Grootse kortingen op 4/20!

20 april is de dag van cannabis. Op die dag wordt er overal ter wereld (maar vooral in Amerika) het gebruik van marihuana gevierd. En ter ere van 4/20, zoals de dag ook wel wordt genoemd, geven wij een eenmalige korting op onze Marihuana Handleiding.

Nu moet je weten, dat wij nog nooit een korting op de handleiding hebben gegeven. Sterker nog: we hebben de prijs van de gids alleen maar verhoogd in de afgelopen maanden.

Dat komt, omdat we steeds meer aan de gids toevoegen. En beleggers die de gids al hebben gekocht, krijgen al die updates altijd gratis.

Deze marihuana gids, koop je voor het leven!

Als je bij ons de gids koopt ben je daarna klaar. Je krijgt niet alleen toegang tot alle research die we tot nu toe hebben geschreven, maar ook tot alle updates die we in de toekomst zullen schrijven.

Daarmee bieden wij een unieke service aan. Wie in de winkel een boek koopt, weet dat er vaak hernieuwde drukken worden uitgegeven. Met updates aan het origineel.

Daar moet je dan altijd opnieuw voor betalen. Dat vinden wij niet fair. Je hebt het boek immers al eens gekocht, waarom zou je dan opnieuw moeten betalen voor een bijgewerkte versie?

Daarom doen we het bij BeursBrink anders (en klantvriendelijk). Onze ebooks zijn namelijk voorzien van een Lifetime Garantie. Dat houdt in dat je iedere hernieuwde versie die wij schrijven, altijd gratis krijgt.

Je leest het goed: eens klant = altijd klant! Zonder extra kosten.

169 euro is eigenlijk al te goedkoop….

De marihuana gids verkopen wij voor 169 euro. Daarvoor krijg je niet alleen toegang tot onze marihuanarapportages, maar ontvang je ook alle updates die we ooit voor deze gids zullen schrijven.

En om een idee te geven, hoeveel waarde dat beleggers al heeft opgeleverd…

 • 28 november 2017: Compleet nieuwe Penny Stock Kooptip
 • 28 december 2017: Marktupdate van de marihuanasector
 • 16 januari 2018: Nieuwe medische marihuana kooptip!
 • 16 januari 2018: Nieuwe gids met verwachtingen voor 2018
 • 15 maart 2018: Nieuwe gids gericht op Australische marihuana

U ziet het…. in een periode van nog geen 2 kwartalen tijd, kregen abonnees al 5 nieuwe updates van de gids toegestuurd. Helemaal gratis!

Alleen al voor deze updates is de prijs van 169 euro eigenlijk te goedkoop. Want nogmaals: wie nu koopt, ontvangt de updates altijd gratis.

Dan hebben we het nog niet eens gehad over de enorme winsten die beleggers al met de gids hebben gehaald.

En toch gaan we vandaag een grote korting geven…

Ter ere van de Nationale Marihuana Dag, doen we eenmalig een toezegging aan iedere belegger die interesse heeft in de gids.

Tot en met aanstaande zondag, krijg je een stevige korting op de handleiding. Natuurlijk krijg je met deze actie wel gewoon de LIFETIME GARANTIE. Dat houdt in: wie vandaag abonneert, blijft altijd klant. Iedere update die we ooit voor deze gids schrijven, krijg je helemaal gratis.

Nu weten we uit ervaring dat onze gidsen altijd erg in trek zijn bij beleggers. En juist omdat wij bij deze formule geen herhaalde inkomsten krijgen, geven we hier eigenlijk nooit korting op.

Wees er snel bij!

Omdat we weten dat we al een heel scherp aanbod hebben met onze gids, houden we deze zeldzame actie ook heel beperkt. Zowel in tijd, als in aantal.

U ontvangt vandaag tot en met aanstaande zondag, de grote korting. Daarna gaat deze pagina op slot.

Maar, let op….

We hebben 500 gidsen die we aan deze goedkope prijs gaan weggeven. Als de gidsen dus eerder op zijn, sluiten we de actie vroegtijdig.

Wacht dus vooral niet tot het laatste moment.

Van 169 euro naar een spotprijs:

Hoewel we letterlijk abonnees hebben gehad die ons mailden en aangaven dat 169 euro een absolute spotprijs is voor de research die we leveren, tasten we vandaag één keer diep in eigen buidel.

Dit wordt direct de eerste en laatste korting die we op de Marihuana Handleiding geven.

Alleen tot en met zaterdagavond 00.00 uur, kan je de gids kopen voor slechts 99 euro.

Dat betekent:

 • Een korting van 70 euro!
 • Lifetime Garantie (altijd alle updates GRATIS!)
 • Direct toegang via PDF's
 • Gids #1: 6 marihuanaaandelen
 • Gids #2: Zo richt je een cannabisportefeuille in
 • Gids #3: Onze favoriete marihuana ETF
 • Gids #4: Een echte Cannabis Penny Stock
 • Gids #5: Een medische Cannabis Speler
 • Gids #6: Onze verwachtingen voor 2018
 • Gids #7: Cannabis in Australië

Een compleet pakket tegen een dumpprijs. Wees er snel bij, want na dit weekend gaat de prijs weer onherroepelijk omhoog naar 169 euro.

Koop de Marihuana Handleiding met stevige korting:

Kosten: € 99,- (eenmalig) Ga verder

Nogmaals: na zaterdag gaat deze actie op slot en is deze pagina niet meer zichtbaar. Wacht dus niet te lang, want voor je het weet betaal je weer de normale prijs van 169 euro.

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.