeursBrink, krijg je twee voordelen die niemand anders krijgt. Die voordelen zijn verwerkt in een speciale club, die we bij BeursBrink de Real Gem Club noemen.

 1. Een Uniek VIP Kanaal op Telegram, speciaal voor onze leden waar we extra kooptips en informatie delen.
 2. Blogs, waar ons team aangeeft welke aankopen wij nu op persoonlijke titel doen.

Je krijgt hier alleen toegang tot als je VIP bent. Dat is dus bovenop alle research, waar je als VIP toegang tot hebt.

Extra Bonus: toegang tot mijn persoonlijke aankopen

Dit jaar hebben we met het team de koppen bij elkaar gestoken en hebben we een fantastische Cyber Monday actie bedacht. Niet alleen met een stevige korting, maar ook met een kijkje in mijn persoonlijke portefeuille.

De media doen ons graag geloven dat beleggers ergens in de laatste week van december eens moeten gaan kijken naar posities voor het nieuwe jaar. Maar, professionals doen dat al eind oktober.

Dat is de periode waarin tax loss selling en herbalanceringen voor het nieuwe jaar écht plaatsvinden.

Is ook heel logisch, want het heeft toch geen zin om na een eventuele eindejaarsrally – als prijzen al lekker zijn gestegen – nog eens wat picks te maken voor het nieuwe jaar.

Ook ik ben dus in de afgelopen paar weken druk in de weer geweest om mijn portefeuille klaar te stomen voor het nieuwe jaar.

Dat heeft geresulteerd in een paar thema’s:

 1. Inflatiegevoelige activa
 2. Cryptomunten die nu doorbreken
 3. Een nieuw soort investering, waar je nu nog bizar weinig over hoort (maar de grote spelers al in positioneren)

Waar ik in totaal een paar ton naartoe heb gealloceerd in de afgelopen weken. Voor mij zijn dat ‘high conviction posities’. En in drie gidsen, laat ik je precies zien hoe ik hierin investeer.

Beter dan vastgoed, klaar voor inflatie – mijn 100K BDC portefeuille

Een van de dingen die ik wil is inkomen. En dan het liefst een groeiend inkomen. Dat kan heel goed met een BDC portefeuille. Waarbij ik je precies laat zien welke posities ik heb, met hoeveel euro ik per positie ben ingestapt en waarom ik beleg in deze aandelen.

Na het lezen van deze gids weet je hoe je een BDC portefeuille kan inrichten, waar je op moet letten (belastingen bijvoorbeeld) en hoe je zelf met gemak een paar honderd dollar per maand aan inkomen kunt opstrijken.

3 niet-traditionele manieren om te investeren in crypto

Terwijl de meeste traders nu vooral kijken naar de cryptomunten die het nieuws halen (Shiba en Doge coins bijvoorbeeld), is het natuurlijk zo dat journalisten ook maar wat schrijven om lezers te trekken.

De echte trend die in de komende jaren gaat doorbreken ligt niet bij dit soort waardeloze cryptomunten, maar bij een heel nieuw soort technologie die een massale aardverschuiving kan betekenen voor de financiële wereld.

En in deze gids, laat ik je precies zien hoe en waarom dit voor mij grote posities zijn. Oh ja, dat zijn dus géén traditionele cryptomunten. Maar je profiteert wel van de groei van de cryptomarkt.

4x mijn crypto smallcaps favorieten

Ethereum, Bitcoin, kennen we allemaal wel. Maar bij BeursBrink zijn we groot geworden met kleinere munten. En ik zelf beleg ook het liefst in kleinere bedrijven. Ook in mijn portefeuille vind je geen Unilevers, Aholds of Apples.

In deze gids, laat ik je zien welke kleinere munten ik in de afgelopen paar weken heb gekocht. Die nog niet op de radar bij veel beleggers staan.

Enkel en alleen voor VIPs

Toegang tot deze gidsen is enkel en alleen voorbehouden voor VIPs. Je kan ze inzien via de blogs, waar je als VIP toegang tot krijgt. Direct na activatie van het abonnement, krijg je dan ook een mailtje met daarin de instructies om deze gidsen te lezen.

Daarnaast, krijg je natuurlijk ook gewoon toegang tot alles van BeursBrink.

En tijdens de Cyber Monday Actie, tegen een heel gereduceerd tarief.

Profiteer van een megakorting:

Tegen het reguliere tarief tekent u normaal al in op het VIP pakket tegen een mooie pakketkorting, maar voor Cyber Monday doen we daar dus gewoon een flinke schep bovenop!

