Beste belegger,

Het is een gekkenhuis momenteel en de markten vergeven niets en niemand. Ervaren beleggers – ook al heeft niemand dit nog nooit meegemaakt – hoeven we niet te vertellen dat er momenteel hele mooie koopjes ontstaan. Niet alleen voor korte termijn, maar ook voor de lange termijn.

Sommige grote dividendaandelen, handelen nu alsof het smallcaps zijn. Met waarderingen die we in de afgelopen decennia niet meer hebben gezien.

Maar er zijn ook bedrijven die nog steeds handelen alsof we in de komende jaren heel veel groei gaan zien. Iets wat we nu wel kunnen uitsluiten.

Hoe wij geld verdienen aan de huidige ravage

Iedere belegger begrijpt dat hier grote kansen ontstaan. En echt niet alleen maar voor de ‘lange termijn’. Nee, het is ook mogelijk om op korte termijn geld te verdienen. Mits je de juiste investeringen doet.

Zo hebben we vorige week abonnees van het Biotech Rapport, nog gewezen op een unieke kans in de sector. We hadden een klein bedrijfje gevonden dat rond de 0,64 Canadese dollars handelde. Gespecialiseerd in het maken van testkits, ging dit bedrijf ook een samenwerking aan met een van de grootste healthcarefabrikanten van de USA.

Nog geen 5 dagen later, konden we de positie al gedeeltelijk sluiten met een winst van 79,6%!

Dat is nu precies de meerwaarde die wij met de ebooks kunnen bieden in dit soort barre tijden: ook door kort op de bal te spelen, worden er winsten gescoord. En abonnees die vorige week zijn begonnen met de ebooks van BeursBrink, hebben het abonnementsgeld er nu alweer uit.

Honderden euros winst bij goud en zilver

Maar ook bij goud en zilver is het momenteel goed geld verdienen. Het edelmetalen boek dat wij in maart uitgaven, heeft nu al de volgende winsten op de teller staan:

 • Zilver/goudaandeel 1: 12.85% winst
 • Zilver/goudaandeel 2: 10.37% winst
 • Zilveraandeel 1: -6.8% winst
 • Koperaandeel 1: 10.8% winst
 • Zilveraandeel 2: 26.31% winst
 • Zilveraandeel 3: 54% winst

U ziet het: dubbelcijferige winsten in nog geen twee weken tijd. En hier gaat het echt niet bij blijven.

Er gaan namelijk niet alleen kansen op korte termijn ontstaan, zoals in de biotech- en goudsector.Maar ook op de lange termijn. Bij de grote bedrijven die nu zwaar worden afgestraft ontstaat de mogelijkheid om met een paar duizend euro, absolute ‘basement bargains’ te doen.

Wees er echter wel van bewust…

Dit is niet een crisis die zich binnen 2 dagen oplost. En dat betekent ook dat de beurskoersen niet binnen 2 dagen zullen herstellen.

Wat dat betreft kon de timing van onze Library Pass niet beter….

De Library Pass om in te spelen op de crisis

Twee weken geleden hebben de Library Pass bij BeursBrink geïntroduceerd. En hoewel we natuurlijk geen Coronacrisis hadden geanticipeerd, is de timing van de pas fantastisch. We kunnen beleggers op deze manier constant blijven voorzien van nieuwe kooptips.

Met de Library Pass krijgt u namelijk toegang tot ALLE ebooks van BeursBrink. Inclusief alle ebooks die nog zullen verschijnen.

Dat betekent, dat als wij nu nieuwe kansen zien in en hier een ebook over schrijven… u dat gewoon krijgt toegestuurd. Zonder extra kosten.

349 euro, voor alles (en meer)

De beurs biedt momenteel een mooie kans voor beleggers. Maar, er gaan in het komende jaar nog veel meer kansen volgen. En daar moeten we als belegger op voorbereid zijn. Daarom is de Library Pass een ticket, die iedere belegger in zijn arsenaal moet hebben.

Voor 349 euro, bent u namelijk al 12 maanden verzekerd van alle updates van onze ebooks. En edities van ebooks die nog moeten verschijnen.

 • Toegang tot alle 14 ebooks
 • Inclusief updates van ebooks
 • En natuurlijk: ieder ebook dat wij nog publiceren, krijgt u ook!
 • Totale waarde: 2.225 euro
 • Nu voor slechts 349 euro voor 12 maanden (of 449 voor 24 maanden)

Het stelt u niet alleen in staat om te beleggen in kansrijke trends, maar ook om straks te blijven profiteren van kansen die wij zien.

Wat krijg je bij de Library Pass?

Met de Library Pass krijg je toegang tot alle ebooks die wij uitgeven (en zullen uitgeven). Natuurlijk geldt dat u ook toegang krijgt tot alle updates.

Bonus: Het Crash Rapport

Bovendien krijgt u bij dit pakket ook het CrashRapport geheel gratis. In deze gids beschrijft onze analist (die ruime ervaring heeft met crashes) niet alleen welke stappen je kunt ondernemen om verder in te dekken, maar ook hoe je een portefeuille zo kunt herschikken om beter bestand te zijn tegen een onzekere periode.

Deze bonus is direct te downloaden in het overzicht, als u abonnee bent geworden op de Library Pass. Het maakt daarbij niet uit of u abonneert voor 12 of 24 maanden.

Nu kunnen we al een tipje van de sluier toelichten: een van de pijlers binnen dit rapport, is gericht op obligaties en edelmetalen. Natuurlijk maken we dat een stuk concreter, met twee gloednieuwe ebooks: Het Edelmetalen ebook en het Obligatie Ebook.

Daarmee wordt het nog gemakkelijker om spreiding in de portefeuille aan te brengen:

U kunt vandaag abonneren op de Library Pass. Voor 24 maanden betaalt u slechts 449 euro. Mocht u liever eerst voor 12 maanden uitproberen? Ook dat kan tegen het Early Bird Tarief  van 349 euro (via deze link).

Het abonnement loopt automatisch af en zal niet verlengd worden. Zo zit u de komende 24 maanden op de voorste rij met al onze Ebooktips.

Claim de Optie Trader + Stock Trader

Kosten: 399 (eenmalig) Ga verder

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.