Zo tekent u nu in voor:

 • 12 maanden voor maar €699,- (normale pakketdeal = €1399,-)
 • 24 maanden voor maar €999,- (normale pakketdeal = €1999,-)

Wie onze research een beetje kent, weet precies hoe goed deze deal is.

 • Wie normaalgesproken los intekent op ons True Value Rapport betaalt €449 per jaar.
 • Of wie los intekent op bijvoorbeeld het Crypto Ebook betaalt €699,-.
 • En wie normaal intekent op onze 3 regiorapporten voor 12 maanden, die zit aan bijna €600,-.

Waarbij je absoluut waar voor je geld krijgt, begrijp me niet verkeerd…

Maar wie nu intekent op onze jaarlijkse Cyber Monday-deal krijgt gewoon de best denkbare deal die bij ons mogelijk is. Ál onze research, voor een zeer zacht prijsje.

En hoe uitgebreid ons pakket precies is, laat ik je hieronder graag even zien…

Wat krijg ik precies als VIP-lid?

Om nog maar eens heel duidelijk te zijn. Als VIP-lid van BeursBrink krijgt u werkelijk ALLES.

U krijgt toegang tot al onze Rapporten en al onze Ebooks en onze BeursBits tradingproducten.

En als we nieuwe trends zien en met nieuwe producten komen, dan krijgt u dat als VIP óók.

Hieronder vindt u een overzicht van alle regio’s, sectoren en trends waar u als VIP concrete beleggingstips over toegestuurd krijgt:

Rapporten:

 

Americas Rapport
Voor dit rapport kijken we naar kansen in Zuid-Amerika, Noord-Amerika en de Caribbean. Waarom? Er is simpelweg heel veel waarde te vinden in deze regio’s!


Azië Rapport
Veel beleggers zijn op dit moment erg pessimistisch over Azië en niemand lijkt te verwachten dat er verbetering komt. Dat zien we terug in de waarderingen. De geschiedenis leert ons dat juist dít mooie momenten zijn om in te stappen.


Europa Rapport
Een unieke formule in de Benelux waarbij we kijken naar kansrijke beleggingen in kleine en middelgrote bedrijven. Geen analyses van Shell of AkzoNobel, maar juist wel van de kleinere aandelen die bij de meeste analisten en beleggers onder de radar blijven.


Energy Rapport

Voor het Energy Rapport kijken we specifiek naar smallcaps. Dit rapport is dus bij uitstek geschikt voor energiebeleggers die geïnteresseerd zijn in kleinere bedrijven.

 

Dividend Rapport
Met het Dividend Rapport heeft u de ideale tool voor vermogensopbouw in handen. Met de (kleinere) bedrijven die we selecteren voor het Dividend Rapport profiteren we volop van het rente-op-rente-effect, door niemand minder dan Albert Einstein (niet voor niets) “de grootste uitvinding aller tijden genoemd”. Als bonus krijgt u uit deze hoek trouwens ook nog geregeld het BDC rapport met onze favoriete ‘geldmachines’.


True Value Rapport

Voor het True Value Rapport kijken we uitsluitend naar manieren om met de goedkoopste aandelen van de beurs, superieure rendementen te scoren in de komende paar jaar.

 

Ebooks:


Retail Ebook

Het is een sector die geen enkele belegger momenteel in portefeuille wenst te hebben: de retailsector. Bijzonder, omdat er juist in deze sector heel veel waarde valt te vinden.

 

 

Edelmetalen Ebook
We zien hetzelfde gebeuren als in 2008: goud en zilver dalen, door massale liquidaties in de sector, om ná de crisis als eerste te herstellen. Met het Edelmetalen ebook, tippen we verschillende spelers die er nu heel kansrijk bijliggen.


Het Crash Rapport

In dit rapport geven we u 5 heel concrete tips om uw portefeuille crashbestendiger te maken. Een must read voor iedere belegger!

 

Gaming Ebook
Waar videogames spelen vroeger alleen voor ‘nerds’ was, groeit de industrie als kool en is videogames spelen ondertussen cool geworden. Voor beleggers biedt dit enorme kansen.

 


Holding Ebook

Voor dit ebook kijken we naar beursgenoteerde beleggingsholdings of investeringsmaatschappijen. Dit zijn holdings die op de beurs noteren en die strategische investeringen doen in andere bedrijven. Het doel van een beursgenoteerde holding is op lange termijn een mooie meerwaarde te boeken voor de aandeelhouders.


De Europese groeimarkt: Polen

Soms zijn er van die beleggingskansen die door de grote massa over het hoofd worden gezien. Unieke plekken, waar het geld vaak nog voor het oprapen ligt. En in Europa? Daar moet je nu naar Polen kijken. In dit ebook leggen we je precies uit waarom.


Obligatie Ebook

Veel te veel beleggers focussen zich op de aandelenmarkt. Dit terwijl de voorbije maanden hebben aangetoond dat een portefeuille uit veel meer dan dat moet bestaan, wil ze stormen kunnen doorstaan. Obligaties vormen een essentieel onderdeel van een gespreide portefeuille. In dit ebook vertellen we u er alles over.


Ebook De Grijze Tsunami

Maak kennis met de grijze tsunami en speel in op een unieke demografische verschuiving, die we in Europa en Noord-Amerika nog niet eerder hebben gezien: massale vergrijzing. Met dit ebook laten we je zien hoe je kan profiteren van de vergrijzing en tegelijkertijd dividenden kan opstrijken tot wel 10%.


Hydrogen Rapport

Voor dit rapport selecteren we bedrijven die goed gepositioneerd zijn om te profiteren van de sensationele mogelijkheden met waterstof. Dat heeft onze leden al prachtige rendementen opgeleverd. En dan te bedenken dat de echte revolutie nog moet komen!


Biotech Ebook

Voor de Biotech Blauwdruk heeft ons team fantastische kooptips gevonden die samen goed zijn voor een miljardenkans waar nog maar weinig beleggers vanaf weten. In dit rapport leer je direct waarom ‘Big Pharma’ zich zorgen moet maken over deze kleine en bijzonder kansrijke bedrijven.


Solar Gids

Gebruiken we over 50 jaar, meer, of minder duurzame energie? Dat is natuurlijk een no-brainer: groene en duurzame stroom gaan een steeds grotere rol spelen bij onze energieconsumptie. En slimme beleggers, positioneren zich daar nu alvast op.


Vastgoed van de toekomst

Van marihuanavastgoed tot huizen gericht op senioren en 5G-spelers: in deze vastgoedgids behandelen we de REITs die niet alleen fantastische panden bezitten, maar ook nog eens hard kunnen groeien.


Marihuana Miljonairs Handleiding

De cannabissector is een van de meest interessante groeiverhalen van de komende decennia. Serieuze bedrijven hebben winstmarges waar IEDEREEN jaloers op wordt. Met deze gids bent u in mum van tijd in staat om zelf een Cannabis Portefeuille in te richten.


Ebook: China als energiegrootmacht

De media schrijven er maar beperkt over. Dat begrijpen we, want er zijn maar weinig mensen die begrijpen wat er op dit moment gebeurt in China. Het land van de rode draak is druk bezig om de volgende energiegrootmacht te worden. In onze gids, beschrijven we precies, hoe je daar als belegger van kan profiteren.


Lithium Gids

Lithium en kobalt zijn twee grondstoffen waar we straks heel veel meer over gaan horen. Binnen 20 jaar zullen er namelijk meer dan 60 miljoen elektrische auto’s per jaar verkocht worden en dit zal zorgen voor een explosieve vraag naar deze 2 grondstoffen. In deze gids geven we 3 concrete aandelentips die hierop inspelen.


Watergids

Het Blauwe Goud – Goldman Sachs, oud-presidenten uit Amerika, Warren Buffett, Dr. Michael Burry; zo’n beetje iedere belegger met een goed gevulde bankrekening investeert in water. En als je deze gids hebt gelezen, begrijp je direct waarom iedereen dit ook wel ‘de belangrijkste investeringstrend van 2020 tot 2040’ noemt. Met onze 5 kooptips positioneer je je perfect om te profiteren van deze trend.

Crypto Gids

De cryptomarkt gaat hard. En veel koersen zijn recent al hard gestegen. Op lange termijn is er echter nog ontzettend veel potentie. In ons Crypto Ebook vertellen we precies hoe wij daar nu mee omgaan en welke coins wij nu direct koopwaardig vinden. En omdat het in de cryptomarkt erg snel gaat en de markt 24 uur per dag in beweging is, krijgt wie ons Crypto Ebook koopt hier ook een aantal extra’s bij. Zo krijgt u van ons ook mailalerts, toegang tot ons Crypto Telegram-kanaal en extra video’s waarin we uitleg geven over verschillende platforms.

Klimaat Gids 

Er is geen twijfel over; we moeten met z’n allen toe naar een meer klimaatneutrale wereld. In de Klimaat Gids werpen we een blik op hoe zo’n klimaatneutrale toekomst eruitziet. Daarnaast bespreken we een aantal specifieke bedrijven waarmee beleggers zich het best kunnen positioneren om te profiteren van die klimaatneutrale toekomst.

Beleggen in Ruimtevaart

De komende jaren zullen ruimtereizen gebruikelijker worden. En de kans dat er meer satellieten rond de aarde gaan zweven? Praktisch 100%. Voor beleggers biedt dit een bijzondere kans, want de ruimtevaartsector is één van de weinige sectoren met werkelijk een gigantisch groeipotentieel. In het Ebook Beleggen in Ruimtevaart bespreken we 9 aandelen om hierop in te spelen.

 

BeursBits: Onze trade alerts


Optie Trader

Voor de Optie Trader sturen we ongeveer 1 tot 4 trades per maand uit. We traden op aandelen met makkelijk te volgen optieconstructies met zowel puts als calls.

Stock Trader

Met BeursBits Stock Trader doen we trades met aandelen (meestal smalcaps) en Turbo’s. We doen hiervoor meerdere trades per maand (zo’n 2 tot 4) en richten ons hierbij op de kortere termijn.

Index Trader

Indexbeleggen saai? Niet wanneer u het doet met opties. Met BeursBits Index Trader doen we meerdere trades per kwartaal gericht op indices met eenvoudig te volgen optieconstructies.

Crypto Yield Farmer

Met Crypto Yield Farmer laten we u zien hoe u kunt beleggen in de digitale dividendkampioenen van morgen. In het maandelijkse digitale magazine praten we u bij over de combinatie inkomen & crypto; van Yield Farming tot smart contract real estate.

 

Er wacht €5.920 korting op u…

U ziet; er ligt een ontzettend breed pakket met waardevolle research op u te wachten.

Een pakket dat trouwens een totale waarde vertegenwoordigt van maar liefst €6.619 voor wie alle research los zou aanschaffen voor 12 maanden.

Een pakket dat u dankzij onze VIP-deal dus al kunt krijgen voor slechts €699 voor 12 maanden of €999 voor 24 maanden. Dat lijkt wellicht een flink bedrag, maar zet het nog maar eens af tegen alles wat u daarvoor krijgt:

 • U krijgt toegang tot maar liefst 6 maandrapporten (+2 bonusrapporten)
 • Inzage in maar liefst 21 ebooks
 • Toegang tot alle 4 onze trading alerts (BeursBits)
 • Exclusieve toegang tot onze VIP-blogs en ons VIP-telegramkanaal met exclusieve VIP-content.
 • Én u krijgt ook nog eens toegang tot de nieuwe producten die we tijdens uw lidmaatschap zullen maken.

Natuurlijk kan ik daarin geen garanties geven. Want of we nieuwe producten lanceren hangt sterk af van hoe de markt zich ontwikkelt. Maar wie ons al wat langer volgt, weet dat we bij BeursBrink niet graag stilzitten en dat we geregeld met nieuwe producten inspelen op nieuwe trends.

En vergeet mijn 3 persoonlijke bonusgidsen met inkijkje in mijn persoonlijke portefeuille natuurlijk niet.

U krijgt dit alles tegen een ábsolute bodemprijs. Al helemáál ten opzichte van de resultaten.

U krijgt nu een korting van maar liefst €5.920 op het hele pakket!  Een betere prijs dan tijdens Cyber Monday is er bij ons gewoon niet. Dat garandeer ik u.

Er is dan ook geen beter moment dan de Cyber Monday Sale om bij ons in te tekenen.

Ik hoop u snel te mogen verwelkomen als nieuwe VIP.

Sluit u aan bij de VIPs (12 maanden)

Kosten: €699,- (eenmalig) Ga verder

Sluit u aan bij de VIPs (24 maanden)

Kosten: €999,- (eenmalig) Ga verder
Wat krijg ik precies als VIP-abonnee?

U krijgt gedurende uw abonnementsperiode toegang tot ieder product dat we aanbieden: alle ebooks en alle researchrapporten. Dit geldt ook voor rapporten die we nog gaan uitgeven of ebooks die we nog zullen publiceren. Of voor andere nieuwe producten die we nog gaan maken tijdens uw abonnementsperiode.

Loopt het abonnement automatisch af?

Het abonnement loopt automatisch af en zal niet stilzwijgend worden verlengd. Zodra het abonnement afloopt, vervalt ook de toegang tot de producten.

Moet ik het VIP pakket in één keer betalen?

De betaling moet in één keer worden voldaan.

Krijg ik ook toegang tot eerdere edities?

Voor zowel de ebooks als voor de rapporten, kunt u alle oude edities in zien. U heeft dus toegang tot het complete archief.

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.